نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – مخابرات

عنوان:

نهان نگاری دیجیتال

WATERMARKING

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

 

چکیده:

به دلیل مزایای دیجیتال نسبت به آنالوگ دیتای مالتی مدیا عمدتا به صورت دیجیتال می باشد و این مزایا در چندین دسته قابل تقسیم بندی هستند. اولا ایجاد دیتای مالتی مدیای دیجیتال ساده تر و در مقابل خطاهای ایجاد شده مقاوم تر می باشد. ویرایش و اصلاح اطلاعات در این حالت نسبتا آسان تر انجام می پذیرد. ثانیا دیتای مالتی مدیای دیجیتال تقریبا بدون هیچ خطا و تداخلی در شبکه های کامپیوتری قابل دسترسی و انتقال می باشد. ثالثا پردازش نرم افزاری دیتا در این حالت (دیجیتال) به جای پردازش سخت افزاری موجب افزایش قابلیت شکل دهی مجدد اطلاعات سیستم ها می شود.

از طرف دیگر توزیع دیجیتال دیتای مالتی مدیا دارای چندین عیب نیز می باشد. دیتای دیجیتال بدون هیچ گونه کاهش کیفیت و محتوا قابل کپی کردن می باشد. این ویژگی مشکل بزرگی در زمینه مالکیت معنوی (مالکیت فکری) و حقوق کپی رایت مالکین می باشد.

واترمارکینگ یک راه حل برای حل مشکل ذکر شده می باشد که به عنوان جاسازی کردن غیرقابل مشاهده دیتای دیجیتال (اطلاعاتی کلی در مورد مبدأ، مقصد و سطح دسترسی به دیتا) در دیتای مالتی مدیای میزبان قابل توصیف است.

در این گزارش مشهورترین روش های واترمارکینگ و تشخیص واترمارکینگ ها و ویژگی های آن ها را بررسی خواهیم کرد.

مقدمه

پنهان کردن اطلاعات تاریخچه کهنی دارد. جوهرهای نامرئی، کدهای رمزی، پیغام های مخفی و به طور کلی استگانوگرافی همواره مورد توجه بشر بوده است. اما آنچه مورد بحث ماست مربوط به همین چند دهه اخیر یعنی عصر کامپیوتر و اینترنت است. هر روز میلیون ها فایل در اینترنت بین افراد جابه جا می شود و گستردگی و ارزان قیمت بودن این شبکه، این امکان را فراهم آورده است که به صورت کانالی ارزان و سهل الوصول برای مبادله پیغام های سری مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین استگانوگرافی نوین را به صورت نوعی رمزنگاری الکترونیک می توان تعریف کرد که آن اطلاعات در یک فایل که آن را کاور می نامند، به گونه ای مخفی شود که تنها توسط گیرنده مجاز (فردی که الگوریتم و رمز به کار گرفته شده را می داند) قابل بازیابی باشد. (کاور می تواند یک فایل تصویری، صدا، متن و یا ویدئو و… باشد.) به فایل نهایی اصطلاحاً استگانوگرام می گویند.

البته با این تعریف ممکن است که استگانوگرافی با رمزنگاری اشتباه گرفته شود، در صورتی که این دو تفاوت هایی اساسی دارند. در رمزنگاری اطلاعات ارسالی را با یک الگوریتم خاص و یک کلید رمز به گونه ای تغییر می دهند که توسط گیرنده غیرمجاز قابل فهم نباشد، ولی این به معنای مخفی بودن اطلاعات ارسالی نیست، بلکه هر فردی می تواند اصطلاحا کانال را استراق سمع کند و احیانا پیغام را رمزگشایی کند. ولی در استگانوگرافی اطلاعات به گونه ای در کاور مخفی شده است که قابل تشخیص نباشد و دشمن برای به دست آوردن پیغام ابتدا باید محیط انتقال و کاور را شناسایی کند و سپس در صورت امکان پیام را بیرون بکشد. بنابراین استگانوگرافی به نوعی امنیت بیشتری نسبت به رمزنگاری دارد. البته همانطور که گفته شد معمولا از ترکیب هر دو باهم استفاده می شود، یعنی پیغام ابتدا رمز و سپس مخفی می شود. بدین ترتیب یک لایه امنیتی دیگر به روش های متداول رمزنگاری اضافه می شود.

علاوه بر این گسترش روزافزون تجارت داده ها مانند نرم افزارها، فیلم، موسیقی، مقالات و… و راحتی جعل کردن، کپی غیرقانونی و به طور کلی هر نوع سوء استفاده از آنها، لزوم پیدا کردن روش هایی برای حفاظت از حقوق دارندگان داده ها را آشکار می سازد. به چنین روش هایی اصطلاحاً Watermarking می گویند. یک واترمارک دیجیتال معمولاً تصویری است که به یک تصویر یا فایل دیگر اضافه می شود بدون اینکه تأثیر مخربی روی آن بگذارد. تصویر اولیه را پیغام و تصویر ثانویه را کاور، حامل یا زمینه می گویند. با این تعریف می توان واترمارکینگ را به نوعی استگانوگرافی در تصویر نامید. البته بسته به کاربرد ممکن است نویسنده بخواهد واترمارک قابل رویت یا نامرئی باشد. اما در صورتی که هدف تبادل مخفی اطلاعات باشد، از واترمارک های نامرئی استفاده می شود. نوعی از واترمارک ها وجود دارند که از تفکیک رنگ به گونه ای استفاده می کنند که تنها اجازه دیده شدن آنها در یک باند رنگی خاص را می دهد بدین ترتیب ممکن است واترمارک در تصویر نامرئی باشد، ولی در صورت پرینت شدن که احتیاج به تفکیک رنگ دارد ظاهر می شود. بنابراین امکان استفاده تجاری از سند مورد نظر گرفته می شود. بسته به کاربرد، واترمارک باید ویژگی های مختلفی داشته باشد. برای مثال اکثر واترمارک ها باید در برابر انواع پردازش ها مقاوم باشند، اما ممکن است در کاربردی خاص بخواهیم واترمارک شکننده باشد تا به محص ایجاد کوچک ترین تحریفی از بین برود و نشان دهنده عدم اصل بودن اطلاعات باشد. الگوریتم های متعددی برای استگانوگرافی و واترمارکینگ وجود دارد که هریک مزایا، معایب و کاربردهای خاص خود را دارند.

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 455
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – قدرت

عنوان:

بازآرایی شبکه های توزیع جهت کاهش تلفات

استاد راهنما:

دکتر محمودرضا حقی فام

نگارش:

مجید خودسیانی

 

چکیده:

شبکه توزیع بخشی از ساختار کلی سیستم های قدرت به شمار می رود و به عنوان مرحله نهایی از زنجیره تولید و انتقال انرژی الکتریکی به محل مصرف شناخته می شود. این بخش به جهت ویژگی های خاص خود، عمده تلفات شبکه قدرت را در خود متمرکز کرده و به این جهت عمده تلاش های انجام شده جهت کاهش تلفات، در دسته مطالعات شبکه توزیع بوده است. بازآرایی شبکه توزیع یکی از اساسی ترین و باصرفه ترین راه حل های موجود جهت کاهش تلفات شبکه توزیع می باشد که امروزه در شبکه های تحت اتوماسیون به طور قابل توجهی اعمال می گردد. بازآرایی از ابتدا تحت عنوان یک مسأله بهینه سازی پیچیده، در بین محققان مطرح شد و روش های زیادی برای حل آن ارایه گردید که هریک، چه از لحاظ سرعت و چه از لحاظ دقت در رسیدن به جواب بهینه با یکدیگر متفاوت بودند. همچنین امکان اجرای عملی برخی از این روش ها نیز در شبکه های توزیع واقعی، به جهت ابعاد وسیع آنها وجود نداشت. در این سمینار سعی شده است تا تمام مراجع مربوط به این بخش از مطالعات شبکه توزیع به دقت مورد بررسی قرار گیرند.

مقدمه:

