نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد بین المللی بندر انزلی

 

 

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته: حقوق  M.A

گرایش : خصوصی

 

موضوع :

 بررسی فقهی و حقوقی ماهیت و آثار تعهدات وکیل و موکل

 

استاد راهنما :

دکتر عباداله رستمی چلکاسری

 

سال تحصیلی :1394-1393

چکیده                                                                                                             تعهدات وکیل و موکل به سه قسم تعهدات قراردادی، قانونی و اخلاقی تقسیم می شود که این تعهدات امکان دارد از نوع تعهد به وسیله یا تعهد به نتیجه باشد و همچنین برخی از موارد ترکیبی از این دو نوع است مانند تعهدات وکیل دادگستری. و در مورد تعهدات قراردادی و قانونی به نظر می رسد که بین آن ها اختلاف ماهوی وجود ندارد و دامنه ی تعهدات قراردادی هم شامل تعهدات قراردادی و هم شامل تعهدات قانونی می باشد. وکیل و موکل در صورتی که به تعهدات قراردادی خود عمل نکنند مسئولیت قراردادی    بر عهده ی متعهد قرار می گیرد. همچنین اگر آنان به تعهداتی که در قانون برای آن ها مشخص شده و      بر طبق قانون ملزم به انجام آن می باشند عمل نکنند باعث ایجاد مسئولیت بر عهده ی شخص متعهد       می شود. اما برخی از موارد متعهد به تعهدات اخلاقی خود عمل نمی کند و تعهدات اخلاقی از ضمانت اجرای قراردادی و قانونی برخوردار نیست مگر در مواردی که علاوه بر چهره ی اخلاقی دارای چهره ی قراردادی یا قانونی هم باشد که در این موارد از ضمانت اجرای قراردادی یا قانونی برخوردار است. در مورد ماهیت مسئولیت قراردادی و قانونی به نظر می رسد که بین آن ها اختلاف ماهوی وجود ندارد بلکه از حیث آثار دارای تفاوت هایی هستند و مسئولیت قراردادی دارای دو مبنا است یکی مبنای مستقیم که قانون است و دیگری مبنای غیر مستقیم که اراده ی طرفین می باشد ولی مسئولیت قانونی تنها یک مبنا دارد و آن قانون است. و در صورت جمع بودن شرایط هر دو مسئولیت به نظر می رسد که متعهد له این حق را دارد که هر کدام از دو مسئولیت را که مایل است مبنای طرح دعوی قرار دهد. و در این تحقیق ماهیت و آثار تعهدات وکیل و موکل در فقه و حقوق ایران مورد بررسی قرار گرفته است.         

کلید واژه: وکیل _ موکل _ تعهدات قراردادی _ تعهدات قانونی

 

 

      

       مقدمه                                                                                                                    تعهدات وکیل و موکل به سه قسم تعهدات قراردادی، قانونی و اخلاقی تقسیم می شود که این تعهدات امکان دارد از نوع تعهد به وسیله یا تعهد به نتیجه باشد و همچنین برخی از موارد ترکیبی از این دو نوع است مانند تعهدات وکیل دادگستری. تعهدات قراردادی به آن دسته از تعهداتی می گویند که طرفین به صورت صریح و ضمنی در قرارداد وکالت مشخص می کنند و علاوه بر این دسته از تعهدات، قانون گذار برای حفظ حقوق طرفین عقد وکالت، به موجب قوانین و مقررات تعهداتی را بر عهده ی آن ها قرار داده است که تعهدات قانونی می باشد. تعهدات قانونی، تعهدی است که قانون گذار بدون وجود رابطه قراردادی، تکالیفی را برای اشخاص در مقابل دیگران مقرر می دارد. و علاوه بر این دو دسته از تعهدات، تعهدات دیگری هم بر عهده ی وکیل و موکل قرار دارد که به آن تعهدات اخلاقی می گویند که منشاء آن قرارداد یا قانون نمی باشد بلکه اشخاص براساس وجدان و اخلاق خود را ملزم به انجام  آن ها می دانند. اما در مورد آن دسته از تعهدات اخلاقی که علاوه بر چهره ی اخلاقی دارای چهره ی قانونی یا قراردادی می باشند از ضمانت اجرای قانونی یا قراردادی برخوردار هستند. وکیل و موکل علاوه بر اینکه نسبت به یکدیگر تعهداتی را بر عهده دارد در برابر اشخاص ثالث هم مسئول هستند و ملزم به اجرای آن تعهدات می باشد.             در رابطه با مسئولیت قراردادی و قانونی می توان بیان کرد که هر چند از نظر ماهیت یکی هستند اما از حیث آثار دارای تفاوت هایی می باشند. و مسئولیت قراردادی دارای دو مبنا است یکی مبنای مستقیم که قانون است و دیگری مبنای غیر مستقیم که اراده ی طرفین می باشد ولی مسئولیت قانونی تنها یک مبنا دارد و آن قانون است. اما این تفاوت ها باعث نمی شود که به یگانگی این دو مسئولیت لطمه وارد آورد و باعث جدایی آن ها بشود و در صورت جمع بودن شرایط مسئولیت قراردادی و قانونی متعهد له این حق را دارد که هر کدام را که مایل است مبنای طرح دعوی قرار

براي دانلود متن کامل پايان نامه اينجا کليک کنيد



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 567
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – الکترونیک

عنوان:

ترانزیستورهای MOSFET با سورس و درین شاتکی و کانال کرنش یافته در ابعاد نانو

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده:

افزایش کارایی در ماسفت ها با کوچک کردن ابعاد افزاره حاصل می شود. با وجود مزیت های کوچک سازی، این روش با محدودیت های فیزیکی و اقتصادی روبروست و در نتیجه راه حل های جدیدی پیشنهاد میشود. کاربرد ساختار کرنش دار سیلیسیم . سیلیسیم ژرمانیم در ناحیه کانال ترانزیستور ماسفت، با افزایش قابلیت حرکت حامل ها و در نتیجه افزایش جریان حالت روشنی ترانزیستور، باعث افزایش کارایی حتی در طول کانال های بسیار کوچک می شود. اما یکی از چالش های اصلی در این میان وجود مقاومت های پارازیتی سورس و درین است.

در این پروژه، ترانزیستور ماسفت با سورس / درین فلزی و کانال کرنش یافته به عنوان ساختاری که این مشکل را مرتفع می کند مورد مطالعه و شبیه سازی قرار گرفته است. تونل زنی از سد شاتکی و جریان ترمویونی از سازوکارهای اصلی جریان در این افزاره است. استفاده از ساختار ماسفت با سورس / درین فلزی و کانال کرنش یافته موجب افزایش در قابلیت حرکت حامل ها، جریان حالت روشنی، نسبت Ion/Ioff و هدایت انتقالی این افزاره نسبت به ساختار متناظر ماسفت با سورس / درین فلزی و کانال سیلیسیم شده است. افزاره ماسفت با سورس / درین فلزی و کانال کرنش یافته دارای جریان حالت روشنی کمتر نسبت به ساختار متناظر با سورس / درین آلاییده شده می باشد. با افزایش درصد مولی ژرمانیم در کانال سیلیسیم / ژرمانیم، جریان حالت روشن در این افزاره بهبود می یابد. همچنین شبیه سازی ها نشان می دهند کاهش ضخامت لایه کلاهک سیلیسیمی در این افزاره موجب بهبود چشمگیر مشخصه های الکتریکی شده است. جریان های تونل زنی و انتشار ترمویونی از سورس به بستر، از عوامل اصلی افزایش جریان حالت خاموشی و محدودیت عملکرد این افزاره محسوب می شوند. جهت رفع این نقیصه، برای نخستین بار ساختار بدیع ماسفت با سورس درین فلزی و کانال کرنش یافته سیلیسیم – بروی – عایق پیشنهاد شده است به طوری که با استفاده از فناوری سیلیسیم – بروی – عایق، جریان حالت خاموشی به میزان 98% کاهش یافته است.

