نوشته شده توسط : admin

. آزمون فرضیات تحقیق

در این بخش به دلیل حجم کم نمونه آماری (کوچکتر مساوی از ۱۵۰ ) از نرم افزار pls برای تحلیل داده ها استفاده شده است.

هر یک از فرضیه‌های تحقیق به تفکیک با استفاده از تکنیک حداقل مربعات جزئی مورد تجزیه‌ و تحلیل قرار گرفته‌اند. همچنین در نهایت مدل کلی تحقیق نیز با استفاده از همین تکنیک به بوته آزمون قرار داده شده است. در تکنیک حداقل مربعات جزئی چند نکته از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است:

۱- قدرت رابطه بین عامل (متغیر پنهان) و متغیر قابل مشاهده بوسیله بار عاملی نشان داده می‌شود. بار عاملی مقداری بین صفر و یک است. اگر بار عاملی کمتر از ۳/۰ باشد رابطه ضعیف درنظر گرفته شده و از آن صرف‌نظر می‌شود. بارعاملی بین ۳/۰ تا ۶/۰ قابل قبول است و اگر بزرگتر از ۶/۰ باشد خیلی مطلوب است.

۲- زمانیکه همبستگی متغیرها شناسائی گردید باید آزمون معناداری صورت گیرد. برای بررسی معناداری همبستگی‌های مشاهده شده از روش‌های خودگردان سازی (بوت استراپ[۱]) و یا برش متقاطع جک نایف[۲] استفاده می‌شود. در این مطالعه از روش خودگردان سازی استفاده شده است که آماره t را به دست می‌دهد. در سطح خطای ۵% اگر مقدار آماره بوت استراپینگ تی ولیو بزرگتر از ۹۶/۱ باشد همبستگی‌های مشاهده شده معنادار است.

به طور کلی روابط بین متغیرها در تکنیک حداقل مربعات جزئی دو دسته است:

۱- مدل بیرونی[۳]: مدل بیرونی هم ارز مدل اندازه‌گیری (تحلیل عامل تاییدی) در معادلات ساختاری است و روابط بین متغیرهای پنهان با متغیرهای آشکار را نشان می‌دهد.

۲- مدل درونی[۴]: مدل درونی هم ارز مدل ساختاری (تحلیل مسیر) در معادلات ساختاری است و روابط بین متغیرهای پنهان با یکدیگر را بررسی می کند (داوری و رضازاده، ۱۳۹۲).

[۱] Bootstrap

[۲] Jacknife

[۳] Outer Model

[۴] Inner Model

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل

 



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 652
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

مدل بیرونی (مدل اندازه‌گیری)

همانطور که بیان شد مدل بیرونی هم ارز تحلیل عامل تاییدی است. یعنی جهت بررسی مدل، نخست برای سنجش روابط متغیرهای پنهان با گویه‌های سنجش آن ها از از مدل بیرونی استفاده شده است. در واقع تا ثابت نشود متغیرهای مشاهده گر، متغیرهای پنهان را به خوبی اندازه‌گیری کرده‌اند، نمی‌توان روابط را مورد آزمون قرار داد. برای آنکه نشان داده شود متغیرهای پنهان به درستی اندازه گیری شده‌اند از مدل بیرونی استفاده شده است. نتایج مدل اندازه‌گیری در جدول  ارائه شده است.

کدگذاری متغیرها در نمودار مدل کلی به شرح جدول ۴-۶ می باشد:

همانطور که در نمودار ۴-۴ ملاحظه می نمایید بار عاملی همه متغیرهای تحقیق بالاتر از ۳/۰ و مطلوب می باشد. اما میزان متوسط واریانس استخراجی[۱] (در ادامه توضیح داده می شود) تمامی متغیرها کمتر از ۵/۰ بوده و بنابراین سوالات با بار عاملی کمتر از هر متغیر برای افزایش میزان متوسط واریانس استخراجی حذف شد. با حذف سوالات میزان AVE به بالاتر از ۵۰/۰ افزایش یافت و میزان مطلوبی می باشد

[۱] AVE

براساس نتایج مدل اندازه‌گیری مندرج در جدول  بار عاملی مشاهده در تمامی موارد مقداری بزرگتر ۳/۰ دارد که نشان می‌دهد همبستگی مناسبی بین متغیرهای قابل مشاهده با متغیرهای پنهان مربوط به خود وجود دارد.

همچنین براساس نتایج مدل اندازه‌گیری مندرج در  جدول مقدار بوت استراپینگ (آماره t) در تمامی موارد از مقدار بحرانی ۹۶/۱ بزرگتر است که نشان می‌دهد همبستگی بین متغیرهای قابل مشاهده با متغیرهای پنهان مربوط به خود معنادار است.