انرژی الکتریکی به جهت مزایای ویژه ای چون پاکیزگی، قابلیت تبدیل به سایر انرژی ها، قابلیت انتقال و کنترل آسان و نهایتا، راندمان بالای تجهیزات مربوطه، سال هاست که به طور گسترده، در سطوح ولتاژ متنوعی مورد استفاده بشر قرار می گیرد. از زمانی که این انرژی، توسط بشر به خدمت گرفته شد، همواره تلفات انرژی الکتریکی به عنوان اصلی ترین عامل بازدارنده گسترش محدوده تحت پوشش شبکه های قدرت، مطرح بوده است. در این میان، بخش توزیع است که عمده تلفات شبکه قدرت را در خود متمرکز کرده و به این جهت عمده تلاش های انجام شده جهت کاهش تلفات در این بخش بوده است. بازآرایی، یکی از اساسی ترین و باصرفه ترین راه حل های موجود جهت کاهش تلفات شبکه توزیع می باشد. بازآرایی از ابتدا تحت عنوان یک مسأله بهینه سازی پیچیده، در بین محققان مطرح شد و روش های زیادی برای حل آن ارایه گردید که هریک، چه از لحاظ سرعت و چه از لحاظ دقت در رسیدن به جواب بهینه با یکدیگر متفاوت بودند. همچنین امکان اجرای عملی برخی از این روش ها نیز در شبکه های توزیع واقعی، به جهت وسعت زیاد آنها وجود نداشت. به تدریج به واسطه پیشرفت سریع علوم رایانه در عرصه محاسبات مهندسی، نسل جدیدی از روش های بهینه سازی، تحت عنوان روش های متاهیورستیک، پا به عرصه گذاشتند و بدین ترتیب امکان مدلسازی دقیق ساختار شبکه توزیع فراهم گشت. به عنوان نمونه، امکان مدلسازی تغییرات لحظه ای بار و یا مدلسازی بارهای غیرخطی و نیز مدلسازی تولیدات پراکنده در شبکه فراهم شد که این امر موجب نیل به آرایش بهتری از شبکه در طول عملیات بازآرایی گردید. در این سمینار سعی شده است تا تمام موارد فوق، به دقت مورد بررسی قرار گیرند. به این منظور در فصل اول به بیان کلیات مساله و اهمیت موضوع پژوهش پرداخته و سپس در فصل دوم به بیان مقدماتی مساله بازآرایی، اهداف، قیود و روش های تحلیل آن اشاره خواهیم کرد. در فصل سوم به تشریح دسته وسیعی از روش های هیوریستیک در تحقیق بازآرایی اقدام خواهیم کرد و در فصل چهارم نیز تشریحی بر گستره وسیعی از روش های متاهیورسیتیک در تحقق بازآرایی ارایه خواهد شد. در فصل پنجم بررسی را بر شبکه های توزیع واقعی متمرکز خواهیم کرد و بر محدودیت ها و پارامترهای قابل رویت در این شبکه ها اشاره خواهیم کرد. حضور تولیدات پراکنده و بارهای هارمونیکی از جمله این محدودیت ها و پارامترها می باشند. در این فصل روند برخورد با مساله بهینه سازی بازآرایی را در حضور این ادوات بررسی خواهیم کرد. در نهایت در فصل ششم نتیجه گیری و پیشنهادات حاصل از این تحقیق ارایه می شود.

فصل اول

کلیات و بیان اهمیت موضوع پژوهش

مقدمه

مهندسی توزیع یکی از شاخه های مهندسی قدرت می باشد و کارشناسان این بخش به تجزیه تحلیل بخشی از سیستم قدرت به نام بخش توزیع می پردازد. این بخش از سیستم قدرت، انرژی الکتریکی را پس از تولید در نیروگاه ها در بخش تولید و انتقال از طریق خطوط انتقال، در سطح ولتاژ معینی دریافت و پس از تبدیل به سطوح ولتاژ مورد نیاز مصرف کنندگان، در اختیار آنها قرار می دهد. در این بخش ضمن بررسی آماری تلفات شبکه های قدرت و سهم شبکه های توزیع از کل تلفات به روش های کاهش تلفات اشاره کرده و نهایتا بازآرایی شبکه توزیع را به عنوان ابزاری کارآمد جهت کاهش تلفات معرفی خواهیم کرد.

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 1027
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

۲-۱-۱-۲-تاریخچه­ی درمان ذهن آگاهی مبتنی بر شناخت درمانی

جان‌کبات‌زین، در دهه­ی ۱۹۷۰ کلینیک کاهش استرس را در مرکز پزشکی دانشگاه ماساچوست، در ورسترن تاسیس کرد. او و همکارانش به بیش از ۰۰۰/۱۰ نفر با مشکلاتی چون بیماری‌های قلبی، سرطان، مبتلایان به ایدز، درد مزمن، مشکلات معدی- روده‌ای وابسته به استرس، سردرد، فشارخون بالا، اختلالات­خواب، اضطراب و وحشت‌زدگی کمک کرده‌اند. حدود سال ۱۹۹۳، او کارآیی رویکردش را در بیمارانی با اختلالات اضطرابی و درد مزمن ارزیابی کرد. شواهد نشان داد که اکثریت شرکت‌کنندگان کاهش نشانگان روان­شناختی و جسمانی را تجربه کرده بودند و نیز تغییرات عمیق مثبتی در نگرش، رفتار و ادراک آنها نسبت به خود، دیگران و جهان اطرافشان به‌وجود آمده بود(محمد­خانی و خانی­پور،۱۳۸۴).