مقدمه:

با ساخت اولین ترانزیستور در سال 1947 میلادی، صنعت الکترونیک وارد مرحله جدیدی گردید. این فناوری در کمتر از 50 سال مرزهای میکرون را در نوردید و با عرضه تراشه Pentium IV توسط شرکت Intel با دقت ابعادی در حد دهم میکرون، عملا عصر نانو الکترونیک آغاز گردید. کاهش ابعاد ترانزیستورها از چند جنبه قابل بررسی است: افزایش سرعت یکی از مهمترین مزایای کاهش ابعاد ترانزیستورها می باشد. افزایش سرعت مدارهای مجتمع قابلیت انجام محاسبات پیچیده تر در زمان های کمتر را به وجود می آورد. ویژگی دیگری که در ساخت تراشه های مدار مجتمع مورد توجه است کاهش ولتاژ و توان الکتریکی مورد نیاز مدارهای مجتمع می باشد. امروزه کوچک بودن و قابل حمل بودن در بسیاری از سیستم های الکترونیکی مورد توجه است. تراشه های مدار مجتمع با سطح ولتاژ و جریان پایین کاربردهای وسیعی یافته اند. کاهش ابعاد ترانزیستورها موجب افزایش بازدهی و کاهش قیمت تمام شده افزاره های نیمه هادی گردیده است.

روند کاهش ابعاد ترانزیستورها در ابعاد نانو مشکلاتی را پدید می آورد که به آثار کانال کوتاه معروفند و موجب ضعف عملکرد و افزایش توان تلفاتی در این افزاره ها می گردند.

برای رفع مشکلات فوق، در این پروژه اصول و عملکرد یک ترانزیستور اثر میدانی سورس و درین فلزی با کانال کرنش یافته مورد مطالعه و شبیه سازی قرار گرفته است. از آنجا که تغییر مقیاس و مجتمع سازی افزاره وابستگی شدیدی به کاهش میزان جریان نشتی دارد، برای نخستین بار ترانزیستور اثر میدانی سورس درین فلزی و کانال کرنش یافته سیلسیم – بروی – عایق پیشنهاد شده است. براساس نتایج بدست آمده، به نظر می رسد این افزاره می تواند گزینه مناسبی برای کاربرد در ابعاد نانو محسوب گردد.

برای دانلود متن کامل پایان نامه اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 831
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

“M.Sc” پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – مخابرات

عنوان:

طبقه بندی شی گرا اطلاعات طیفی و مکانی در تصاویر سنجش از دور چند طیفی

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده:

یک شیء، پیکسلهای یک ناحیه است که ویژگیهای طیفی و مکانی آنها همگون است. طبقه بندی شیءگرا عبارت است از استخراج ویژگیهای تصویر بوسیله مدلسازی همبستگیهای مکانی جهت بدست آوردن اشیاء (ناحیه بندی) و تخصیص کل پیکسلهای درون شیء به یک کلاس ب ا استفاده توام از اطلاعات محتوایی بدست آمده (مانند: شکل، اندازه) و مدلسازی همبستگیهای طیفی (اطلاعات پیکسلها) جهت طبقه بندی. طبقه بندی شیءگر ا دارای مزایایی چون افزایش دقت طبقه بندی توسط طبقه بندی کننده های ساده به علت داشتن اطلاعات مفیدتر نسبت به طبقه بندی کننده های پیکسل گرا وکاهش حجم اطلاعات ارسالی، افزایش سرعت در طبقه بندی، کاهش میزان حافظه مورد نیاز با دسترسی تصادفی به علت فشرده سازی تصویر میباشد.

مسئله اصلی مورد تحقیق در این پایان نامه، ارائه الگوریتم هایی است که علاوه بر افزایش دقت طبقه بندی به میزان قابل توجه، شیء بامعنی نیز ایجاد کنند. در این راستا، دو طبقهبندی شیءگرا یکی بر اساس ادغام بر مبنای ویژگی های آماری همراه پیش پردازش مکانی و دیگری بر مبنای گراف پیشنهاد گردیده است. در الگوریتم های پیشنهادی، تعداد باندهای مورد استفاده جهت ناحیه بندی از سه باند به n باند گسترش یافته (استفاده از تمامی اطلاعات موجود در باندها) و شرط ادغام جهت بهبود ناحیه بندی اصلاح شده است. بدین منظور، پس از هموارکردن تصویر، آن را به کمک یکی از این دو الگوریتم ناحیه بندی کرده و سپس تصویر ناحیه بندی شده را طبقه بندی میکنیم. متوسط بردار ویژگی ناحیه مورد نظر را به عنوان نماینده آن ناحیه جهت طبقه بندی انتخاب و کل ناحیه را به یک کلاس اختصاص میدهیم. طبقه بندی مورد استفاده در این تحقیق، طبقه بندی کننده حداکثر احتمال میباشد.

با بکارگیری تصاویر واقعی چندطیفی جهت آزمایش کارآیی الگوریتم های پیشنهادی، در مقایسه با الگوریتم های NSECHO و SECHO و FNEA و AMICA و SRM+MHR، مشخص گردید بهترین نقشه مکان – مرجع ویژگی های شیء، متعلق به الگوریتم اصلاح شده ی ادغام بر مبنای ویژگیهای آماری همراه پیش پردازش مکانی است. این نقشه، بر مبنای ارزیابی شهودی نسبت به کل الگوریتمهای مطرح شده است و بامعنی بودن اشیاء حاصل شده به عنوان معیار کیفی از این نقشه برداشت میشود. بالاترین میزان افزایش دقت طبقه بندی نسبت به حالت پیکسل گرا، به عنوان معیار کیفی متعلق به الگوریتم AMICA به میزان 3/9% است و الگوریتم پیشنهادی ادغام بر مبنای ویژگی های آماری همراه پیش پردازش مکانی در مرتبه بعدی قرار دارد. الگوریتم اصلاح شده ی ادغام بر مبنای ویژگیهای آماری همراه پیش پردازش مکانی توانسته است دقت طبقه بندی را به میزان 2/33% افزایش دهد. همچنین از نقطه نظر تعداد اشیاء ، به عنوان یکی دیگر از معیارهای کمی، تعداد اشیاء در AMICA 1193 شیء یا فشرده سازی به میزان 25/81% است. این در حالی است که الگوریتم پیشنهادی ادغام بر مبنای ویژگیهای آماری همراه پیش پردازش مکانی، دارای 982 شیء یا فشرده سازی به میزان 31/36% است. به عنوان نتیجه گیری از کل معیارهای کمی و کیفی، ادعا می شود الگوریتم ادغام بر مبنای ویژگیهای آماری همراه پیش پردازش مکانی بهتر از سایر الگوریتم های مطرح شده، عملکرده است.

مقدمه:

جهت افزایش دقت طبقه بندی در تصاویر سنجش از دور، دو نوع از الگوریتمها توسعه یافته اند. نوع اول از الگوریتمها، سعی در بالا بردن دقت طبقه بندی، با افزایش پیچیدگی طبقه بندی کننده میکنند، در حالیکه در نوع دوم، سعی می کنند دقت طبقه بندی را با ناحیه بندی تصویر و سپس استفاده از طبقه بندی کننده های ساده افزایش دهند.