بنابراین می‌توان نتیجه گرفت هر متغیر اصلی به درستی مورد سنجش قرار گرفته است و با عنایت به

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل

 



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 712
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

“M.Sc” سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – مخابرات

عنوان:

شبکه های رادیو ترانک TRTRA

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده

در قدیم برای سیستم های بی سیم یک کانال فرکانسی تعیین می شد بطوریکه اگر پیامی از مبدأ ارسال می گشت به تمامی بی سیم های روی آن فرکانس فرستاده می شد و آنها می توانستند پیام ارسالی را دریافت نمایند. در سیستمهای ترانک امروزی یک واحد هوشمند مرکزی کار کنترل فرکانسی را بر عهده دارد یعنی تخصیص خودکار و دینامیک تعداد کمی کانال به تعداد زیادی کاربر، که مشابه تلفن های امروزی است صورت می پذیرد.

یکی از مزایای این روش استفاده بهینه از پهنای باند است این به آن دلیل است که اولاً همه کاربران به صورت اشتراکی از همه کانال ها استفاده می کنند و دوم آنکه اگر در خواستی برای مکالمه وجود داشته باشد هیچ کانالی بدون استفاده نیست. مزیت دیگر خصوصی ماندن مکالمات است چون یک کانال به صورت تصادفی به مکالمه اختصاص داده می شود شنود آن، کار ساده ای نیست از مزیتهای مهم این سیستم می توان به قابلیت اعتماد آن اشاره کرد یعنی اگر کانالی دچار اشکال شود مثلاً یک Repeater از کار بیفتد تمام مکالمات آن کانال از بین نمی رود بلکه بدلیل تخصیص دینامیک کانالها در صورت خرابی در یک کانال، از کانال های دیگر استفاده می شود. دو استاندارد برای این سیستم موجود است. استاندارد آنالوگ MPT1327 که قدیمی تر، و استاندارد دیجیتال Tetra که نسبتاً دیجیتال است. در این نوشتار سعی شده تا ضمن تعریف دو استاندارد، Tetra بصورتی اجمالی بررسی گردد.

مقدمه

ترانک (Trunk) کانالی که یک یا دو طرفه است که به منظور تامین شریانی مشترک بین ادوات سوئیچینگ قرار داده می شود. سیستم رادیویی ترانک شده (Trunked) سبک علمکردی است که در آن تعدادی جفت کانال فرکانس رادیویی به ایستگاه های پایه ثابت و واحدهای سیار جهت استفاده به عنوان یک گروه ترانک، اختصاص می یابند سیستم های سیار زمینی متعارف نیز روی یک یا چند کانال فرکانس رادیویی عمل می کنند ولی به صورت یک گروه ترانک شده بکار برده نمی شوند بطور کلی سیستم های متعارف به شیوه دستی بین کانالها سوئیچ می شوند ولی در سیستم های ترانک شده این عمل به صورت خودکار صورت می گیرد برای سازمانهایی که مخابرات سریع (به مفهوم دیگر آنی) موثر و اختصاصی، بخش عمده ای از فعالیت های روزمره آنها محسوب می شود سیستم رادیویی دو طرفه ترانک شده، پوشش، کارآیی فرکانس، امنیت و انعطاف پذیری مورد نیاز را تامین می نماید.

عملیات ترانکینگ به تعداد زیادی کاربر این اجازه را می دهد تا تعداد نسبتاً کمی مسیر مخابراتی (یا ترانک ها) را به صورت اشتراکی مورد استفاده قرار دهند کاربرد اشتراکی مسیرها به صورت خودکار و توسط رایانه مدیریت می گردد. گزینش کانال و سایر تصمیم گیری هایی که به طور معمول توسط کاربران سیستم انجام می شوند به وسیله یک کنترل کننده مرکزی (سوئیچ
مبتنی بر کامپیوتر) هدایت می گردد. بدین ترتیب دقیقاً مشابه یک تلفن عادی تنها کافی است که کاربر رادیو را برداشته و صحبت کند تخصیص کانال نیز به صورت خودکار انجام می پذیرد.

سیستم رادیو ترانک، علاوه بر ایجاد یک سیستم مخابراتی رادیویی متحرک، قابلیتهای جدیدی را در اختیار کاربران قرار می دهد اگر یک سیستم رادیو ترانک با سیستم تلفن خودکار موبایل (MATS) مقایسه شود، اختلافات زیر قابل مشاهده خواهند بود.

الف – ارتباط در ساده ترین حالت، با فشردن یک دگمه برقرار می گردد.

ب – ارتباط سلولها در زمان های بسیار کوتاه (حداقل 1/5 تا 3/5 ثانیه) برقرار می شود.

ج – یک خط ارسال کننده قادر است مستقیماً مانند یک ایستگاه کنترل اصلی عمل نماید.

