دانشگاه شیراز
دانشکده مهندسی
پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)
عنوان:
ارائه یک مدل مبتنی بر خصیصه جهت تحلیل احساس موجود در نوشتجات
استاد راهنما:
دکتر سید مصطفی فخراحمد
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شود
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
فصل اول: پیشگفتار
1-1- مقدمه
برخی نویسندگان داده کاوی را به عنوان ابزاری برای جستجو کردن اطلاعات سودمند در حجم زیادی از داده ها تعریف می کنند. برای انجام فرایند داده کاوی با زمینه های گوناگون تحقیقی مواجه میشویم، مانند پایگاه داده، یادگیری ماشین و آمار. پایگاه دادهها برای تحلیل کردن حجم زیادی از دادهها ضروری هستند. یادگیری ماشین، یک ناحیه هوش مصنوعی است که با ایجاد تکنیکهایی امکان یادگیری به وسیله تحلیل مجموعههای دادهای را به کامپیوترها میدهند. تمرکز این روشها روی داده سمبولیک است و با آنالیز دادههای تجربی سر و کار دارد. پایه آن تئوری آماری است. در این تئوری عدم قطعیت و شانس به وسیله تئوری احتمال مدل میشوند. امروزه بسیاری از روشهای آماری در زمینه داده کاوی استفاده میشوند. میتوان گفت که متن کاوی از تکنیکهای بازیابی اطلاعات، استخراج اطلاعات همچنین پردازش کردن زبان طبیعی استفاده میکند و آنها را به الگوریتمها و متدهای داده کاوی، یادگیری ماشین و آماری مرتبط میکند. با توجه به ناحیههای تحقیق گوناگون، بر هر یک از آنها میتوان تعاریف مختلفی از متن کاوی در نظر گرفت در ادامه برخی از این تعاریف بیان میشوند:
متن کاوی = استخراج اطلاعات: در این تعریف متن کاوی متناظر با استخراج اطلاعات در نظر گرفته میشود (استخراج واقعیتها از متن).
متن کاوی = کشف داده متنی: متن کاوی را میتوان به عنوان متدها و الگوریتمهایی از فیلدهای یادگیری ماشین و آماری برای متنها با هدف پیدا کردن الگوهای مفید در نظر گرفت. برای این هدف پیش پردازش کردن متون ضروری است. در بسیاری از روشها، متدهای استخراج اطلاعات، پردازش کردن زبان طبیعی یا برخی پیش پردازشهای ساده برای استخراج داده از متون استفاده میشود، سپس میتوان الگوریتمهای داده کاوی را بر روی دادههای استخراج شده اعمال کرد.
متن کاوی = فرایند استخراج دانش: که در بخش قبلی به طور کامل توضیح داده شده است و در اینجا دیگر بیان نمیشود. در این تحقیق ما بیشتر متن کاوی را به عنوان کشف داده متنی در نظر میگیریم و بیشتر بر روی روشهای استخراج الگوهای مفید از متن برای دستهبندی مجموعه های متنی یا استخراج اطلاعات مفید، تمرکز میکنیم.
در دنیای کنونی مشکل کمبود اطلاعات نیست، بلکه مشکل کمبود دانشی است که از این اطلاعات می توان بدست آورد. میلیونها صفحه ی وب، میلیونها کلمه در کتابخانههای دیجیتال و هزاران صفحه اطلاعات در هر شرکت، تنها چند دست از این منابع اطلاعاتی هستند. اما نمیتوان به طور مشخص منبعی از دانش را در این بین معرفی کرد. دانش خلاصهی اطلاعات است و نیز نتیجه گیری و حاصل فکر و تحلیل بر روی اطلاعات.
برای دانلود متن کامل پایان نامه اینجا کلیک کنید
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 799
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0