پایان نامه کارشناسی ارشد:تاثیر عوامل کلیدی موفقیت ERP از منظر رشد و یادگیری در شرکت هواپیمایی هما
نوشته شده توسط : admin

دهه ابتدایی ۲۰۰۰ – ادغام شرکت‌‌های نرم‌افزاری

در سال ۲۰۰۲ و به دنبال فشار رقابتی کمپانی‌های تامین‌کننده در سال ۲۰۰۲ و به دنبال فشار رقابتی کمپانی‌های تامین‌کننده ERP هرکدام از این کمپانی‌ها به فکر یافتن راه‌هایی برای بهبود کیفیت محصولات و افزایش سهم بازار خود بودند. در طی سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۲ این کمپانی‌ها با فشار جدی‌ای برای کاهش اندازه خود پس از روند چشمگیر خود تا سال ۲۰۰۰ روبرو شدند. در سال ۲۰۰۲ کمپانی‌های اصلی این صنعت به ترتیب اندازه عبارتند از Baan, J.D. Edwards, People Soft Oracle, SAP در این دوره .J.D. Edwards برای دستیابی به سهم بازار بیشتر و رشد کسب و کار تحلیل‌های زیادی انجام داد. راه‌حل‌های بدست آمده از این تحلیل‌ها شامل خرید کمپانی‌های رقیب، ادغام و یا سرمایه‌گذاری‌های جدید برای توسعه محصولات می‌شد. سرانجام در ۳۱ اکتبر ۲۰۰۲ گریک کان‌ ری رئیسPeople Soft  با باب داکووسکی رئیس شرکت J.D. Edwards تماس گرفته و در مورد ادغام دو کمپانی با هم به تبادل نظر پرداختند. ادغام این دو کمپانی از چند جهت برای دو طرف جذاب بود زیرا اولاً محصولات دو شرکت مکمل هم بودند – .J.D. Edwards در زمینه‌های ساخت و تولید، حسابداری و مالی قوی بود و People Soft دارای محصولات قوی در زمینه منابع انسانی بود – ثانیاً تداخل بسیار کمی بین محصولات دو شرکت وجود داشت. نکته دیگر این بود که ادغام این دو کمپانی باعث به وجود آمدن کمپانی‌ای بزرگتر از oracle می‌شد یعنی تبدیل شدن رقیب اصلی SAP ادغام این دو کمپانی در ۳ ژوئن سال ۲۰۰۳ اعلام شد. در جمعه همان هفته یعنی در ۶ ژوئن و در کمال شگفتی oracle پیشنهاد خرید People Soft را مطرح کرد. ادغام نهایی دو کمپانی People Soft J.D. Edwards در آگوست ۲۰۰۳ نهایی شد و دو کمپانی فرصت یافتند تا درباره پیشنهاد خرید oracle تصمیم بگیرند با وجود مخالفت‌های زیادی که در اروپا و آمریکا بر اساس قانون تجارت آزاد و جلوگیری از انحصار بر سر راه این پیشنهاد وجود داشت سرانجام در ژانویه سال ۲۰۰۵ این ادغام نیز صورت پذیرفت. بدین ترتیب ۵ بازیگر اصلی صنعت Erp تنها به دو شرکت oracle و SAP تقلیل یافتند.

۲-۲ ضرورت بررسی شاخص‌های عملکردی ERP

در این مبحث به ضرورت بررسی شاخص‌های عملکردی می‌پردازیم

تا اینجا عمده‌ترین موانع و مشکلات پیش‌روی پیاده‌سازی سیستم‌های ERP مورد بررسی قرار گرفته است. به دلیل اینکه هواپیمایی هما نرم‌افزار Oracle E business را پیاده‌سازی کرده است در اینجا مروری خواهیم کرد بر تجربیات پیشین پیاده‌‌سازی این تامین‌کننده نرم‌افزار در سال ۲۰۰۹ سهم بازار هرکدام از تامین‌کنندگان طراز اول جهان به شکل زیر بوده است.

سهم بازار تامین‌کنندگان ERP

Tier II

%۳۰

Ms Dynamics
%۱۵

Oracle

 

SAP %30

شکل ۲-۱ سهم بازار تامین‌کنندگان ERP

 

 

شکل ۲-۱ سهم بازار تامین کنندگان

 

 

منظور از تامین‌کنندگان Epicor Tier II شرکت‌های Sage، Infor، IFS، QAD، Lawson و CDC software است. زمان لازم برای پایان پروژه پیاده‌سازی با توجه به انتظار سازمان‌ها از این زمان در شکل زیر آمده است. برای تامین‌کنندگان اصلی ERP در شکل ۲-۲ متوسط زمان انتقال ۱۳۰۲ ماه بوده و ۴۸ درصد از استفاده‌کنندگان از ERPهای سطح ۱ (سپ، اوراکل و مایکروسافت) برش از زمان مورد نظرشان برای پیاده‌سازی زمان صرف پیاده‌سازی کرده‌اند.

 

 

طولانی‌تر از زمان مورد نظر ۳۵%
کوتاه‌تر از انتظار ۲۲%
 برابر با زمان مورد نظر ۴۳%

 

شکل ۲-۲ متوسط زمان انتظار

۵۱ درصد از کل پروژه‌های ERP با بودجه بیش از بودجه پیش‌بینی شده به پایان می‌رسند. و این رقم برای تامین‌کنندگان سطح یک ۵۳ درصد است. فقط به طور متوسط ۲۵ درصد از هزینه‌های کل پیاده‌سازی مربوط به خرید نرم‌افزار است برای تامین‌کنندگان سطح یک، متوسط زمانی که طول می‌کشد سرمایه‌گذاری انجام شده بازگردد حدود ۳۰۲ سال است. درباره سطح رضایت سازمان‌ها از سیستم جدید فقط ۱۸ درصد از سازمان‌ها استفاده‌کننده از ERPهای سطح یک از سیستم خود بسیار راضی‌اند.

 متن فوق بخش هایی از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

لینک متن کامل این پایان نامه با فرمت ورد





لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 555
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 مرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: