نوشته شده توسط : admin

حجم نمونه و روش نمونه گیری

از آنجا که جوامع آماری معمولاً از حجم و وسعت جغرافیای زیادی برخوردارند و محققان نمی­توانند به تمام آن­ها مراجعه کنند، بنابر این ناگزیرند به انتخاب جمعی از آن­ها به عنوان نمونه و تعمیم نتایج آن به جامعه مورد مطالعه اکتفا کنند. بدین ترتیب می­توان نمونه و نمونه­گیری را چنین تعریف کرد: نمونه عبارت است از تعدادی از افراد جامعه که صفات آن­ها با صفات جامعه مشابهت داشته و معرف جامعه بوده، از تجانس و همگنی با افراد جامعه برخوردار باشد (حافظ نیا، ۱۳۸۳، ۱۲۱-۱۲۰).

در این تحقیق جامعه آماری مشتریان شرکت پیشرو پلاستیک خزر می باشند. بنابراین باتوجه به بزرگ بودن جامعه آماری و هزینه برو زمان بر بودن تهیه لیست کامل مشتریان از نمونه گیری تصادفی خوشه ای استفاده می شود زیرا برای انتخاب شدن احتمال یکسان دارند و ساختار جمعیت از صفات و ویژگی های متعدد و متنوعی شکل گرفته که نمی توان صفات بارز آن را براحتی تعیین کرد(خاکی، ۱۳۸۸، ۲۲۷).

در این تحقیق برای حجم نمونه از جدول کرچسی و مورگان استفاده می شود.

تعداد مشتریان این شرکت که از نمایندگی ها خرید می کنند ۴۱۸ نفر می باشند. برای تعیین حجم نمونه و بر اساس جدول کرجسی و مورگان نمونه ای به حجم حداقل ۲۱۴ نفر با توجه به حجم نمونه نیاز می‎باشد.

با توجه به تعداد مورد نیاز  نمونه، تعداد ۴۰۰ پرسشنامه توزیع و جمع آوری گردید که از این تعداد، ۷۵ پرسشنامه بدلیل پاسخ داده نشدن بعضی از سؤالات از مجموعه نمونه حذف گردید و در نهایت تعداد ۳۲۵ پرسشنامه قابل قبول برای این تحقیق مورد استفاده قرار گرفت.

در تحقیق حاضر در مرحله اول لیست فروشگاه های عرضه کننده محصولات شرکت پیشرو پلاستیک خزرتهیه گردید که در شهرها تهران، کرج، قزوین، رشت، اردبیل، تبریز مشهد، اراک، اصفهان می باشند  و تعداد مشتریان مشخص شد. سپس  مشتریان را به تفکیک مناطق و درصد آنها را درهر منطقه مشخص کرده و نهایتاً تعداد نمونه لازم از هر منطقه بر اساس تعداد نمونه لازم معین گردید.

در مرحله توزیع پرسشنامه، تعداد فروشگاه هایی که باید پرسشنامه در آنها توزیع شود معین گردید و به صورت پیش فرض به ازای هر حداکثر ۵۰ پرسشنامه که باید از هر منطقه تهیه می شد  فروشگاه ها به صورت تصادفی ساده در آن منطقه انتخاب شده است.

 

۳-۶ روش ها و ابزار گردآوری داده

داده­ها را با چهار روش کلی، که هریک از آن­ها ویژگی­های خاصی دارند می توان از جامعه یا نمونه آماری استخراج کرد. این ابزارها عبارتند از: پرسشنامه[۱]، مصاحبه[۲]، مشاهده[۳]، بررسی مدارک و اسناد (مراجعه به کتابخانه)(همان منبع، ۲۲۷).

 

۳-۶-۱ پرسشنامه

پرسشنامه، یکی از ابزارهای رایج تحقیق و روشی مستقیم برای کسب داده­های تحقیق است. پرسشنامه مجموعه­ای از سوال­ها (گویه­ها) است که پاسخ­دهنده، با ملاحظه آن­ها پاسخ لازم را ارائه می­دهد. این پاسخ، داده مورد نیاز پژوهش­گر را تشکیل می­دهد. (سرمد و همکاران، ۱۳۷۹، ۱۴۱). این مجموعه پرسش­ها، بصورت باز یا بسته (دارای مقیاس) طراحی شده تا وضعیت نگرش افراد نسبت به یک واقعیت از طریق آن ارزیابی شود. تکمیل آن می­تواند به صورت مراجعه شخصی، پستی یا تلفنی صورت می­گیرد (خاکی، ۱۳۸۳، ۲۲۷).

  • روش های گردآوری اطلاعات در این پژوهش میدانی می‎باشد که در این روش از ابزار پرسشنامه استفاده شده است.
  • بخش اطلاعات جمعیت شناختی با ۳سؤال شامل سؤالات سن، درآمد ماهیانه و تحصیلات می‎باشد.
  • نمونه پرسشنامه در پیوست شماره (۱) آورده شده است.