یکی از ملزومات توسعه هر فناوری از جمله فناوری چندطیفی، اقتصادی بودن آن میباشد. به بیان دیگر اطلاعات مطلوب باید با حداقل هزینه در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد، اما این امر با تعیین دقیق وضعیت در تضاد است. به عنوان مثال، برای تعیین مناطق سالم و دچار آفت نوع خاصی از غله در یک مزرعه کشاورزی به مساحت چندین هزار هکتار، دقت مکانی بالا لازم است. تحقق چنین امری نیازمند هزینه زیادی است که مصرف کننده باید آن را بپردازد . بنابراین، روشهای اقتصادی تر دیگری که نیاز به دقت مکانی بالا نداشته باشد، موردنیاز بوده و در این راستا از اطلاعات مکانی (از قبیل شکل، ارتباط با مناطق همسایه یا مجاور و بافت) موجود در شیء که منبع مهمی برای طبقه بندی تصویر به شمار می آید، برای مقایسه و طبقه بندی استفاده میشود. حتی اگر مصرف کننده از تصاویر با دقت مکانی بالا استفاده کند، معمولاً با افت دقت طبقه بندی مواجه میشود. چرا که دقت طبقه بندی وابسته به قدرت شناخت شکل و رنگ و بافت در کنار ویژگیهای طیفی دیگر توسط ماشین است. در واقع، نبود ویژگیهای مکانی منجر به خطاهای متعددی می شود. عدم استفاده از ویژگیهای مکانی در کنار ویژگیهای طیفی در روشهای شناخت الگو، منجر به عدم شناخت موثر، در انواع گوناگون پوشش زمین با خواص طیفی مشابه یا طبقه بندی پوشش های مشابه با پاسخهای طیفی متفاوت و در نتیجه با افت دقت طبقه بندی میشود. این مسئله در بخش 4-1 به تفضیل مورد بررسی قرار گرفته است.

ناحیه بندی تصویر را می توان به عنوان فرایند تقسیم تصویر به نواحی همگون بدون اشتراک به گونه ای که هیچ دو ناحیه مجاوری شرط ادغام با یکدیگر را ارضاء نکنند و تمامی پیکسلهای مشابه، توسط نواحی، با شرط مورد نظر پوشش داده شوند، تعریف نمود. اکثر روشهای ناحیه بندی مانند آشکارسازهای لبه، شکل شناسی ریاضی، تحلیل بافت، خالص سازی طیف، شبکه های عصبی، شبکه های بیز، منطق فازی و روشهای چند مقیاسی چون پیرامید، موجک و فرکتال، توپولوژی واضحی از شیء تولید نمیکنند. از طرف دیگر، در تصاویر سنجش از دور، موقعیت هایی با دقت پایین و بالا تواماً رخ میدهند (هرگاه یک شیء از تعداد زیادی از پیکسلهای منحصر بفرد در عوض اشیاء تشکیل شود، آن شیء را با دقت بالا مینامند و اگر یک تک پیکسل از تعداد زیادی از اشیاء کوچک تر تشکیل شود، آن شیء را با دقت پایین می نامند) به عنوان مثال، تصویر پوشش گیاهی جنگل با دقت  1متر را در نظر میگیریم. اگر تاج هر درخت 10 متر قطر داشته باشد، هر تاج به عنوان یک شیء از تعداد زیادی از پیکسلها ساخته شده است. در اینجا، هر 1 متر پیکسل جزئی از تاج یک درخت است یا با دقت بالا است. با این وجود، هر یک متر پیکسل ترکیبی از انعکاسهای تعداد زیادی برگ و شاخه است یا نسبت به این اجزاء منحصر بفرد خود، با دقت پایین است. در نتیجه، تصاویر سنجش از دور چند مقیاسی هستند. پیکسلهای آمیخته خود مشکل دیگری است که سبب اغتشاشات در لبه های تصویر می شود. بنابراین، هر روش ناحیه بندی ای برای تحلیل تصاویر پیچیده چندطیفی مناسب نیست. روش پیشنهادی به همراه بلوک دیاگرام مربوطه، در بخش 1-3 بیان شده است.

در این پایان نامه، پس از مروری بر تصاویر چندطیفی و طبقه بندی آنها در فصل دوم، به بیان تصویر به وسیله شیء بجای پیکسل در فصل سوم میپردازیم. فصل چهارم به طبقه بندی شیءگرا اختصاص یافته است. سه روش پیشنهادی معرفی شده در فصل پنجم به قرار ذیل هستند:

الف) ادغام بر مبنای ویژگیهای آماری همراه پیش پردازش مکانی.

ب) ادغام بر مبنای ویژگیهای آماری به صورت چند مقیاسی.

ج) ادغام بر مبنای گراف.

فصل ششم، به نتیجه گیری از کل کار و پیشنهادات تخصیص داده شده است.

برای دانلود متن کامل پایان نامه اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 635
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – مخابرات

عنوان:

طراحی و ساخت آنتن مایکرواستریپ مثلثی یکسو تغذیه با پلاریزاسیون دایروی با استفاده از استاب باند عریض در فرکانس مرکزی 2GHz

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده

به دلیلی مزایایی که آنتن های با پچ کوچکتر در یک فرکانس معین در مقایسه با آنتن های مایکرواستریپ مربعی و دایروی دارند، در سالیان اخیر طراحی آنتن های مایکرواستریپ مثلثی مورد توجه محققان قرار گرفته است طراحی های معمول در آنتن های مایکرواستریپ یکسو تغذیه با پلاریزاسیون دایروی شامل استفاده از پچ مثلثی تقریبا متساوی الاضلاع، پچ مثلث متساوی الاضلاع با یک شکاف، یک شیار افقی در داخل پچ و یا با استفاده از استاب بر روی یکی از اضلاع پچ می باشد. در طراحی آنتن با پلاریزاسیون دایروی در حالت استفاده از مثلث تقریبا متساوی الاضلاعع تحریک و ایجاد دو مود متعامد در مود تشدید بسیار حساس به ابعاد آنتن و موقعیت نقطه تغذیه همانند پچ های تقریبا مربعی و تقریبا دایروی می باشد و در نتیجه تولید و ساخت آن به دلیل نیاز به دقت بالا بسیار مشکل است در طراحی با استفاده از پچ مثلثی در سه حالت دیگر، تلرانس ساخت بهتر از حالت اول بوده ولی با این حال استفاده از استاب به دلیل آسان بودن تنظیم طول آن برای جبران خطاهای احتمالی ناشی از فرایند تولید و تلرانس های زمینه دی الکتریک بر حالت های قبلی مزیت دارد. عیب این روش بلند بود طول استاب که وسط یکی از اضلاع واقع است (حدود 1/3 طول ضلع مثلث) می باشد. در این پایان نامه به جای استاب باند باریک از یک استاب باند عریض مثلثی استفاده شده است و تلاش گردیده تأثیر آن در پهنای باند و دیگر مشخصه های آنتن مایکرواستریپ با استاب باند باریک مقایسه گردد.

مقدمه

از زمانی که خطوط مایکرواستریپ در مایکرویو به کار رفت، دیده می شد که مقداری از توانی که به خط وارد می شود به صورت تشعشع تلف می شود. به همین دلیل ساختار آنتن مایکرواستریپ ابداع گردید.