د – ایستگاه های موبایل در حالت یک طرفه کار می کنند در حالی که ایستگاه های اصلی رادیویی در حالت دو طرفه انجام وظیفه می نمایند.

افزودن بر نکات فوق یک مشخصه اصلی سیستم رادیو ترانک، انتقال اطلاعات (Data) علاوه بر انتقالات رادیویی مانند اطلاعات موقعیت یا پیام های متنی (Text) می باشد.

ملزومات طرحی سیستم و پیش بینی فرآیند انتشار رادیویی جهت سیستم های سیار زمینی متعارف و ترانک شده مشابهند از آن رو که هر دو معمولاً از ایستگاه های پایه منفرد استفاده نموده و به حداکثر برد ارتباطی عملی نیازمندند بنابراین نخست مروری بر مبانی شبکه های عام سلولی می نمائیم.

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 1357
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

سمینار کارشناسی ارشد مهندسی برق- قدرت

اثرات تولید پراکنده (DG) در صنعت برق امروز

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده

در این نوشته به طور مفصل معایب و مزایای تولید پراکنده مورد بررسی قرار گرفته و تکنولوژی های موجود در تولید پراکنده خصوصا تولید همزمان برق و گرما Co-generation اشاره می گردد و در ادامه راه کارهایی برای استفاده درست و مفید DG و بهره برداری بهینه بیان می شود. همچنین لزوم سرمایه گذاری در این بخش بیان شده و استانداردهای موجود در این زمینه به طور مختصر معرفی گردیده است.

همچنین اثرات مختلف تولید پراکنده از جمله کم کردن هزینه مربوط به تجهیزات، امکان کاربرد مجزا یا متصل به شبکه، کاهش وابستگی صنعت برق به کشورهای خارجی، افزایش بازدهی سرمایه گذاری و اصلاح قله مصرف اشاره کرد.

مقدمه

به طور خلاصه منابع تولید پراکنده (Dispersed-Generation) را می توان به عنوان منابع تولید توان الکتریکی که به شبکه های فوق توزیع و یا توزیع و یا به مصرف کننده های محلی متصل می شود تعریف کرد. این نیروگاهها عموماً ظرفیت تولید کمی به نسبت به ژنراتورهای بزرگ متصل به شبکه دارند. ولی به دلیل مزایا و کاربردهای خاص خود مورد توجه واقع شده است. در سالهای اخیر که تحولی در ساختار صنعت برق صورت گرفته و باعث شده است که کم کم سیستم های قدرت از ساختار سنتی به ساختار جدید با مالکیت خصوصی روی آورند اهمیت این گونه تولید به دلایل مختلفی از جمله زمان نصب و بهره برداری کوتاه هزینه نصب کم و راندمان بالا و…. بیشتر شده است.

تحقیقات انجام گرفته به وسیله مؤسسه EPRI نشان می دهد که تا سال 2010، نزدیک به 25 درصد از تولیدات برق، توسط نیروگاههای تولید پراکنده انجام خواهند گرفت که این رقم طبق تحقیقات Natural Gas Faundation تا 30 درصد نیز پیش بینی شده است.

فصل اول:

کلیات تولید پراکنده (DG)

1-1- چکیده:

در این مقاله به طور مفصل معایب و مزایای تولید پراکنده مورد بررسی قرار گرفته و تکنولوژی های موجود در تولید پراکنده خصوصا تولید همزمان برق و گرما Co-generation اشاره می گردد و در ادامه راه کارهایی برای استفاده درست و مفید DG و بهره برداری بهینه بیان می شود. همچنین لزوم سرمایه گذاری در این بخش بیان شده و استاندارد های موجود در این زمینه به طور مختصر معرفی گردیده است.

2-1- مقدمه:

به طور خلاصه منابع تولید پراکنده (Dispersed-Generation) را می توان به عنوان منابع تولید توان الکتریکی که به شبکه های فوق توزیع و یا توزیع و یا به مصرف کننده های محلی متصل می شود تعریف کرد. این نیروگاهها عموماً ظرفیت تولید کمی به نسبت به ژنراتورهای بزرگ متصل به شبکه دارند. ولی به دلیل مزایا و کاربردهای خاص خود مورد توجه واقع شده است. در سالهای اخیر که تحولی در ساختار صنعت برق صورت گرفته و باعث شده است که کم کم سیستم های قدرت از ساختار سنتی به ساختار جدید با مالکیت خصوصی روی آورند اهمیت این گونه تولید به دلایل مختلفی از جمله زمان نصب و بهره برداری کوتاه هزینه نصب کم و راندمان بالا و… بیشتر شده است.