 

طیف لیکرت که در جدول زیر مشخص شده است یک مقیاس فاصله ای است که به کمک آن پاسخ دهنده نگرش و باور خود را نسبت به پدیده و یا موضوعی از طریق انتخاب عبارت مربوط به آن مشخص می‎نماید و به این ترتیب پژوهشگر قادر خواهد بود نگرش پاسخگو را که متغیری کیفی است، تبدیل به یک متغیر کمی نماید.

 

[۱]– Questionnaire

[۲]– Interview

[۳]– Observation

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 524
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

روایی و پایایی

۳-۷-۱ روایی(اعتبار)[۱] ابزار پژوهش

اعتبار بر این امر دلالت دارد که شیوه یا ابزار جمع آوری داده ها تا چه حد به درستی آنچه را که قرار است بسنجد، می سنجد. به سخن دیگر، آیا روش یا ابزار سنجش برای هدف مورد نظر کارایی لازم را دارد؟ بنابراین، مفهوم اعتبار به “مناسب بودن، معنی دار بودن و سودمند بودن” استنباط های معین از نمره های حاصل از ابزار یا شیوه جمع آوری داده ها دلالت دارد (میرزائی، ۱۳۸۸، ۳۲۶).

در این پژوهش برای جمع آوری داده ها، پرسشنامه ای که در پژوهش کیم و هیون (۲۰۱۱) استفاده شده بود، مبنای کار قرار گرفت و با استفاده از روش ترجمه معکوس[۲] پرسشنامه اصلی که به زبان انگلیسی بود توسط پژوهشگر به زبان فارسی ترجمه شده و مجددا توسط مترجم دیگری به زبان انگلیسی برگردانده شد و اختلاف فاحشی یافت نگردید.

پیش از اطمینان نهایی به ابزارهای اندازه­گیری و به­کارگیری آنها در مرحله اصلی جمع­آوری داده­ها، ضرورت دارد که پژوهش­گر از طریق علمی، اطمینان نسبی لازم را نسبت به روا بودن به­کارگیری ابزار مورد نظر و معتبر بودن آن پیدا کند.

انواع اعتبار عبارتند از: اعتبار محتوا، اعتبار ملاکی، اعتبار سازه و اعتبار عاملی (سرمد و همکاران، ۱۳۷۹، ۱۷۰).

۳-۷-۲ اعتبار محتوا[۳]

اعتبار محتوا، نوعی اعتبار است که معمولا برای بررسی اجزای تشکیل دهنده یک ابزار اندازه­گیری به کار برده می­شود. اعتبار محتوای یک ابزار اندازه­گیری به سوال­های تشکیل دهنده آن بستگی دارد. اگر سوال­های ابزار معرف ویژگی­ها و مهارت­های ویژه­ای باشد که محقق قصد اندازه­گیری آن­ها را داشته باشد، آزمون دارای اعتبار محتوا خواهد بود بنابراین این اعتبار ویژگی ساختاری ابزار است که همزمان با تدوین آزمون در آن تنیده می­شود. این اعتبار معمولا توسط افرادی متخصص در موضوع مورد مطالعه تعیین می­شود. از اینرو اعتبار محتوا به قضاوت داوران بستگی دارد (سرمد و همکاران، ۱۳۷۹، ۱۷۱).

در تحقیق حاضر نیز برای تعیین روایی یا اعتبار، از این روش استفاده گردید. از آنجایی­که اعتبار محتوا بستگی به قضاوت و نظر افراد متخصص و کارشناس در موضوع مورد نظر دارد، بنابراین برای تعیین اعتبار، پرسشنامه تحقیق مورد تائید اساتید محترم راهنما و داوران و جمعی از صاحب نظران قرار گرفت.

۳-۷-۳ پایایی[۴] ابزار اندازه گیری پژوهش

ملاک پایایی درباره اینکه شیوه یا ابزار جمع آوری داده ها تا چه حد داده های دقیق و موثقی را استخراج می کند و یا شیوه یا ابزار جمع آوری تا چه حد درست و با ثبات است و نتایج همسان بدست می دهد، اطلاعاتی را فراهم می کند (میرزائی، ۱۳۸۸، ۳۱۱).

برای پایایی ابزار پرسشنامه از آلفای کرونباخ استفاده شده است.

۳-۷-۳-۱ روش آلفای کرونباخ[۵]

این روش، برای محاسبه هماهنگی درونی ابزار اندازه گیری از جمله پرسشنامه­ها یا آزمون­هایی که خصیصه­های مختلف را اندازه گیری می­­کند به­کار می­رود. در این گونه ابزار، پاسخ هر سوال می تواند مقادیر عددی مختلفی را اختیار کند (سرمد و همکاران، ۱۳۷۹، ۱۶۹).