نخستین تحقیقات در زمینه آنتن مایکرواستریپ (مدار چاپی) در آمریکا توسط Deschamps در سال 1953 و در فرانسه Baissiont و Gutton در سال 1955 منتشر گردید. اما عملا زمان زیادی حدود 20 سال طول کشید تا در سال 1970 توسط Mowell و Munson اولین آنتن ساخته شد که به مرور زمان با تحقیقات زیادی که در مورد آرایه های این نوع آنتن انجام گرفت انواع مختلفی از آنها به دست آمده است. بعضی از انواع این آنتن ها نظیر دی پل چاپی، شکافی چاپی، دی پل خم شده چاپی قبل از طرح ایده آنتن های مدار چاپی ساخته شده بودند. سپس با عنوان شدن این موضوع آنتن های بالا نیز با کمی تغییر در این ساختار به کار گرفته شدند. آنتن های مایکرواستریپ با توجه به مزایای زیادی مانند قیمت پایین سازگاری با مدارات چاپی وزن و حجم کم، ساخت آسان، باعث شده که به مرور زمان کاربردهای فراوانی در میان آنتن های مایکروویو داشته باشد.

آنتن های مایکرواستریپ نسبت به آنتن های دیگر مزایای زیادی دارند. مزایای اصلی آن عبارتند از:

1- به دلیل نازک بودن قطر این آنتن می تواند به راحتی بر روی بدنه هواپیما و ماهواره یا موشک نصب شود.

2- سطح مقطع پراکندگی آن کم است.

3- با تغییر محل تغذیه می توان پلاریزاسیون های مختلف خطی، دایره ای راست گرد و چپ گرد را به وجود آورد.

4- حجم کم و وزن کم این نوع آنتن.

5- هزینه ناچیز ساخت این آنتن ها به طور انبوه.

6- این نوع آنتن با چند فرکانس کار (Dual frequency) قابل ساخت است.

7- به دلیل سازگاری با مدارات مخابراتی و قابلیت ساخت این نوع آنتن روی بردها، مجموعه مدارها و آنتن را در یکجا می توان جمع نمود.

8- خط تغذیه و شبکه تطبیق همزمان با ساختن آنتن قابل ساخت می باشد.

این مزایا باعث گردیده که کاربرد این نوع آنتن در رنج فرکانس 50GHz – 100MHz گسترش یابد.

اما این آنتن ها دارای محدودیت های اساسی نیز می باشند که از مهمترین آن می توان به پهنای باند باریک آن اشاره کرد. این پهنای باند به فاصله بین المان تشعشع کننده و صفحه زمین وابسته است. هرچند فاصله کمتر باشد پهنای باند نیز کمتر خواهد بود.

توان تشعشعی آنتن مایکرواستریپ ارتباطی به ضخامت لایه عایق ندارد و مستقل از آن می باشد. یکی دیگر از محدودیت های مهم این نوع آنتن ها تلفات خطوط تغذیه است. شبکه تغذیه این نوع آنتن ها معمولا همراه با المان تشعشع کننده بر روی لایه عایق چاپ می شوند. که باعث افزایش تلفات توان می گردد.

انتقال و تلف شدن توان به علت وجود امواج سطحی در لایه عایق از یک خط به خط دیگر یکی از محدودیت ها و عیوب آنتن مایکرواستریپ می باشد.

به طور کلی می توان معایب آنتن مایکرواستریپ را به صورت زیر خلاصه کرد:

1- محدودیت و داشتن حداکثر گین قابل دسترس از آنتن در حدود 20dB

2- پهنای باند باریک

3- بین خط تغذیه و تشعشع کننده، ایزولاسیون کمی وجود دارد.

4- توان خروجی پایین.

5- تلفات بالا که در نتیجه باعث کاهش گین می شود.

6- تحریک شدن امواج سطحی.

برای دانلود متن کامل پایان نامه اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 544
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

“M.Sc” سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – مخابرات

عنوان:

کاربرد آنتن های دایورسیتی پلاریزاسیون در WLAN و مخابرات بی سیم

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده

مزایای استفاده از انواع مختلف دایورسیتی در مخابرات بی سیم از زمان اولین سیستم های رادیویی موبایل شناخته شده است. انواع دایورسیتی مانند فاصله ای، پلاریزاسیون، زاویه و یا فرکانس برای بهبود بخشیدن به نسبت سیگنال به نویز، نرخ خطای بیت، ظرفیت کانال و صرفه جویی توان در یک لینک موبایل استفاده می شود.

در بسیاری از سیستم های عملی به دلیل صرفه جویی در فضای اشغال شده توسط آنتن و همچنین قیمت تمام شده، از آنتن دایورسیتی پلاریزاسیون واحد به جای استفاده از دو آنتن دایورسیتی فاصله ای استفاده می کنند. همچنین دایورسیتی پلاریزاسیون برای جبران عدم تطبیق پلاریزاسیون که در نتیجه جهت یابی تصادفی موبایل بوجود می آید، به کار می رود.

در سال های اخیر، سیستم های آنتن با دایورسیتی پلاریزاسیون، به دلیل بهره شان، نقش زیادی در گسترش مخابرات بی سیم داشته اند. در سیستم های مخابرات بی سیم باند وسیع، مانند شبکه های محلی بی سیم (WLAN)، چنین سیستم هایی برای کم کردن فیدینگ زیانبار ناشی از اثرات چند مسیرگی به کار می روند.

مقدمه

در کانال های رادیویی موبایل به ندرت LOS بین فرستنده و گیرنده وجود دارد، بخصوص در محیط های داخلی که چنین سرویس هایی مورد احتیاج است. بنابراین انتشار به طور قابل ملاحظه ای بوسیله چند مسیرگی صورت می گیرد و این اثری منفی روی budget لینک دارد. استفاده از توان فرستنده بالاتر ترجیح داده نمی شود، چرا که منجر به افزایش تداخل می شود که در نتیجه، باعث محدودیت ظرفیت شبکه می شود. روش های دایورسیتی راندمان بالایی را در کاهش اثرات فیدینگ چند مسیره دارد.

در فصل اول این سمینار به بررسی انواع دایورسیتی و معرفی تعدادی از این روش های دایورسیتی که متداول تر هستند، خواهیم پرداخت. در فصل دوم، دایورسیتی پلاریزاسیون در مخابرات موبایل در حالت کلی مورد رسیدگی قرار می گیرد و با این مقدمه در فصل دوم، در فصل سوم مدل دایورسیتی پلاریزاسیون در ترمینال موبایل با و بدون در نظر گرفتن اثرات آنتن ها درموبایل ارائه می شود. در فصل چهارم عملکرد این نوع دایورسیتی در کانال های با فیدینگ رایلی مورد بحث قرار می گیرد و بالاخره در فصل پنجم، دایورسیتی پلاریزاسیون سه شاخه در محیط های indoor معرفی می شود و با استفاده از نتایج عملی، مفید بودن استفاده از این روش نشان داده می شود.

فصل اول

بررسی انواع دایورسیتی

دایورسیتی روشی است که با استفاده از آن چندین سیگنال روی مسیرهای با فیدینگ مستقل و حامل اطلاعات یکسان تولید می شوند، که در گیرنده با ترکیب کردن این سیگنال ها، اثرات شدید فیدهای عمیق کاهش می یابد. به عبارت دیگر، دایورسیتی با دریافت چندگانه روشی است که برای مقابله با فیدینگ بکار می رود و عبارت است از روش دستیابی به بیش از یک سیگنال در ورودی گیرنده، به طوری که سیگنال های مختلف از نظر مشخصات آماری دارای فیدینگ تقریبا مستقل از هم باشند. در اینصورت، چنانچه یکی از سیگنال ها دستخوش فیدینگ شود، به احتمال بسیار زیاد در بین سایر سیگنال ها می توان سیگنالی را یافت که دارای فیدینگ با عمق زیاد نباشد. تعداد سیگنال های مختلف موجود در ورودی گیرنده را مرتبه دایورسیتی می گویند.

