قلمرو تحقیق
۱-۵-۱- قلمرو مکانی و زمانی تحقیق
این تحقیق در زمستان سال ۱۳۹۲ و در شرکت برق منطقه ای یزد صورت گرفته است. از آنجا که هدف تحقیق سنجش اثربخشی پروژههای تحقیقاتی است، پروژههای تحت بررسی، پروژههای انجام شده در واحد تحقیقات سازمان میباشد.
۱-۶- جامعه و نمونه ی آماری تحقیق
در این تحقیق جامعه ی آماری را پروژههای تحقیقاتی انجام شده در شرکت برق منطقه ای یزد تشکیل میدهند، که به انتخاب سرپرست واحد تحقیقات سازمان، نمونه ی تحقیق، ۱۵ پروژه از پروژههای تحقیقاتی انجام شده در ۱ سال اخیر میباشد.
۱-۷- روش انجام تحقیق
روش تحقیق به کار برده شده در این تحقیق از لحاظ هدف کاربردی است زیرا هدف تحقیق شناسایی شاخص ها و بررسی هر یک از آنها برای سنجش اثربخشی پروژهها میباشد. این تحقیق از حیث روش جمع آوری دادههای مورد نیاز یا به عبارتی طرح تحقیق، جز تحقیقات توصیفی -پیمایشی است و به منظور کسب دادههای مورد نیاز از روش میدانی استفاده شده است.
روش گردآوری اطلاعات بدین صورت خواهد بود که پس از بررسی ادبیات موضوع و دستیابی به اطلاعات به درک بهتر چارچوب ارزیابی و، به جمعآوری معیارها، جز معیارها و شاخصهای مطرح در این زمینه پرداخته و سپس با برگزاری جلسات متعدد با خبرگان به موارد زیر دست خواهیم یافت:
- مطالعه ادبیات تحقیق، شناسایی و تعیین معیارهای سنجش اثربخشی پروژههای تحقیقاتی
- تعیین معیارهای موثر بر اثربخشی ( با استفاده از روش دلفی فازی)
- وزن هریک از معیارها و شاخصها (روش وزن دهی آنتروپی)
- جمع اوری دادهها
- تجزیه و تحلیل دادهها (با استفاده از تکنیکهای تصمیمگیری چند معیاره
۱-۸- کلید واژه ها
ارزیابی، اثربخشی، پژوهشهای کاربردی، تحقیق و توسعه، شرکت برق منطقهایی یزد
۱-۹- ساختار کلی تحقیق
مدل ارزیابی و سنجش طرحهای پژوهش کاربردی در سه گام طراحی میشود. در نمودار زیر فرایند طراحی و اجرای مدل نشان داده شده است.
با توجه به عنوان پروژه تعریف واژههای کلیدی از جمله ارزیابی، اثربخشی و پژوهش ضروری است. نمودار زیر فرآیند طراحی و اجرای مدل ارزیابی و سنجش اثربخشی طرحهای پژوهشی کاربردی را نشان میدهد.
این پایاننامه از پنج فصل تشکیل شده است. در فصل اول کلیات پژوهش شامل تعریف موضوع، سوالات پژوهشی، قلمرو تحقیق، روش تحقیق و واژه های به کار رفته در تحقیق بیان میشود. در فصل دوم به بررسی مفاهیم و پیشینه ی پژوهش پرداخته شده و در ادامه در فصل سوم روش تحقیق و رویکردهای مورد استفاده به منظور ارزیابی اثربخشی پروژههای تحقیقاتی به تفصیل مورد بررسی قرار میگیرد. در فصل چهارم به تجزیه و تحلیل دادهها و ارزیابی نتایج پرداخته میشود و در نهایت، فصل پنجم به بررسی نتایج تحقیق و پیشنهاداتی برای پژوهشهای آتی اختصاص یافته است.
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0