جدول ۳-۳ آزمون آلفای کرونباخ برای پایایی پرسشنامه

مقدار آلفای کرونباخ تعداد نمونه
۸۶۰۵/۰ ۳۲۵

 

در پرسشنامه اخیر مقدار آلفا برابر ۸۶۰۵/۰ می باشد که از مقدار ۷/۰ بزرگتر است پس پرسشنامه پایاست.

جدول ۳-۴ مقدار آلفای کرونباخ بر اساس سوالات مربوط به متغیرها

آلفای کرونباخ سوالات مربوط به متغیرها
۷۷۶۷/۰ کانال توزیع
۶۱۲۲/۰ قیمت
۸۹۰۴/۰ ترفیع
۶۹۸۸/۰ خدمات پس از فروش
۷۸۴۸/۰ تصویر شرکت
۸۲۶۶/۰ آگاهی از برند
۷۹۵۶/۰ کیفیت ادراک شده
۶۰۵۲/۰ وفاداری به برند
۷۵۹۸/۰ ارزش ویژه برند

 

۳-۷-۴ روش تجزیه و تحلیل داده ها

برای تجزیه و تحلیل داده ها از تحلیل آماری توصیفی آمار استنباطی و از الگوی مدل معادلات ساختاری[۶]  استفده گردیده است. انجام تحلیل­های آماری با استفاده از نرم­افزار های  اس پی اس اس و لیزرل  مقدور گردید.

۳-۷-۵ مدل معادلات ساختاری (SEM)1

مدل یابی معادله ساختاری، یک تکنیک تحلیل چند متغیری بسیار کلی و نیرو مند از خانواده رگرسیون چند متغیری و به بیان دقیق­تر بسط مدل خطی کلی۲ است که به پژوهش­گر امکان می­دهد مجموعه ای از معادلات رگرسیون را همزمان مورد آزمون قرار دهد. این تکنیک یک رویکرد آماری جامع برای آزمون فرضیه­هایی درباره روابط بین متغیرهای مشاهده­شده و مکنون (مشاهده­نشده) است که گاه تحلیل ساختاری کوواریانس، مدل­یابی علی و گاه نیز لیزرل نامیده شده است (هومن، ۱۳۸۸، ۱۱). یک مدل کامل معادله ساختاری در واقع، بیانگر آمیزه­ای از نمودار مسیر و تحلیل عاملی تائیدی است. برای مدل­یابی ساختاری راه‎های ذیل دنبال می­شود:

راهی که متغیرها در آن با هم مرتبط هستند (اغلب با به کار بردن یک نمودار مسیر) بیان می­شوند.

از طریق برخی قواعد درونی پیچیده، این مساله را که چه دلالت­هایی برای واریانس­ها و کوواریانس­های متغیرها دارد حل می­شود. اینکه آیا واریانس­ها و کوواریانس­ها با این مدل برازش دارد، مورد آزمون واقع می­شود. در این گام، نتایج آزمون آماری و نیز برآوردهای پارامترها و خطاهای استاندارد برای ضرایب عددی در معادله­های خطی گزارش می­شود. بر پایه این اطلاعات تعیین می­شود که مدل مورد نظر با داده­ها برازش دارد یا خیر (همان منبع، ۱۴).

[۱]Validity

[۲]Back Translation

[۳]– Content Validity

[۴]Reliability

Pre-test

[۵] Cronbach’s Alpha

۱ Structural Equation Modeling

۲-General linear model (GLM)

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 540
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

مدل لیزرل (مدل معادلات ساختاری)

۴-۳-۱ تدوین مدل

مدل، به گونه ساده یک گزاره آماری درباره روابط میان متغیرهاست. تحلیل مسیر مثال خوبی برای مدل، و تدوین مدل، تمرینی برای بیان رسمی یک مدل است. ترجمه مشهود و آشکار تئوری به صورت معادلات ریاضی انجام می پذیرد. این مدل از طریق نمایش متغیرهای مستقل و وابسته به ترسیم نمودار مسیر کمک می کند. متغیرهای مستقل اغلب متغیرهای برونزا خوانده می شوند، یعنی علل آنها خارج از مدل تعیین می گردد. متغیرهای وابسته اغلب متغیرهای درونزا خوانده می شوند، زیرا فرض می شود که علت آنها از درون مدل تعیین می شود.