برخی از خصوصیات دایورسیتی عبارت است از:

1- کاهش عمق فیدینگ سیگنال ترکیبی که از ترکیب سیگنال های مختلف تشکیل شده است.

2- افزایش قابلیت اعتماد تجهیزات.

3- بهبود معیار کیفیت سیستم یا نسبت سیگنال به نویز سیگنال ترکیبی در مقایسه با هر یک از سیگنال ها.

از آنجایی که احتمال داشتن دو فید عمیق برای دو سیگنال مستقل در یک لحظه ناچیز است، اثرات فیدینگ با تلفیق دو سیگنال فوق بطور مؤثری کاهش پیدا می کند.

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 706
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – الکترونیک

عنوان:

طراحی گیرنده اولتراواید بند با مدولاسیون پ.پ.ام براساس کورلیتور دیجیتال

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده

در این پایان نامه جنبه های مختلف مخابرات UWB را مدنظر قرار می دهیم. در ابتدا تعریف سیگنال UWB را مورد برسی قرار میدهیم و شرایط اینکه سیگنال UWB تلقی شود را برسی میکنیم. سپس سیگنال UWB را با مدولاسیون PPM (pulse position modulation) و پرش زمانی (Time Hopping) ایجاد می نماییم. بدلیل برسی تداخل سیگنال های UWB با دیگر سیگنال های مخابراتی، چگالی طیفی توان (Power Spectral Density(PSD) سیگنال UWB و به ویژه سیگنال TH-PPM را مورد برسی قرار میدهیم و راهکارهای مختلف تغییر آن را به منظور عدم تداخل با دیگر سیگنالها مورد برسی قرار میدهیم. سپس بدلیل اینکه سیگنالهای منتشر شده باید محدودیت های نقاب های انتشار را برآورده کنند، روش بکار بستن نقاب های انتشار و محدودیت های آنها را روی فاصله ممکن انتشار با توجه به نرخ خطا، برسی می نماییم. سپس بدلیل حداکثر تقریب به نقاب های انتشار، شکل پالسهای ارسالی را مورد برسی قرار میدهیم و بویژه توجه خود را به شکل پالس گوسی معطوف میکنیم. سپس انتشار سیگنال UWB را روی کانال مورد برسی قرار میدهیم. اثر تأخیر کانال و تأثیر نویز روی سیگنال و همچنین چند مسیره گی (Multi Path) را روی سیگنال بررسی می کنیم. سپس ساختار گیرنده بهینه برای دریافت و آشکارسازی سیگنال های تأخیریافته و متاثر از نویز و چند مسیره گی را معرفی و بررسی می نماییم. تمام مراحل فوق را با شبیه سازی در سطح سیستم مستقل از پیاده سازی های مختلف آنالوگ یا دیجیتال یا مخلوطی از این دو با استفاده از نرم افزار MATLAB انجام می دهیم. سرانجام یک توصیف دیجیتال با استفاده از VHDL برای بخش دیجیتال گیرنده ارایه و بررسی می نماییم.

مقدمه

در سالهای اخیر با پیشرفت فن آوری چند رسانه ای ها (multi media) به تدریج نیاز به ارتباطات بیسیم بطور فزاینده ای افزایش یافته است. از اینرو نیاز به فن آوری های جدید در زمینه مخابرات الکترونیکی احساس میشود. از این رو تحقیقات زیادی روی ایجاد لایه فیزیکی جدید برای شبکه های انتقال داده بیسیم در دست انجام میباشد. شاید در حال حاضر و پس از اینکه فن آوری Bluetooth بدلیل نرخ داده پایین و مصرف توان بالا نتوانست جوابگوی خوبی برای مخابرات داخلی (indoor) با فاصله کم (در حد چند متر) و با نرخ داده بالا باشد، تقریبا بیشترین توجه در مراکز دانشگاهی و صنایع مخابرات الکترونیکی روی مخابرات فرا پهن باند ((Ultra Wide Band(UWB) متمرکز شده است. اساس این نوع مخابرت بر انتقال پالسهای کوتاه (در حد چند صد پیکو ثانیه) مدوله شده بدونه حضور حامل استوار است. در یک نگاه کلی مصرف توان کم، بخاطر عدم حضور حامل و نرخ داده بالا بخاطر زمان کوتاه پالسها از مزایای این نوع مخابراتی میباشد. اولین باری که از پالس برای مخابره داده استفاده شد توسط مارکونی در اوایل قرن بیستم بود. پالس ایجاد شده توسط مارکونی بوسیله قوس الکتریکی در یک شکاف بین دو الکترود با فاصله کم ایجاد شد. بدلیل محدودیت های فن آوری ایجاد پالسهای با زمان کوتاه و هزینه بالای تا همین سالهای اخیر روش مخابرات پالسی فقط به کاربردهای خاصی مثل رادار محدود شد. ولی اخیرا با پیشرفتهای فن آوری VLSI و کاهش هزینه ادوات نیمه هادی با سرعت بالا، ایجاد و انقال و دریافت پالسهای کوتاه با ادوات نیمه هادی ارزان مثل فن آوری CMOS ممکن و مقرون به صرفه شده است. از این رو برای نخستین بار در سال 2002 در ایالات متحده امریکا و توسط FCC قوانینی برای انتشار سیگنال های UWB منتشر شد که بر خلاف قوانینی که قبلا توسط DARPA به صورت خیلی محطاطانه وضع شده بود، امکان استفاده از این سیگنالها را برای انتقال داده فراهم کرد. از این رو در این پایان نامه، سیگنال UWB را از لحاظ تعریف، ایجاد، چگالی طیفی توان، برآورده کردن نقاب انتشار، شکل پالس، انتشار روی کانال، دریافت و آشکار سازی به طور مفصل مورد برسی قرار داده و ساختارهای گیرنده های ممکن برای دریافت و آشکار سازی این سیگنال را مورد مقایسه و برسی قرار خواهیم داد.

برای دانلود متن کامل پایان نامه اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 908
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

“M.Sc” سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – کنترل

عنوان:

کنترل هوشمند ترافیک شهری با استفاده از کنترل فازی

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده:

آنچه در این تحقیق و در پنج فصل ارائه شده است، ثمره مطالعاتی است که در زمینه روشهای مختلف کنترل ترافیک شهری، به ویژه کنترل فازی که به نوعی کنترلی هوشمند را در سطوح مختلف کنترل ترافیک از جمله در تقاطع های درون شهری، بزرگراهها، حرکت عابران پیاده و… اعمال می کند، صورت پذیرفته است. با گسترش سریع کلان شهرها، افزایش جمعیت، بهای سوخت، استفاده بهینه از ظرفیت جاده های موجود، مساله محیط زیست و…، اهمیت مدیریتی موثر و کارآمد در ترافیک آشکار می شود. تحقیقات صورت گرفته در این زمینه نشان داده اند که کاربرد تکنیکهای هوشمند به علت قابلیتهای متنوعشان، ابزاری مناسب در جهت تحقق سیستمهای مدیریت ترافیک با ویژگی ارزشمند خود – سازماندهی می باشند. در این سمینار پس از معرفی کلی سیستمهای ترافیک و آشنایی با مفاهیم اصلی در این زمینه، معرفی مختصری درمورد سیستمهای فازی و چگونگی کاربرد آن در زمینه های مختلف مباحث ترافیک صورت گرفته و در نهایت به بررسی نتایج حاصل از کاربرد نوعی سیستم کنترل هوشمند ترافیک که ترکیبی از روشهای فازی و الگوریتم ژنتیک بوده و در یکی از بزرگراههای کشور ژاپن اعمال شده است، پرداخته می شود.

