بخش دوم:خدمات
۲-۲-۱) بازاریابی خدمات
بازاریابی دارای دامنه بسیار گستردهای است، زیرا براساس تعریف ، محصول عبارتست از “هرچیزی که بنحوی نیاز یا خواستهای را برآورده کند ” و “شخص، سازمان، انگاره، مکان ، خدمت و هرنوع فعالیتی که بنوعی این نیاز یا خواستهها را برآورده سازد اطلاق میگردد” در نتیجه از تعاریف فوق چنان مستفاد می گردد که عرضه محصول با ابعاد مختلف آن نیاز به بازاریابی، با مفهوم کامل و ابعاد گسترده آن دارد . این مفهوم نه تنها بازاریابی محصول بلکه بازاریابی خدمات را نیز شامل می شود، بنابراین سازمانهای خدماتی که اصول بازاریابی را پذیرفته و طرحها وبرنامههای خود را بر پایه عناصر آمیخته بازاریابی بنا کردهاند، به نتایج مثبتی رسیدهاند.
با توجه به اینکه میزان استفاده از خدمات و اشتغال به کارهای خدماتی در همه جوامع رو به افزایش است، هر چه فعالیتهای تجاری و اجتماعی پیچیده تر، تخصصیتر و رقابتیتر باشد، بخش خدمات رشد بیشتری می یابد و مدیران ناگزیرند برای اداره بهتر سازمانهای خود در دنیای فعال و پر رقابت امروز با اصول بازاریابی خدماتی آشنا شده و از فنون بازاریابی در ارائه خدمات و ارضای نیاز مشتریان خود بهره گیرند.
در سالهای کنونی رشد فرآیند خدمات به صورت یکی از روندهای اصلی در دنیا درآمده است. در ایالات متحده آمریکا به سبب افزایش ثروت، احساس به داشتن زمان بیشتر برای تفریح و پیچیدهتر شدن محصولات که نیاز به ارائه خدمات خاص دارند، نظام اقتصادی مبتنی بر ارائه خدمات رشد زیادی نموده است.
سازمانهای خدماتی بیش از ۷۴% تولید ناخالص داخلی را به وجود میآورند. اگرچه در ۱۹۷۰ مشاغلی که خدماتی را ارائه میکردند در آمریکا به بیش از ۵۵% نمیرسید در سال ۱۹۹۳ این سازمانها بیش ۷۹% نیروی شاغل را در اختیار داشتند.
درنظام اقتصاد جهانی سازمانهای خدماتی دارای رشد بیشتری هستند و بیش از یک چهارم ارزش تجارت بینالمللی را تشکیل میدهند. درواقع انواع گوناگونی از منابع خدماتی وجود دارند (بانکداری، بیمه، ارتباطات، حمل ونقل، مسافرتی و سرگرمی) که در کشورهای پیشرفته در سراسر دنیا بیش از ۶۹% نظام اقتصادی را تشکیل میدهند. ( ابطحی، کاظمی، ۱۳۷۶، ۱۲)
امروزه سازمانها اهمیت ارائه خدمات به مشتریان را درک کرده و میدانند که ارائه خدمات به مشتریان بیش از پاسخ دادن به شکایتهای آنهاست.
صنایع خدماتی بسیار گوناگون هستند که دولتها از طریق دایر کردن سازمانهای کاریابی، بیمارستانها، سازمانهای وام دهنده، سازمانهای نظامی، انتظامی گمرک و … خدمات عمدهای را ارائه میدهند، سازمانهای خصوصی مانند بیمه، شرکتهای مشاورهای، حقوقی و … نیز نوعی ارائه دهنده خدماتی میباشند.
سوالات یا اهداف پایان نامه :
سنجش رابطه عوامل آمیخته بازاریابی با جذب مشتریان بانکی
۱-۴-۲ )اهداف کاربردی
سنجش رابطه بین مکان و توسعه شعب با میزان جذب مشتریان
سنجش رابطه بین نرخ سود و کارمزد ارائه خدمات بانکی در جذب مشتریان
سنجش رابطه بین تنوع و به روز بودن خدمات بانکی در بانک با جذب مشتریان
سنجش رابطه بین تبلیغات بانکی با جذب مشتریان
سنجش رابطه تاثیر نرخ سود و کارمزد ارائه خدمات بانکی بر جذب مشتریان
سنجش رابطه داراییهای فیزیکی ملموس بر جذب مشتریان
سنجش رابطه تاثیر رویه ارائه خدمات بر جذب مشتریان
برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 360
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1