تدوین مدل در مدل معادلات ساختاری، گام عمده ای است که در فرآیند آن باید سازه های مربوط، مکنون و مشاهده شده و روابط بین سازه ها مشخص گردد. در مدل باید اصل اقتصاد و صرفه جویی نیز رعایت شود، و ضرورتی ندارد که شامل هر متغیر علی ممکن باشد. گنجانیدن سازه های بیش از اندازه (از لحاظ تعداد) در مدل می تواند موجب آزمون ناپذیری آن شود، و اگر سازه های مهمی را حذف کنید، خطر تولید یک مدل نامناسب یا کاذب را به جان خریده اید. نکته مهم آن است که مدل شما باید اندیشه ها و مفاهیم نظری مورد علاقه شما را به خوبی منعکس سازد. تجربه نشان داده است که به سادگی نمی توانید تنها به خاطر آنکه چیزی را ببینید یک مدل به کار ببرید، بلکه باید تئوری خوبی نیز در دست داشته باشید. عمل تدوین مدل، انتخاب نشانگرها برای متغیرهای مکنون را نیز در بر می گیرد. به عنوان یک قاعده کلی، برای یک سازه مکنون، باید نشانگرهای چندگانه داشته باشید. این موضوع هم دلیل منطقی و هم دلیل آماری دارد. یک سازه پیچیده (مرکب) وقتی از طریق نشانگرهای چندگانه تسخیر شود، معتبرتر و رواتر است. برای هر متغیر مکنون سه نشانگر یا بیشتر توصیه می شود.

تدوین مدل شامل فرمولبندی گزاره هایی درباره پارامترها نیز می باشد. پارامتر ضریبی عددی است که رابطه بین سازه ها را توصیف می کند. تعیین پارامترها این مطلب را که روابط دارای یک جهت یا چند جهت است یا نه نیز شامل می شود.

 

۴-۳-۲برآورد مدل

یک مدل معادله ساختاری مفروض، در واقع ساختار علی مشخص شده بین مجموعه ای از سازه های مشاهده ناپذیر است که هر یک توسط مجموعه ای از نشانگرها اندازه گیری می شود، و می توان آن را از لحاظ برازش در یک جامعه بخصوص آزمود.

یک مدل معادلات ساختاری شامل دو مولفه است

یک مدل ساختاری که ساختار علی مفروض بین متغیرهای مکنون (سازه های نظری که به گونه مستقیم مشاهده پذیر نیست) را مشخص می نماید.

یک مدل اندازه گیری که روابط بین متغیرهای اندازه گیری شده یا نشانگرها (متغیرهایی که به گونه مستقیم مشاهده پذیر است) و متغیرهای مکنون را که برای آنها برآورد تقریبی به کار می رود، تعریف می کند.

وقتی داده های گروه نمونه به ماتریس همبستگی یا کواریانس تبدیل شود و از سوی یک سری از معادلات رگرسیون توصیف گردد، آن مدل را می توان (با استفاده از یکی از چندین برنامه رایانه ای موجود مانند لیزرل، آموس، ای کیو اس و… ) به منظور بررسی برازش آن در جامعه ای که نمونه از آن بیرون آمده است تحلیل کرد.

این تحلیل، برآوردهایی از پارامترهای آن مدل (ضرایب مسیر، مقدار آماره تی و جمله های خطا) و چندین اندازه برای برازندگی آن را با داده های نمونه به دست می دهد.

برای آزمون مدل لازم است داده های کافی به دست آورید تعداد موارد بستگی به این دارد که مدل شما تا چه حد پیچیده است و قصد دارید چند پارامتر را برآورد کنید.

داده های خام قبل از آنکه به عنوان درونداد برنامه رایانه ای به کار رود، معمولا ابتدا به یک ماتریس کواریانس یا همبستگی از روابط بین متغیرهای مشاهده شده تبدیل می شود.

 


 

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 1301
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

مقدمه

پس از تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیات، در این فصل نوبت به تحلیل یافته ها و ارائه پیشنهادات از سوی محقق می رسد.

 

۵-۲ تشریح یافته های تحقیق

با استفاده از داده های گروه نمونه و بکارگیری فنون تجزیه و تحلیل های آماری، نتایج زیر بدست آمده است:

 

فرضیه اول(۱):

کانال توزیع بر روی تصویر شرکت تاثیر معنی داری دارد.

 

تفسیر نتایج آزمون: چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۸۸/۴ و بزرگتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض یک را نتیجه می گیریم یعنی کانال توزیع بر روی تصویر شرکت تاثیر معنی داری دارد. و مقدار تاثیر برابر ۳۲/۰ و مثبت (مستقیم) می باشد. پس فرضیه (۱) تایید می شود.

مقایسه با تحقیقات دیگر: نتیجه بدست آمده از فرضیه اول تحقیق مطابق با یافتههای کیم و هیون ۲۰۱۱ است. این فرضیه در مطالعه نام بردگان تایید شده است.

 

فرضیه (۲):

قیمت بر روی تصویر شرکت تاثیر معنی داری دارد.

 

چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۶۲/۲ و بزرگتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض یک را نتیجه می گیریم یعنی قیمت بر روی تصویر شرکت تاثیر معنی داری دارد. و مقدار تاثیر برابر ۲۴/۰ و مثبت (مستقیم) می باشد. پس فرضیه (۲) تایید می شود.

مقایسه با تحقیقات دیگر: نتیجه بدست آمده از فرضیه دوم تحقیق بر خلاف یافتههای کیم و هیون ۲۰۱۱ است. این فرضیه در مطالعه نام بردگان تایید نشده ولی در این تحقیق تایید شده است.