مقدمه:

با پیشرفت سریع جوامع شهری، تغییر و تحولات سریعی در زندگی شهرنشینی ایجاد شده است و هرساله بر تعداد وسایط نقلیه به ویژه در کلان شهرها، افزوده می شود. این افزایش که به عوامل متعددی از جمله رشد جمعیت، شرایط اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، مهاجرتها و… بستگی دارد، مسائل و مشکلات فراوانی را نیز با خود به دنبال دارد. با وجود آنکه هرساله میلیاردها ریال صرف احداث راه ها و جاده های جدید می شود، معضل ترافیک همچنان رو به افزایش بوده و حتی در برخی از ساعات شبانه روز به حد اشباع و غیر مطلوبی می رسد.

تاکنون روشهای کنترل ترافیک بیشتر مبتنی بر روشهای کنترل کلاسیک بوده است. در این روشها با استفاده از روشهای آماری و منحنی های به دست آمده تجربی و نهایتا با تخمین برخی از متغیرهای موثر بر ترافیک سعی بر آن است که پارامترهای مورد نظر درآن سطح خاص کنترلی، به گونه ای مطلوب تنظیم شود. واضح است که این حد پاسخگویی سیستم های ترافیک در ازای پیچیدگی بالای ساختار شامل بخشهای: کنترل، مخابرات و کامپیوتر و هچنین حجم بالای هزینه های پیاده سازی و نگهداری به دست آمده است.

با گسترش کاربرد روشهای هوشمند شامل هوش مصنوعی، منطق فازی و شبکه های عصبی و با توجه به قابلیتهای متنوع آنها انتظار می رود که روشهای فوق در حوزه های مختلف کنترل ترافیک شامل: برآورد وتعبیر و پردازش اطلاعات مختلف جمع آوری شده، برخورد و مدل سازی مناسب پارامترها و شرایط مبهم موجود در پروسه کنترل، پیشگویی آینده، افزایش قدرت یادگیری سیستم افزایش هوشمندی آنها بسیار پر کاربرد بوده و نتایج قابل قبولی را ارائه دهد. در این سمینار سعی برآن است که ضمن آشنایی با مفاهیم کلی موجود در مبحث کنترل ترافیک، روشهای مختلف کنترل هوشمند ترافیک به ویژه کنترل مربوط به تقاطع ها معرفی و یک نمونه کاربرد عملی کنترل فازی با ترکیب الگوریتم ژنتیک که دریکی از بزرگراه های کشور ژاپن به کار گرفته شده است، ارائه و نتایج حاصل از اجرای آن بررسی و با روشهای سنتی مقایسه شود.

در فصل اول کلیاتی راجع به روشهای مختلف کنترل ترافیک و تحقیقات صورت گرفته در این زمینه ارئه شده است. در فصل دوم به معرفی اصول نظریه جریان کنترل ترافیک و روابط حاکم برارامترهای حاکم بر آن پرداخته شده است. فصل سوم به معرفی مختصری از اصول کنترل فازی و نحوه کاربرد آن در بخشهای مختلف کنترل ترافیک اختصاص داشته و در نهایت و در فصل چهارم یک نمونه کاربرد عملی منطق فازی و ترکیب آن با الگوریتم ژنتیک در کنترل ترافیک یکی از بزرگراههای کشور ژاپن ارائه و نتایج آن مورد بررسی قرار گرفته است. در فصل پنجم نیز نتیجه گیری و چند پیشنهاد ارائه شده است.

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 523
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

“M.Sc” پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – مخابرات

عنوان:

دسته بندی بافت بر مبنای تبدیلات موجک

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده

آنالیز و دسته بندی تصاویر، خصوصاً تصاویر بافت ها، یکی از زمینه های پایه ای و مهم در علم پردازش تصویر است که در سال های اخیر توجه محقق ان زیادی را به خود جلب کرده است. با توجه به وجود پدیده های مخربی مانند چرخش تصاویر و انواع نویز، امروزه ارائه روش های آنالیز بافت مقاوم در برابر این عوامل مخرب به یک موضوع تحقیقاتی مهم تبدیل شده است. در این پایان نامه پس از بررسی چند شیوه، روش نوینی برای آنالیز و دسته بندی بافت ارائه شده است که ترکیبی از تبدیلات موجک، رجلت (Ridgelet) و فوریه است. در این روش تلاش شده علاوه بر رفع مشکل چرخش و نویز، تا حد ممکن حجم محاسبات نسبت به برخی روش های دیگر نیز کاهش یابد. برای بررسی و آزمایش این روش از دو گروه تصاویر بافت شامل 20 و 25 تصویر بافت مختلف، که همگی از آلبوم استاندارد Brodatz انتخاب شده اند، استفاده کرده ایم. از گروه 20 تصویری، یک مجموعه بافت چرخش یافته فاقد نویز و ده مجموعه بافت چرخش یافته نویزی تولید شده است. هر یک از این مجموعه ها شامل 2880 تصویر بافت است. از گروه 25 تصویری نیز یک مجموعه بافت چرخش یافته فاقد نویز و چهارده مجموعه بافت چرخش یافته نویزی تولید شده است. هر یک از این مجموعه ها شامل 7200 تصویر بافت است. در این تحقیق نویز های گوسی، نمک – فلفل، متناوب، پواسون و نویز ضرب شونده Speckle در نظر گرفته شده اند. نتایج حاصل از این روش، بیانگر کارایی و توانمندی بالای آن در دسته بندی بافت به صورت تغییرناپذیر با چرخش و مقاوم در برابر نویز است. به عنوان نمونه، برای بافت های چرخش یافته و فاقد نویز برای مجموعه های 2880 و 7200 تصویری، به ترتیب دقت های 98/75 و 93/11 درصد به دست آمده است.

مقدمه

مبحث دسته بندی بافت یکی از حوزه های مهم و پایه ای پردازش تصویر است که در سالیان اخیر مورد توجه محققان زیادی قرار گرفته است و مزرهای کاربرد آن به طور چشمگیری در حال گسترش است. بافت ها اجزای اصلی تشکیل دهنده محیط اطراف ما هستند؛ به طوری که معمولاً این بافت ها و ویژگی (مشخصه)های آنها هستند که توانایی تشخیص، تفسیر و دسته بندی اشیای موجود در دنیای اطراف و نیز تصاویر مربوط به آنها ر ا امکان پذیر می سازند. برای مثال برای تشخیص و دسته بندی اشیای موجود در یک تصویر مانند سنگ، چوب و آهن، سیستم بینایی و مغز انسان این اشیا را آنالیز و تفاوت بافت هایشان را درک می کند؛ سپس ویژگی یا ویژگی هایی از هر یک از بافت ها را انتخاب و در حافظه ذخیره می کند و به کمک این ویژگی ها کار دسته بندی اشیای مذکور را انجام می دهد. از این رو بافت ها در تشخیص و دسته بندی اشیا توسط چشم و مغز انسان نقش بسیار مهم و کلیدی ای دارند. از همین ایده برای آنالیز و دسته بندی تصاویر بافتی توسط کامپیوتر استفاده می شود. در این سیستم ها نیز مانند سیستم بینایی انسان، برای انجام فرآیند دسته بندی تصاویر بافت، مراحل آنالیز تصویر بافت، استخراج ویژگی ها و در نهایت دسته بندی و اندیس گذاری با استفاده از ویژگی های استخرا ج شده طی می شوند.