تحقیقات انجام گرفته به وسیله مؤسسه EPRI نشان می دهد که تا سال 2010 ، نزدیک به 25 درصد از تولیدات برق، توسط نیروگاههای تولید پراکنده انجام خواهند گرفت که این رقم طبق تحقیقات Natural Gas Faundation تا 30 درصد نیز پیش بینی شده است.

وزارت انرژی آمریکا (Department of Energy)، تولید پراکنده را استراتژی قرن 21 می داند و این براهمیت این مسأله می افزاید منابع تولید پراکنده عمدتاً به شبکه های توزیع و یا فوق توزیع متصل می شوند و از آنجایی که این شبکه ها بصورت شعاعی هستند و کل شبکه بعد از پست فوق توزیع به عنوان یک مدار غیرفعال در نظر گرفته شده است. و در طراحی، امکان اتصال یک ژنراتور یا مولد در نظر گرفته نشده است. و همزمان با نصب واحدهای تولیدی کوچک (تولید پراکنده)، این شبکه ها به شبکه های فعال تبدیل می شوند، لذا نصب تولیدات پراکنده در سمت بار یا در طول فیدر فشار متوسط، تأثیر قابل توجهی بر توان عبوری، ولتاژ نقاط مختلف و… خواهد داشت. این تأثیرات می تواند در جهت بهبود وضعیت شبکه و یا عکس آن باشد و بنابراین باید قبل از نصب تآثیر آن را بر روی پروفیل ولتاژ- جریان خطوط- جریان اتصال کوتاه – قابلیت اطمینان پایداری گذرای سیستم، حفاظت سیستم، پایداری دینامیکی و… بررسی نمود.

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 1166
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

گروه مهندسی برق – قدرت

سمینار کارشناسی ارشد

عنوان:

مدار امپدانسی Z-SOURCE INVERTER

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده

در این پروژه از مداری با عنوان مدار امپدانسی z-source inverter و روش کنترلی آن بحث می کنیم. مداری که قابلیت اتصال و کوپل با تمام انواع مبدل های ac to dc و dc to ac و dc to dc و ac to ac را دارد. از مزایای دیگر آن، قابلیت اتصال به هر دوی اینورترهای منبع جریانی و ولتاژی است.

در واقع این مدار اتصال دو خازن و دو سلف در شرایط متقارن و به صورت ضربدری و مابین منبع dc و مبدل است. استفاده از این مدار به دلیل توانایی این مدار در افزایش و بوست ولتاژ به مقدار دلخواه (با توجه به محدودیت های سخت افزاری) و افزایش مناسب و به موقع ولتاژ است بنابراین در شرایطی که امکان افتادگی ولتاژ (voltage sag) و فیلیکر و سایر اغتشاشات ولتاژی از سوی منبع وجود داشته باشد و یا افت ولتاژ به دلیل ایجاد جریان بالا در خط که عواملی مانند اتصالی یا راه اندازی موتور را دارد، باشد می توان از این مدار استفاده نمود.

کنترل و راه اندازی موتورها و dsp ها نیز می توانند به دلیل تغییر شرایط موتور با توجه به مشخصه های سرعت موتور دچار تغییر ولتاژ شوند، در این موقع نیز z-s می تواند نقش خوبی را ایفا کند.

در این پروژه ما سعی در معرفی و توضیح بیشتر مدار z-s و ایجاد قابلیت توسط آن را داریم و در پایان توسط نرم افزار matlab نتایج شبیه سازی یک اینورتر ولتاژی که با مدار z-s کوپل شده است را در جهت افزایش ولتاژ نشان می دهیم.

مقدمه

روش های بسیاری جهت بالا بردن کیفیت توان و همچنین کنترل ولتاژ هم از لحاظ جلوگیری از تغییرات ناخواسته و هم تغییر خواسته کاربرد یافته است.

مداری دیگر برای کنترل ولتاژ که یک مدار امپدانس است با نام z-source موجود است که مشخصه های بهترین نسبت به کنترلرهای دیگر می تواند ارائه کند و در تمام انواع مبدل ها اعم از dc-ac و dc-dc و ac-dc و ac-ac و در اینورترها در هردو حالت ولتاژی و جریانی می تواند به کار رود.

این مدار در اصل واسطه ای بین منبع و مبدل می باشد و مزیت مشترکی را برای تمام مبدل های در مقایسه با مبدل های ولتاژی و یا جریانی تجاری (معمولی) که محدودیت های در کاربردشان وجود دارد به وجود می آورند. برای معرفی از کوپل اینورتر و z-source استفاده می کنیم.

همانطور که در شکل 2-1 و 1-1 مشاهده می کنید از یک اینورتر با 6 سوئیچ و دیودهای مربوط به آنها و یک خازن بزرگ یا سلف بزرگ (بسته به نوع ولتاژی یا جریانی) به عنوان ذخیره انرژی و منبعی که با آن موازی است (در شکل 2-1 سلف با منبع جریان سری است) استفاده شده است.