لازم به ذکر است نتایج این تحقیق بر خلاف یافته های کیم و هیون بوده است و احتمالا یکی از عوامل تاثیر گذار بر این مورد تفاوتی می‎باشد که کشورها از جنبه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و… با هم تفاوت دارند و تحقیق کیم در کشور کره انجام شده است که رفتار مصرف کننده متفاوت با ایران می‎باشد و احتمالا در کشور نگرش افراد در طول زمان و بر اثر استفاده از کالا های مختلف به این صورت شکل گرفته است.

 

فرضیه (۳):

ترفیع بر روی تصویر شرکت تاثیر معنی داری دارد.

 

چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۲۱/۳ و بزرگتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض یک را نتیجه می گیریم یعنی ترفیع بر روی تصویر شرکت تاثیر معنی داری دارد. و مقدار تاثیر برابر ۲۶/۰ و مثبت (مستقیم) می باشد. پس فرضیه (۳) تایید می شود.

مقایسه با تحقیقات دیگر: نتیجه بدست آمده از فرضیه سوم تحقیق مطابق با یافتههای کیم و هیون ۲۰۱۱ است. این فرضیه در مطالعه نام بردگان تایید شده است.

 

فرضیه (۴):

خدمات پس از فروش بر روی تصویر شرکت تاثیر معنی داری دارد.

 

چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۹۴/۴ و بزرگتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض یک را نتیجه می گیریم یعنی خدمات پس از فروش بر روی تصویر شرکت تاثیر معنی داری دارد. و مقدار تاثیر برابر ۳۵/۰ و مثبت (مستقیم) می باشد. پس فرضیه (۴) تایید می شود.

مقایسه با تحقیقات دیگر: نتیجه بدست آمده از فرضیه چهارم تحقیق مطابق با یافتههای کیم و هیون ۲۰۱۱ است. این فرضیه در مطالعه نام بردگان تایید شده است.

 

فرضیه (۵):

کانال توزیع بر روی آگاهی از برند تاثیر معنی داری دارد.

 

چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۵۰/۱ و کوچکتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض صفر را نتیجه می گیریم یعنی کانال توزیع بر روی آگاهی از برند تاثیر معنی داری ندارد. پس فرضیه (۵) تایید نمی شود.

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 496
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

فرضیه (۶):

قیمت بر روی آگاهی از برند تاثیر معنی داری دارد.

 

چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۴۱/۲ و بزرگتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض یک را نتیجه می گیریم یعنی قیمت بر روی آگاهی از برند تاثیر معنی داری دارد. و مقدار تاثیر برابر ۲۵/۰ و مثبت (مستقیم) می باشد. پس فرضیه (۶) تایید می شود.

مقایسه با تحقیقات دیگر: نتیجه بدست آمده از فرضیه ششم تحقیق مطابق با یافتههای کیم و هیون ۲۰۱۱ است. این فرضیه در مطالعه نام بردگان تایید شده است.

 

فرضیه (۷):

ترفیع بر روی آگاهی از برند تاثیر معنی داری دارد.

 

چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۲۱/۲ و بزرگتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض یک را نتیجه می گیریم یعنی ترفیع بر روی آگاهی از برند تاثیر معنی داری دارد. و مقدار تاثیر برابر ۱۹/۰ و مثبت (مستقیم) می باشد. پس فرضیه (۷) تایید می شود.

 

مقایسه با تحقیقات دیگر: نتیجه بدست آمده از فرضیه هفتم تحقیق مطابق با یافتههای کیم و هیون ۲۰۱۱ است. این فرضیه در مطالعه نام بردگان تایید شده است.

 

فرضیه (۸):

خدمات پس از فروش بر روی آگاهی از برند تاثیر معنی داری دارد.

 

چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۴۶/۰ و کوچکتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض صفر را نتیجه می گیریم یعنی خدمات پس از فروش بر روی آگاهی از برند تاثیر معنی داری ندارد. پس فرضیه (۸) تایید نمی شود.

 

مقایسه با تحقیقات دیگر: نتیجه بدست آمده از فرضیه هشتم تحقیق مطابق یافتههای کیم و هیون ۲۰۱۱ است. این فرضیه در مطالعه نام بردگان هم تایید شده است.

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 523
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

فرضیه (۱۲):

ترفیع بر روی کیفیت ادراک شده تاثیر معنی داری دارد.

 

چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۷۸/۱ و کوچکتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض صفر را نتیجه می گیریم یعنی ترفیع بر روی کیفیت ادراک شده تاثیر معنی داری ندارد. پس فرضیه (۱۲) تایید نمی شود.