به علت گستردگی تصاویر از حیث ماهیت و کاربردهای متنوع و همچنین وجود بافت های مختلف و متنوع در آنها، استفاده از بافت و آنالیز بافت بسیار مفید و با اهمیت است. در بسیاری از کاربردها، آنالیز بافت نتایج بهتری نسبت به روش های آنالیز دیگر دارد و این امر نشان دهنده اهمیت و توانمندی این نوع آنالیز است. در سال های اخیر استفاده از بافت و آنالیز بافت، کاربردهای متعددی پیدا کرده است که از آن جمله به بینایی ماشین، کاربردهای صنعتی، تشخیص اشیا و اهداف، آنالیز تصاویر پزشکی، دسته بندی تصاویر راداری مانند رادارهای دهانه مصنوعی و نیز جداسازی و دسته بندی و تفسیر مناظر طبیعی می توان اشاره کرد.

به طور کلی در شرایط واقعی دو پدیده مهم در مبحث آنالیز و دسته بندی تصاویر وجود دارند که تأثیرات مخرب زیادی را ایجاد می کنند. این دو پدیده مهم، «چرخش» و «نویز» هستند. در صورتی که روش های مورد استفاده برای دسته بندی در برابر این پدیده های رایج پایدار نباشند، ممکن است در عمل دقت نتایج حاصله به شدت تنزل یابد و حتی به صفر برسد؛ لذا در شرایط واقعی باید روش های مورد استفاده برای آنالیز و دسته بندی تصاویر بافت تا حد ممکن در برابر این دو پدیده مقاوم و نامتغیر باشند و آثار مخرب آنها را خنثی کنند.

برای دانلود متن کامل پایان نامه اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 615
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

سمینار کارشناسی ارشد

مهندسی برق – گرایش الکترونیک

عنوان:

بررسی روش های تشخیص هویت با استفاده از تصاویر عنبیه

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده:

در این سمینار سعی بر آن است تا مروری بر روش ها و الگوریتم هایی که تا کنون در زمینه بیومتری و تشخیص هویت با استفاده از اسکن چشم و تصاویر عنبیه صورت میگیرد، داشته باشیم. همچنین مقایس های بین الگوریتم های مختلف معرفی شده از نقطه نظرهای متفاوت داریم.

مقدمه:

امروزه با گسترش جوامع بشری، امنیت و حفاظت در همه زمینه ها بیش از پیش احساس میشود. در سالهای اخیر مطالعات و تحقیقات زیادی بر روی روش های مطمئن و امن تایید هویت و تشخیص هویت صورت گرفته است که از این جمله پارامترهای حیاتی و روشهای بیومتری به دلیل ماهیت یکتایی از اهمیت بیشتری برخوردار است.

از جمله این پارامترها میتوان به تشخیص هویت با استفاده از تصاویر صورت، شکل گوش، حرکات لب، طرز راه رفتن و حتی بوی بدن اشاره کرد که در این بین تشخیص هویت با استفاده از تصاویر عنبیه از لحاظ سرعت تشخیص و دقت اهمیت بیشتری دارد. مطالعات محققان نشان می دهد که الگوهای عنبیه هر فرد تنها مختص به آن فرد بوده و حتی الگوهای دو چشم یک فرد و دوقلوها نیز متفاوت از یکدیگر است. از این رو با توجه به موارد مطرح شده و اینکه الگوهای عنبیه یک فرد در طول عمر تغییری نخواهد کرد (البته در صورتی که چشم فرد دچار صدمات فیزیکی و بیماری آب مروارید و… نگردد) میتوان از این روش به عنوان یکی از روشهای بیومتری در تشخیص هویت استفاده کرد.

فصل اول

فیزیولوژی عنبیه

1-1) بیومتریک چیست

واژه بیومتریک به طیف وسیعی از فناوری هایی اتلاق میشود که هویت افراد را به کمک اندازه گیری و تحلیل خصوصیات انسانی شناسایی میکنند. در یک تعریف عمومی بیومتریک را علم و فناوری اندازهگیری و تحلیل آماری دادههای بیولوژیکی معرفی کرده اند. اما تعریف دقیقتر و فنی آن که امروزه رایج شده به شرح زیر است:

هر خصوصیت فیزیولوژیکی یا ویژگی رفتاری منحصربفرد و متمایز کننده، مقاوم و قابل سنجش که بتواند جهت تعیین یا تأیید خودکار هویت افراد بکار رود بیومتریک نام دارد. در این تعریف ویژگی هایی ذکر شده است که جهت شفافیت بیشتر توضیحی اجمالی ارائه میشود.

“متمایز کنندگی” قدرت تفکیک یک شخص در میان مجموع های از افراد با استفاده از یک مشخصه میباشد. هرچه درجه ی تمایز یک مشخصه بالاتر باشد، افراد بیشتری با آن مشخصه شناسایی میشوند. درجه ی تمایز کمتر به معنی تکرار آن خصیصه در تعداد بیشتری از افراد می باشد. عنبیه و شبکیه دارای درجه ی تمایز بالاتری نسبت به هندسه ی دست یا انگشت است.

“مقاوم بودن” مربوط به پایداری ویژگی یا خصوصیت مورد نظر در طول زمان می باشد. تغییر در این ویژگی میتواند به علت کهولت، جراحت، بیماری، استفادهی مداوم حین کار یا تغییرات شیمیایی باشد. مشخصات بیومتریکهای کاملاً ستبر، در گذر زمان تغییر نمیکند در حالیکه بیومتریکهای کمتر ستبر دچار تغییر میشوند. برای مثال الگوی عنبیه که در طول زندگی یک شخص به ندرت تغییر میکند ستبرتر از صدای شخص میباشد.

“قابل سنجش بودن” یعنی خصوصیات یا ویژگیها بهراحتی قابل ارائه به یک حسگر باشد تا بتوان آن را در قالب دیجیتالی اندازه گیری نمود. این قابلیت، امکان مقایسه ی داده ها را در آینده و در  یک فرایند خودکار میسر میسازد.

منظور از “خودکار بودن” قابلیت تشخیص سریع و بدون نیاز به دخالت تشخیص انسانی (برای مثال قدرت تشخیص بصری چهره ها یا اثرانگشت) میباشد. بنابراین در حال حاضر که تکنیک تشخیص هویت با استفاده از DNA افراد تنها در محیط آزمایشگاهی و به کمک دانش متخصصان میسر میباشد، DNA یک بیومتریک بشمار نمی آید.

لازم به ذکر است این لغت در اوایل قرن بیستم به حوزه متفاوتی (که امروزه عموماً tBiosatistics نامیده میشود) تعلق داشت، که توسعه روش های آماری و ریاضیاتی قابل استفاده در تحلیل داده های مربوط به مسایل علوم بیولوژیک را در بر میگرفت.