دیودها همانطور که می دانیم در اینورتر ولتاژی به صورت موازی با سوئیچ ها و در اینورتر جریانی به صورت سری با سوئیچ ها بسته می شوند که وظیفه آنها هدایت جریان عقب افتاده و جلوگیری از ایجاد ولتاژ معکوس در دو سر سوئیچ ها در اینورتر ولتاژی، و وظیفه آنها در اینورتر جریانی ایجاد ولتاژ و جلوگیری از جریان معکوس در سوئیچ ها می باشد.

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 592
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

معیار نیکویی برازش

یک معیار کلی برای نیکویی برازش به وسیله تننهاوس و همکاران(۲۰۰۵) پیشنهاد شده است: شاخص GOF . این شاخص هر دو مدل اندازه گیری و ساختاری را مدنظر قرار می دهد و به عنوان معیاری برای پیش بینی عملکرد کلی مدل به کار می رود( آذر و همکاران، ۱۳۹۱) شاخص نیکویی برازش ([۱]GoF)، از طریق فرمول زیر محاسبه گردید.

 

GOF

متوسط اشتراک[۲] معادل میانگین AVE هر یک از متغیرهاست، که مقدار متوسط AVE متغیرها برابر ۵۶۷/۰ برآورد و در مدل قرار داده شد. همچنین متوسط R2 تمامی متغیرهای درونزا نیز برابر ۸۱/۰ محاسبه گردید. وتزلس و همکاران (۲۰۰۹) سه مقدار ۰۱/۰، ۲۵/۰، ۳۶/۰ را به عنوان مقادیر ضعیف، متوسط و قوی برای GOF معرفی نموده اند (وتزلس ۲۰۰۹).  در مدل فوق مقدار شاخص بدست آمده ۶۷۷/۰ و تناسب قابل توجه مدل را نشان می دهد.

در جدول ۴-۹ ضریب مسیر برای روابط نشان داده شده است. شرح روابط در ادامه آورده شده است.

 

 

 

جدول شماره ۴-۱۰ . نتایج حاصل از مدل معادلات ساختاری

ردیف مسیر ضریب مسیر T نتیجه
۱ گذشت و وفاداری کارکنان میزان وفاداری مشتری ۳۳/۰ ۱۰/۵ تأیید
۲ نیت پاک و خوب کارکنان میزان وفاداری مشتری ۳۰/۰ ۴۰/۵ تأیید
۳ وجدان کاری کارکنان میزان وفاداری مشتری ۳۱/۰ ۶۷/۷ تأیید
۴ نوع دوستی کارکنان میزان وفاداری مشتری ۰۶/۰ ۸۷/۱ رد

 

 

آزمون فرضیات تحقیق

فرضیه ۱: مولفه گذشت و وفاداری کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر است.

فرضیه صفر: مولفه گذشت و وفاداری کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر نیست.

فرضیه پژوهش: مولفه گذشت و وفاداری کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر است.

 

بیان فرض آماری فرضیه ۱

با توجه به خروجی نرم افزار پی ال اس در جدول ۴-۹ راجع به اثرگذاری گذشت و وفاداری کارکنان بر میزان وفاداری مشتری به دلیل اینکه عدد معناداری برابر ۱۰/۵ و بیشتر از ۹۶/۱ می باشد، لذا می توان گفت فرضیه صفر پژوهش رد و فرضیه پژوهش مبنی بر اثرگذاری گذشت و وفاداری کارکنان بر میزان وفاداری مشتری تأیید می شود. ضریب این اثر ۳۳ درصد برآورد شد.

فرضیه ۲: مولفه نیت پاک و خوب کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر است.

فرضیه صفر: مولفه نیت پاک و خوب کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر نیست.

فرضیه پژوهش: مولفه نیت پاک و خوب کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر است.

بیان فرض آماری فرضیه ۲

با توجه به خروجی نرم افزار پی ال اس در جدول ۴-۹ راجع به اثرگذاری نیت پاک و خوب کارکنان بر میزان وفاداری مشتری به دلیل اینکه عدد معناداری برابر ۴۰/۵ و بیشتر از ۹۶/۱ می باشد، لذا می توان گفت فرضیه صفر پژوهش رد و فرضیه پژوهش مبنی بر اثرگذاری نیت پاک و خوب کارکنان بر میزان وفاداری مشتری تأیید می شود. ضریب این اثر ۳۰ درصد برآورد شد.