مقایسه با تحقیقات دیگر: نتیجه بدست آمده از فرضیه دوازدهم تحقیق مخالف یافتههای کیم و هیون ۲۰۱۱ است. این فرضیه در مطالعه نام بردگان تایید شده ولی در این تحقیق تایید نشده است.

 

فرضیه (۱۳):

خدمات پس از فروش بر روی کیفیت ادراک شده تاثیر معنی داری دارد.

 

چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۶۶/۰ و کوچکتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض صفر را نتیجه می گیریم یعنی خدمات پس از فروش بر روی کیفیت ادراک شده تاثیر معنی داری ندارد. پس فرضیه (۱۳) تایید نمی شود.

مقایسه با تحقیقات دیگر: نتیجه بدست آمده از فرضیه سیزدهم تحقیق مخالف با یافتههای کیم و هیون ۲۰۱۱ است. این فرضیه در مطالعه نام بردگان تایید شده است.

 

فرضیه (۱۴):

تصویر شرکت بر روی کیفیت ادراک شده تاثیر معنی داری دارد.

 

چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۶۸/۰ و کوچکتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض صفر را نتیجه می گیریم یعنی تصویر شرکت بر روی کیفیت ادراک شده تاثیر معنی داری ندارد. پس فرضیه (۱۴) تایید نمی شود.

مقایسه با تحقیقات دیگر: نتیجه بدست آمده از فرضیه چهاردهم تحقیق مخالف یافتههای کیم و هیون ۲۰۱۱ است. این فرضیه در مطالعه نام بردگان تایید شده است.

 

فرضیه (۱۵):

آگاهی از برند بر روی کیفیت ادراک شده تاثیر معنی داری دارد.

 

چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۱۰/۰ و کوچکتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض صفر را نتیجه می گیریم یعنی آگاهی از برند بر روی کیفیت ادراک شده تاثیر معنی داری ندارد. پس فرضیه (۱۵) تایید نمی شود.

مقایسه با تحقیقات دیگر: نتیجه بدست آمده از فرضیه پانزدهم تحقیق مطابق با یافتههای کیم و هیون ۲۰۱۱ است. این فرضیه در مطالعه نام بردگان تایید نشده است.

 

فرضیه (۱۶):

کانال توزیع بر روی وفاداری به برند تاثیر معنی داری دارد.

 

چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۰۲/۰ و کوچکتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض صفر را نتیجه می گیریم یعنی کانال توزیع بر روی وفاداری به برند تاثیر معنی داری ندارد. پس فرضیه (۱۶) تایید نمی شود.

مقایسه با تحقیقات دیگر: نتیجه بدست آمده از فرضیه شانزدهم تحقیق مخالف یافتههای کیم و هیون ۲۰۱۱ است. این فرضیه در مطالعه نام بردگان تایید شده است.

 

فرضیه (۱۷):

قیمت بر روی وفاداری به برند تاثیر معنی داری دارد.

 

چون مقدار قدرمطلق آماره تی برابر ۲۶/۰ و کوچکتر از مقدار جدول ۹۶/۱ می باشد پس فرض صفر را نتیجه می گیریم یعنی قیمت بر روی وفاداری به برند تاثیر معنی داری ندارد. پس فرضیه (۱۷) تایید نمی شود.

مقایسه با تحقیقات دیگر: نتیجه بدست آمده از فرضیه هفدهم تحقیق مطابق با یافتههای کیم و هیون ۲۰۱۱ است. این فرضیه در مطالعه نام بردگان تایید نشده است.

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 527
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

مقدمه

محققان تعهد سازمانی را به عنوان یک متغیر حائز اهمیت در درک رفتار کارکنان دانسته و معتقدند که تعهد، نوعی نگرش و احساس درونی فرد نسبت به سازمان، شغل یا گروه است که در قضاوت‌ها، عملکرد و وفاداری وی نسبت به سازمان، و بسته به ماهیت یک سازمان، میزان وفاداری اعضای آن در سرنوشت و بقایش تأثیرگذار است. حال اگر این سازمان به اقتضای ماهیت خود با مسائل انسانی،مالی و حساسیت‌هایی از این نوع روبرو باشد، اهمیت تعهد کارکنان نسبت به آن، دوچندان خواهد شد. لازمه اعتماد به کارکنان از یک سو و رقابت بین سازمان‌ها از سوی دیگر، لزوم کارکنانی متعهد را ضروری می‌سازد.

همچنین  درک تعهد سازمانی می تواند پیش بینی درباره این امر ارائه دهد که تعهد سازمانی چگونه با قصد ترک سازمان در ارتباط است . گردش کارمندان همیشه برای سازمان در تمام بخش ها پرهزینه است ،چون سرمایه گذاری زیادی در انتخاب ،آموزش وترقی پرسنل گذاشته می شود (استالورث، ۲۰۰۴، ۲۰۳) [۱].