فناوری های بیومتریکی، فنون شناسایی بر اساس اندازه گیری و تحلیل خصوصیات فیزیولوژیکی یا رفتاری را شامل میشود. در IT هم، فناوری بیومتریک معمولاً به فناوری هایی اتلاق میگردد که خصوصیات فیزیولوژیک انسانی از قبیل اثرانگشت، الگوی شبکیه، الگوی عنبیه، صوت، چهره و هندسهی دست را بخصوص برای شناسایی افراد مورد بررسی و تحلیل قرار میدهد. نحوه امضا کردن، الگوی راه رفتن، صوت نگاری و موفق ترین آنها، شناسایی انسان از طریق تشخیص الگوی تایپ کردن، مثالهایی برای بیومتریک ها میباشند.

بیومتریک ها از لحاظ تئوریک شناسه های بیولوژیکی بسیار مؤثری هستند. زیرا تصور بر این است که خصوصیات اندازه گیری شده منحصربفرد میباشند.

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 627
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

”M.Sc“ پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – مخابرات (گرایش میدان و امواج)

عنوان:

کاربرد فیلترهای SAW در مخابرات موبایل و ماهواره

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

خلاصه

موج SAW یک موج سطحی صوتی می باشد که در طول سطح یک ماده منتشر می شود. به طور معمول موادی که در ساخت این زیر لایه مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از کوارتز، لیتیم نیوبیت و لیتیم تانتالیت، که با ایجاد برش های متفاوت خصوصیات متفاوتی دارند. این مواد دارای خاصیت فیزوالکتریک می باشند، یعنی با اعمال میدان الکتریکی به سطح نیروهایی ایجاد می شوند که به شکل امواج SAW در طول سطح حرکت می کنند. دستگاه هایی که از این خاصیت استفاده می کنند عبارتند از خطوط تأخیر، رزوناتورها، فیلترها و… .

سیستم های ارتباطی بی سیم یکی از زمینه های ارتباطات می باشد که با سرعت زیادی در حال توسعه و افزایش است. تلفن های سلولی و بی سیم هم اکنون در زندگی امروزه پایه گذاری شده اند. سیستم های تکمیلی دیگری همانند سیستم های ارتباطی شخصی با دسترسی جهانی و شبکه های دیتای بی سیم قسمتی از ارتباطات آینده را تشکیل خواهند داد. توسعه چنین سیستم هایی بر روی تکامل تکنولوژیکی و مشخصات کاری متمرکز شده است. افزایش تقاضا مبنی بر کوچک سازی اجزاء منجر به استفاده از اجزاء SAW در مدارهای دستگاه های رادیویی پیشرفته شده است. علاوه بر آن پرفورمنس ویژه اجزاء RF SAW نیز بر روی مدار گیرنده تاثیر گذاشته است. همچنین کیفیت رادیویی افزایش یافته و وزن، اندازه و قیمت نهایی مدار کاهش یافته است. علاوه بر آن از آن جایی که تلفن موبایل سبک و کوچک در بازار ارجحیت دارد، اندازه فیلترهای IF SAW سال به سال کوچکتر می شود.

در سیستم های تلفن سلولی CDMA آنالوگ و TDMA ارسال و دریافت به طور همزمان انجام می شود. بنابراین باید دوپلکسر در آنتن استفاده شود. دوپلکسر آنتن از فیلتر های SAW نوع لدر استفاده می کند که برای اولین بار در سال 1998 در سیستم AMPS − CDMA به کار برده شد. اندازه این پکیج 2mm3*7.5*9.5 بود. برای ساخت دوپلکسرهای آنتن SAW باید فیلتر SAW به گونه ای طراحی شود که ا فت پایین تر و قطع تیزتری داشته باشد و مواد الکترودی که پایداری توان بالاتری را ایجاد می کنند، استفاده شود و نیاز به طراحی پکیجی دارد که افت پایین تر و اندازه کوچک تری داشته باشد. به وسیله ارتقاء چیپ فیلتر و کاهش اندازه پکیج تا 5 میلی مترمربع می توان اندازه دوپلکسرها را کاهش داد. به هر حال، دوپلکسر SAW با افت پایین و مشخصات قطع تند برای کاربردهای فرکانس بالا مورد نیاز است. از طریق مشخصات فیلتر SAW ارتقاء یافته، می توان دوپلکسری برای سیستم PCS − CDMA 1.9GHz ساخت.

علاوه بر آن دستگاه های SAW به خاطر مزایایی مانند کوچکی، سبکی، پایداری و ضربه پذیری برای استفاده در سیستم های ماهواره ای در نظر گرفته شده اند.

فصل اول

آشنایی با فیلتر SAW 

1-1- مقدمه

یک موج سطحی صوتی SAW یک نوع حرکت موج مکانیکی می باشد که در طول سطح یک ماده جامد حرکت می کند. این موج در سال 1885 به وسیله لرد رایلی کشف شد و پس از آن به این نام نامیده شد. رایلی نشان داد که امواج SAW می توانند مؤلفه ای از سیگنال مرتعش مربوط به زلزله را به خوبی توصیف کنند. امروزه این امواج صوتی اغلب در دستگاه های الکترونیکی استفاده می شوند. در نگاه اول استفاده از یک موج صوتی در کاربردهای الکترونیکی عجیب به نظر می رسد؛ اما امواج صوتی مشخصات ویژه ای دارند که آ نها را برای کاربردهای خاصی مناسب می سازند. این امواج استفاده های متعارفی دارند. در بسیاری از ساعت های مچی از کریستال به عنوان یک رزوناتور صوتی برای تولید فرکانس صحیح استفاده می شود، اگر چه در این رزوناتور از امواج صوتی bulk بیشتر از امواج سطحی استفاده می شود.

یک دستگاه SAW ابتدایی در شکل 1-1 نشان داده شده است که شامل 2 ترانسدیوسر اینتردیجیتال IDT بر روی یک زیر لایه فیزوالکتریک (Piezoelectric) همانند کوارتزمی باشد. IDT شامل الکترودهای فلزی تو در تو است که برای ارسال و دریافت امواج استفاده می شوند به طوری که یک سیگنال الکتریکی به یک موج صوتی و سپس به الکتریکی تبدیل می شود. مزیت عمده ای که این امواج نسبت به سایر امواج دارند این است که بسیار آرام حرکت می کنند (مثلاً 300m/s)، چنان که تاخیرهای بزرگی را می توانند ایجاد کنند. از آن جایی که شکل IDT قابلیت تغییرات بسیارزیادی را دارد، در نتیجه دستگاه های متنوعی را می توان با استفاده از این خاصیت ساخت. اوایل سال 1970 دستگاه های SAW به منظور فشرده سازی پالس رادار، اسیلاتورها و فیلترهای میان گذر در تلویزیون های خانگی و رادیوهای حرفه ای تولید شدند. فیلترهای جدید SAW با کارآیی بالا وارد بازار شده اند و تعداد بسیار زیادی (حدود 3 بیلیون در سال) نیز در حال تولید می باشند.

شکل 2-1 حرکت امواج SAW در طول سطح یک ماده جامد را نشان می دهد. هنگامی که موج SAW از این سطح عبور می کند، هریک از اتم های ماده یک مسیر بیضی شکلی را طی می کند، در حالی که این مسیر برای هر دوره از حرکت موج تکرار می شود. هر چه قدر به عمق نفوذ می کنیم اتم های کمتری از سطح جا به جا می شوند. بنابراین، این موج در امتداد سطح هدایت می شود. در ساده ترین حالت (یک ماده ایزوتروپیک)، اتم ها در سطحی معروف به صفحه جهتی حرکت می کنند. صفحه جهتی، صفحه ای معمولی است که انتشار در آن در جهت مشخصی می باشد.

برای دانلود متن کامل پایان نامه اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 862
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 مرداد 1395 | نظرات ()