[۱] Goodness of Fit index

[۲] Communality

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 530
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

بیان فرض آماری فرضیه ۱

با توجه به خروجی نرم افزار پی ال اس در جدول ۴-۹ راجع به اثرگذاری گذشت و وفاداری کارکنان بر میزان وفاداری مشتری به دلیل اینکه عدد معناداری برابر ۱۰/۵ و بیشتر از ۹۶/۱ می باشد، لذا می توان گفت فرضیه صفر پژوهش رد و فرضیه پژوهش مبنی بر اثرگذاری گذشت و وفاداری کارکنان بر میزان وفاداری مشتری تأیید می شود. ضریب این اثر ۳۳ درصد برآورد شد.

فرضیه ۲: مولفه نیت پاک و خوب کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر است.

فرضیه صفر: مولفه نیت پاک و خوب کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر نیست.

فرضیه پژوهش: مولفه نیت پاک و خوب کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر است.

بیان فرض آماری فرضیه ۲

با توجه به خروجی نرم افزار پی ال اس در جدول ۴-۹ راجع به اثرگذاری نیت پاک و خوب کارکنان بر میزان وفاداری مشتری به دلیل اینکه عدد معناداری برابر ۴۰/۵ و بیشتر از ۹۶/۱ می باشد، لذا می توان گفت فرضیه صفر پژوهش رد و فرضیه پژوهش مبنی بر اثرگذاری نیت پاک و خوب کارکنان بر میزان وفاداری مشتری تأیید می شود. ضریب این اثر ۳۰ درصد برآورد شد.

فرضیه ۳: مولفه وجدان کاری کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر است.

فرضیه صفر: مولفه وجدان کاری کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر نیست.

فرضیه پژوهش: مولفه وجدان کاری کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر است.

بیان فرض آماری فرضیه ۳

با توجه به خروجی نرم افزار پی ال اس در جدول ۴-۹ راجع به اثرگذاری وجدان کاری کارکنان بر میزان وفاداری مشتری به دلیل اینکه عدد معناداری برابر ۶۷/۷ و بیشتر از ۹۶/۱ می باشد، لذا می توان گفت فرضیه صفر پژوهش رد و فرضیه پژوهش مبنی بر اثرگذاری وجدان کاری کارکنان بر میزان وفاداری مشتری تأیید می شود. ضریب این اثر ۳۱ درصد برآورد شد.

فرضیه ۴: مولفه نوع دوستی کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر است.

فرضیه صفر: مولفه نوع دوستی کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر نیست.

فرضیه پژوهش: مولفه نوع دوستی کارکنان بر میزان وفاداری مشتری موثر است.

بیان فرض آماری فرضیه ۴

با توجه به خروجی نرم افزار پی ال اس در جدول ۴-۹ راجع به اثرگذاری نوع دوستی کارکنان بر میزان وفاداری مشتری به دلیل اینکه عدد معناداری برابر ۸۷/۱ و کمتر از ۹۶/۱ می باشد، لذا می توان گفت فرضیه صفر پژوهش تأیید و فرضیه پژوهش مبنی بر اثرگذاری نوع دوستی کارکنان بر میزان وفاداری مشتری رد می شود.

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 633
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

۶ پایایی و روایی ابزار اندازه گیری

۳-۶-۱ پایایی (اعتماد) ابزار اندازه گیری

هدف و منظور از سنجش پایایی و ثبات پرسش نامه این است که چنان چه این تحقیق توسط فرد دیگری یا توسط همان محقق در زمان و مکان های مختلف دوباره انجام شود به نتایج مشابهی با نتایج فعلی دست یابد. یکی از متداول ترین روش ها برای تعیین اعتبار استفاده از آلفای کرونباخ است. آلفا مبنی بر سازگاری داخلی یک آزمون است، یعنی مبتنی بر همبستگی متوسط اقلام درون یک آزمون است.

ضریب آلفای کرونباخ به طریق زیر محاسبه می شود:

 

که در آن :

n : تعداد سوال تست

: واریانس سوال i

: واریانس کل تست

چون  می تواند به عنوان ضریب همبستگی تعیین شود، دامنه آن می تواند از صفر تا ۱ در نوسان باشد. آلفای به دست آمده در تمامی پرسشنامه ها برای تایید شدن پایایی نباید از ۷۰% کمتر باشد تا بتوانیم ادعا کنیم که شاخص های انتخاب شده متغیر مورد نظر را می سنجد و می توان به آن ها اعتماد کرد.

۳-۶-۲ روایی(اعتبار)ابزار اندازه گیری

روایی بدین معناست که روش یا ابزار به کار رفته تا چه حدی قادر است خصوصیت مورد نظر را درست اندازه گیری کند. بدون آگاهی از اعتبار ابزار اندازه گیری نمی توان به دقت داده های حاصل از آن اطمینان داشت ( سرمد، ۱۳۷۸).