آلن و مایر  [۲] (۱۹۹۱) سه بعد برای تعهد سازمانی تحت عنوان تعهد عاطفی، تعهد مستمرو تعهد هنجاری قائل شده اند وبراساس تحقیقات ماتیو و زاجاک [۳]  (۱۹۹۰) یکی از عوامل تاثیرگذار بر تعهد سازمانی ویژگی های شخصی می باشد.

در این تحقیق ارتباط چهار عامل از عوامل شخصی ( سن ، تحصیلات ،سابقه وآموزش) و ابعاد سه گانه تعهد از دیدگاه آلن ومایر را با تعهد سازمانی و قصد ترک سازمان مورد بررسی قرارمی دهیم .

این فصل به دو بخش تقسیم شده است. در بخش اول تعاریف ویژگیهای فردی ، تعهد سازمانی  وانواع آن ،و سپس مدل ها ، الگوها ونظرات مرتبط با تعهد سازمانی  مطرح شده می گردد. در بخش دوم نیز پیشینۀ تحقیق آورده شده است.

 

۲-۲ ویژگیهای شخصی

۱-۲-۲ سن

مراحل تکاملی سن

با وجود تفاوت های وسیع در فرآیند تکاملی افراد، وجوه مشترک مشخصی در اکثر موارد در مراحل زندگی وجود دارد و لذا این مراحل به ۶ دوره طبقه بندی می شود .

  • شیرخوارگی و کودکی
  • بلوغ و نوجوانی
  • جوانی
  • میانسالی
  • از کارافتادگی
  • پیری

این تصور که تکامل بعد از مرحله نوجوانی متوقف می شود مبنای علمی ندارد زیرا هر مرحله ای از زندگی از نوزادی تا پایان عمر، با ویژگی ها و مهارت های تکاملی خاصی همراه می باشد.

تکامل موفقیت آمیز، فرد را برای زندگی و ورود به مراحل بعدی آماده می سازد . مشکلات موجود در کسب این مهارت ها خطر اختلالات روانی، اجتماعی و حتی مشکلا ت پزشکی را می تواند افزایش دهد.ممکن است تصورشود که تکامل، مراحل مختلف پیشرفت خطی است اما بعضی از محققین معتقدند که تکامل، پیشرفت خطی دارد اما تأثیر آن از نوع مارپیچی است و به این جهت باید به خانواده به عنوان یک واحد مراقبت توجه شود (خسروی،۱۳۸۵،ص۱۵۲۲-۱۵۲۳)۱.

دوران شیرخوارگی و کودکی

ویژگی های تکاملی این مرحله به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته است . فرآیند تکاملی در این مرحله در مقایسه با دیگر مراحل زندگی (مرحله استراحت ) بسیار سریع است و به همین دلیل انحراف از آن بسرعت قابل تشخیص می باشد . یادآور می شود که روش های استاندارد ارزیابی مانند تست غربالگری تکاملی در سال های اول زندگی قابل استفاده هستند . شاید مهمترین ویژگی های دوران شیرخوارگی و کودکی نیاز به پرورش است حتی قبل از تولد، رشد جنین باید از لحاظ تغذیه ای و محافظت از خطرات، مورد توجه قرار گیرد . فعالیت واقعی والدین از بدو تولد شروع می شود . شروع ارتباط بین مادر و کودک، اغلب از لحظه تولد می باشد که تأثیر بسزایی بر تکامل روحی، عاطفی، اجتماعی و حتی هوش او دارد.

[۱].Stalors ,2004,203

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل

[۲]. Allen .& Meyer,1991

[۳]. Mathieu & Zajac,1990

 



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 1230
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

پایان نامه آشنایی با ید و تصرف و مفاهیم آنها



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 723
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

: اهداف پژوهش:

۱-۴-۱ هدف اصلی:

۱- بررسی تاثیر استراتژی­های مدیریت دانش بر روی کیفیت محصولات در شرکت­های دانایی محور

۱-۴-۲: اهداف فرعی:

  1. ۱٫ بررسی تاثیر استراتژی­های انسان محور بر کیفیت محصول در شرکت­های دانایی محور.
  2. بررسی تاثیر استراتژی های سیستم محور بر کیفیت محصول در شرکت­های دانایی محور.
  3. بررسی تاثیر استراتژی­های پویا(ترکیبی) بر کیفیت محصول در شرکت­های دانایی محور.

۱-۵- فرضیه های تحقیق:

۱-۵-۱ فرضیه اصلی:

۱- استراتژی های مدیریت دانش بر کیفیت محصول تاثیر معنی داری دارد.

۱-۵-۲: فرضیه های فرعی:

  1. ۱٫ استراتژی انسان محور بر کیفیت محصول تاثیر معنی داری دارد.
  2. استراتژی های سیستم محور بر کیفیت محصول تاثیر معنی داری دارد.
  3. استراتژی پویا(ترکیبی) بر کیفیت محصول تاثیر معنی داری دارد.

 

 

۱-۶- تعاریف عملیاتی و مفهومی تحقیق:

۱-۶-۱  استراتژی انسان محور:

منظور از استراتژی انسان محور این است که با ارزش ترین دانش، دانش ضمنی موجود در ذهن مردم بوده و ارتباطات مستقیم فرد به فرد و روابط اجتماعی نقش مهمی در آن ایفا می کند (چوی و همکاران، ۲۰۰۸).

۱-۶-۲  استراتژی سیستم محور:

استراتژی سیستم محور بر توانایی ایجاد، ذخیره،  به اشتراک گذاری و استفاده از مستندات دانشی یک سازمان تاکید دارد (نظافتی و همکاران، ۱۳۹۱).

 ۱-۶-۳  استراتژی پویا:

چوی و لی، نشان دادند مجموعه ای مرکب از استراتژی های انسان گرا و سیستم گرا منجر به عملکرد بهتری می گردد، این استراتژی، ترکیبی از مفاهیم استراتژی های انسان محور و سیستم محور است که بر دانش صریح و ضمنی تمرکز دارد. ترکیب دانش ضمنی و صریح شامل به اشتراک گذاری دانش نیز می شود. به اشتراک گذاری دانش، دانش موجود را پربارتر ساخته و به ایجاد دانش جدید کمک می کند (جانسن و اولسن، ۲۰۰۳).

۱-۶-۴  کیفیت محصول:

کیفیت هیچ  معنا و مفهومی به جز هر آنچه که مشتری واقعا می خواهد، ندارد. به عبارت دیگر یک محصول زمانی با کیفیت است که با  خواسته ها و نیازهای مشتری انطباق داشته باشد. کیفیت باید با عنوان انطباق محصول  با نیاز مشتری تعریف شود. (بلاگماتیست؛۲۰۰۰)

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل

 



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 514
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

اهداف پژوهش:

۱-۴-۱ هدف اصلی:

۱- بررسی تاثیر استراتژی­های مدیریت دانش بر روی کیفیت محصولات در شرکت­های دانایی محور

۱-۴-۲: اهداف فرعی:

  1. ۱٫ بررسی تاثیر استراتژی­های انسان محور بر کیفیت محصول در شرکت­های دانایی محور.
  2. بررسی تاثیر استراتژی های سیستم محور بر کیفیت محصول در شرکت­های دانایی محور.
  3. بررسی تاثیر استراتژی­های پویا(ترکیبی) بر کیفیت محصول در شرکت­های دانایی محور.

۱-۵- فرضیه های تحقیق:

۱-۵-۱ فرضیه اصلی:

۱- استراتژی های مدیریت دانش بر کیفیت محصول تاثیر معنی داری دارد.

۱-۵-۲: فرضیه های فرعی:

  1. ۱٫ استراتژی انسان محور بر کیفیت محصول تاثیر معنی داری دارد.
  2. استراتژی های سیستم محور بر کیفیت محصول تاثیر معنی داری دارد.
  3. استراتژی پویا(ترکیبی) بر کیفیت محصول تاثیر معنی داری دارد.

 

 

۱-۶- تعاریف عملیاتی و مفهومی تحقیق:

۱-۶-۱  استراتژی انسان محور:

منظور از استراتژی انسان محور این است که با ارزش ترین دانش، دانش ضمنی موجود در ذهن مردم بوده و ارتباطات مستقیم فرد به فرد و روابط اجتماعی نقش مهمی در آن ایفا می کند (چوی و همکاران، ۲۰۰۸).

۱-۶-۲  استراتژی سیستم محور:

استراتژی سیستم محور بر توانایی ایجاد، ذخیره،  به اشتراک گذاری و استفاده از مستندات دانشی یک سازمان تاکید دارد (نظافتی و همکاران، ۱۳۹۱).

 ۱-۶-۳  استراتژی پویا:

چوی و لی، نشان دادند مجموعه ای مرکب از استراتژی های انسان گرا و سیستم گرا منجر به عملکرد بهتری می گردد، این استراتژی، ترکیبی از مفاهیم استراتژی های انسان محور و سیستم محور است که بر دانش صریح و ضمنی تمرکز دارد. ترکیب دانش ضمنی و صریح شامل به اشتراک گذاری دانش نیز می شود. به اشتراک گذاری دانش، دانش موجود را پربارتر ساخته و به ایجاد دانش جدید کمک می کند (جانسن و اولسن، ۲۰۰۳).

۱-۶-۴  کیفیت محصول:

کیفیت هیچ  معنا و مفهومی به جز هر آنچه که مشتری واقعا می خواهد، ندارد. به عبارت دیگر یک محصول زمانی با کیفیت است که با  خواسته ها و نیازهای مشتری انطباق داشته باشد. کیفیت باید با عنوان انطباق محصول  با نیاز مشتری تعریف شود. (بلاگماتیست؛۲۰۰۰)

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل

 



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 688
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 مرداد 1395 | نظرات ()