روش های متعددی برای تعیین روایی ابزار اندازه گیری وجود دارد که در این پژوهش از روش ذیل استفاده شده است.

روایی محتوا: نوعی روایی است که معمولا برای بررسی اجزای تشکیل دهنده یک ابزار اندازه گیری به کار برده می شود. روایی محتوایی یک آزمون معمولا توسط افرادی متخصص در موضوع مورد مطالعه تعیین می شود. از این رو اعتبار محتوا به قضاوت داوران بستگی دارد ( سرمد،۱۳۷۸).

اعتبار ابزار اندازه گیری در این پژوهش از روش اعتبار محتوا آزمایش شده است. به این صورت که پرسشنامه پیش از توزیع در اختیار ۱۲ نفر از خبرگان ( ۳ نفر از اساتید دانشگاه، ۵ نفر از روسای بانک ها و ۴ نفر از معاونان بانک ها)  قرار گرفته و طبق پیشنهادات آنان اصلاحات لازم روی آن صورت گرفته و در نهایت نیز به تایید اساتید راهنما رسیده است.

۳-۷ روش تحلیل داده ها

در این پژوهش از روش میدانی پیمایشی استفاده و برای تایید روایی و پایایی پرسشنامه از روش اعتبار محتوا و آلفای کرونباخ استفاده می‌گردد. برای تایید و آزمون فرضیه‌های پژوهش نیز از روش مدل یابی معادلات ساختاری و برای تحلیل آن‌ها  از آزمون  کولموگروف – اسمیرنوف و آزمون ضریب همبستگی و تکنیک معادلات ساختاری  استفاده شده است.

 

۳-۸ تکنیک معادلات ساختاری

مدل معادلات ساختاری یک رویکرد آماری جامع برای آزمون فرضیه هایی درباره روابط بین متغیرهای مشاهده شده و متغیرهای مکنون می باشد. از طریق این رویکرد می توان قابل قبول بودن مدل های نظری را در جوامع خاص آزمون کرد و از آن جایی که اکثر متغیرهای موجود در تحقیقات مدیریتی به ویژه رفتار سازمانی به صورت مکنون یا پوشیده و پنهان می باشد، ضرورت استفاده از این مدل ها روز به روز بیشتر می شود. داده های بدست آمده در این تحقیق، توسط معادلات ساختاری جهت بررسی دقیق روابط علت و معلولی بین ابعاد مدل مفهومی تحقیق تحلیل شده اند. مدل معادلات ساختاری یک تحلیل متغیری بسیار نیرومند از خانواده رگرسیون چند متغیری است که به محقق این امکان را می دهد که مجموعه ای از معادلات رگرسیون را به طور همزمان مورد آزمون قرار دهد.

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 573
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

۴ جامعه آماری، نمونه آماری و روش نمونه گیری

جامعه آماری به کل افرادی گفته می شود که از جهات مختلف مربوط به نقطه نظرهای تحقیق دارای صفات مشترک بوده و مشمول نتایج پژوهش مورد نظر باشد.

جامعه عبارت است از گروهی از افراد، اشیاء یا حوادث که حداقل دارای یک صفت یا ویژگی مشترک هستند.

محقق باید قبل از آغاز کار پژوهش، چارچوب جامعه آماری آن تحقیق را مشخص و روشن کند تا هم تکلیف خودش معلوم باشد و هم بتواند آن را به سادگی به دیگران معرفی نماید.جامعه آماری را جامعه‌ی هدف نیز می گویند (دلاور،۱۳۸۰).

آن چه  که در پژوهش مهم است این است که حجم جامعه با دقت و به صورت کامل تعریف شود. تعریف جامعه باید به صورت توصیف دقیق عناصری باشد که به جامعه تعلق دارند و آن را می سازند. جامعه آماری این پژوهش ۲۵۰ نفر از مدیران و کارکنان بانک های ملت شهرستان آمل است.

نمونه‌ها به دو روش کلى انتخاب مى‌شوند. روش احتمالى که از ارزش علمى برخوردار است و به روش تصادفى موسوم است و روش غیراحتمالى که به روش وضعى معروف است (حافظ نیا، ۱۳۸۲).

نمونه گیری یعنی انتخاب تعدادی از افراد، حوادث و اشیاء از یک جامعه ی تعریف شده به عنوان نماینده آن جامعه، به عبارت دیگر نمونه گیری عبارت از انتخاب درصدی از یک جامعه به عنوان نماینده آن جامعه است و در مقابل سر شماری از جامعه متناهی، بررسی است که تمام واحدهای جامعه را در بر می گیرد که در این پژوهش همان گونه که ذکر شد تعداد مدیران و کارکنان  شعب بانک های ملت شهرستان آمل، ۲۵۰ نفر می‌باشد، با استفاده از نمونه گیری طبقه ای، نمونه آماری مناسب برای پژوهش با استفاده از فرمول کوکران و در سطح خطای ۰۵/ ، ۱۵۰ نفر درنظر گرفته شد.

۳-۵ ابزار اندازه گیری و جمع آوری داده‌ها

به منظور جمع آوری اطلاعات مورد نیاز پژوهش از منابع زیر استفاده شده است:

  1. اطلاعات کتابخانه ای: شامل کتب و مقالات فارسی و لاتین و منابع موجود در اینترنت جهت تدوین مباحث تئوریک و مرور ادبیات موضوع در فصل دوم.

۲٫تحقیق میدانی: شامل پرسشنامه جهت بهره گیری از نظرات جامعه ی آماری پژوهش. نحوه تهیه پرسشنامه به این صورت بوده است که با مطالعه کتب و مقالات مختلف، شاخص های سنجش هر یک از متغیرها استخراج شده است.

ابزار گرداوری داده‌ها و اطلاعات در این پژوهش پرسشنامه می‌باشد، که پرسش‌نامه مذکور محقق ساخته بوده و با مطالعه کتب، مقالات و تحقیقات اخیر جمع‌آوری گردید است.

جدول ۳-۱٫ جدول تناظرمتغبرهای تحقیق با سوالات

متغیر نوع متغییر تعدادسوال
رفتار شهروندی سازمانی مستقل ۱۰
وفاداری مشتریان وابسته ۱۰

 

جهت اندازه گیری متغیرها نیز از طیف لیکرت که به شکل خیلی کم، کم، متوسط، زیاد، خیلی زیاد امتیاز بندی شده اند، استفاده شده است. نحوه امتیاز بندی نیز به شرح زیربوده است:

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 601
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

“M.Sc” سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – کنترل

عنوان:

بررسی روش های مختلف کنترل دور و موقعیت موتور DC

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده:

در بعضی از موارد لازم است که موتور بسیار دقیق و با سرعت مناسب و در وضعیت مطلوب قرار گیرد، مثلاً موتوری که دیش راداری را باید در وضعیت مناسب قرار دهد و یا موتوری که بازوهای رباتی که کارهای حساس انجام می دهد، را به حرکت در آورد لازم است به طور دقیق و سریع به موقعیت خواسته شده برود. در این جاست که با توجه به ماهیت ریز پردازنده های کامپیوتری می توان به عنوان وسیله ای مناسب از آنها برای کنترل موتورها با دقت بالا و سرعت مطلوب استفاده کرد. در این سمینار سعی شده است بعد از آشنایی مختصری با موتور DC و روابط حاکم بر آن از طریق سه روش مختلف به کنترل موتور DC بپردازیم که در هر مرحله جداگانه به بررسی این روش ها خواهیم پرداخت. در اولین روش موتور DC را با استفاده از شبکه عصبی کنترل کرده و در فصل بعد این کار را با کنترلر PID انجام می دهیم البته در فصل مربوط به شبکه های عصبی بین این دو روش مقایسه به عمل آمده است که نتایج قابل مشاهده می باشد و در فصل آخر با استفاده از روش PWM این کار را تکرار می کنیم. البته روش های بسیار زیادی برای کنترل موتور DC وجود دارد که ما در این سمینار تنها به بررسی این سه روش پرداخته ایم.

مقدمه:

کنترل امروزه یکی از پرکاربردترین علوم در زمینه های صنعتی، پژوهشی نظامی و… می باشد. براین اساس انواع کنترل کننده های مختلف با کاربردهای مختلف و کارایی های متفاوت طراحی و تولید شده اند،که هر کدام از این کنترل کننده ها در یک زمینه خاص مورد استفاده وسیع دارند. مهمترین و عملی ترین کنترل کننده های مورد استفاده در فرآیندهای صنعتی بدون شک کنترل کننده های PID هستند. این کنترل کننده ها عملکرد بسیار مهمی دارند بعضی آنها کنترل فیدبک ایجاد می کنند و سعی می کنند با پیروی از مقادیر مرجع، یک سیگنال کنترلی که متناسب با اختلاف بین مرجع و خروجی سیستم است تولید کنند. این کنترل کننده دارای سه قسمت تناسبی، انتگرالگیر، مشتق گیر می باشند که هر قسمت عملیات مربوط به خود را انجام می دهد.

فصل اول

موتورهای DC و کنترل آنها

در این فصل به دلیل آنکه بحث اصلی سمینار در مورد موتورهای DC می باشد در موتور اعمال کنترل که بر روی موتورهای DC انجام می شود بحث می کنیم.

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 682
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 مرداد 1395 | نظرات ()