مارشا لینهان[۱](۱۹۹۳) برای اولین بار به ضرورت گنجاندن ذهن­آگاهی به عنوان یکی از مؤلفه­های اساسی درمان­های روان­شناختی تأکید کرد. درمان­های مبتنی بر ذهن­آگاهی و پذیرش به عنوان درمان­های موج سوم شناختی – رفتاری شناخته می­شود. موج اول با درمان­های مبتنی بر مطالعات آزمایشگاهی رفتار و یادگیری ایجاد شد و نیروی برانگیزاننده­ی آن نارضایتی از رویکردهای روان­تحلیلی به عنوان روان­درمانی در دهه­ی ۱۹۵۰ بود. روش­های موج اول شامل شرطی عاملی، مهارت­آموزی، و روش­های مبتنی بر مواجهه بودند که به طور وسیعی مورد استفاده قرار می­گرفتند. موج دوم از این نیاز برآمد که لازم بود به طور مستقیم با شناخت­ها کار شود. در این موج بر نقش فرایندهای شناختی در پدیدآیی، بقاء و درمان اختلالات روان­شناختی تاکید می­شود. از رویکردهای برجسته­­ی موج دوم می­توان به شناخت درمانی بک و درمان عقلانی- عاطفی الیس اشاره کرد. هر دو رویکرد بر شناسایی و اصلاح شناخت­های تحریف شده و غیرعقلانی تاکید دارند. رویکردهای موج اول و دوم با هم یکپارچه شده و مجموعه­ی وسیعی از درمان­ها تحت عنوان درمان­های شناختی – رفتاری  ایجاد کرده­اند(پورشریفی، زمانی، مهریار، بشارت و رجب؛۱۳۹۰).

  1. Marsha Linehan

 

متن کامل پایان نامه



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 518
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – قدرت

عنوان:

آشنایی با انواع ترانسفروماتورهای خشک

استاد راهنما:

دکتر حمید لسانی

نگارش:

مهدی محمدی

 

چکیده

تولید ترانسفورماتورهای خشک رزینی از اوایل دهه 1970 میلادی آغاز شده و در حال حاضر تقاضای این نوع ترانسفورماتور در اروپا در حدود 60 درصد تقاضای بازار بوده و روز به روز نیز بر مشتریان آن افزوده می شود. در کشور ما نیز با توجه به مزایای مختلف این نوع از ترانسفورماتورها و نیز رشد و توسعه صنایع مختلف از قبیل پتروشیمی، صنایع نفت، گاز و برج سازی، ترانسفورماتورهای خشک رزینی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته اند و تقاضای مشتریان برای خرید این نوع از ترانسفورماتورها روبه افزایش است. ترانسفورماتورهای خشک براساس استاندارد بین المللی IEC 60726 می توانند با سیستم عایقی کلاس های A,E,B,F,H,C طراحی و ساخته شوند. به علت بکار گیری عایق های جامد از کلاس های مذکور و به دلیل مزایای مختلف ترانسفورماتورهای خشک، این نوع از ترانسفورماتورها قابل استفاده در مناطق خاص محیطی و استراتژیک هستند.

مقدمه

پس از ظهور ترانسفورماتور به تولید و توزیع برق متناوب توجه ویژه ای شد. به این دلیل که می توان با بالا بردن ولتاژ با ترانسفورماتور در سمت تولید و پایین آوردن آن در سمت مصرف میزان تلفات خط انتقال را کاهش داد و با افت ولتاژ در خط انتقال نیز مقابله کرد. با توجه به اهیمت روزافزون صنعت برق، متناوب بودن آن و لزوم تبدیلات ولتاژ نیاز شدیدی به ترانسفورماتورها و تکامل آنها در صنعت برق احساس می شود. ترانسفورماتورها از اجزای مهم و گران قیمت در شبکه های قدرت هستند و با توجه به محل و نوع استفاده از آنها در خطوط انتقال و توزیع تقسیم بندی می شوند. ترانسفورماتورهای توزیع مهیا کردن انرژی برق برای مصارف عمومی را به عهده دارند. از نظر تاریخی استفاده از ترانسفورماتورهای روغنی مرسوم بوده است ولی با توجه به خطر آتش سوزی این نوع، برای استفاده در محیط های مسکونی و بیمارستانی سازگار نمی باشد. بنابراین با توجه به این مشکلات متخصصان و طراحان ترانسفورماتور به سمت روش های نوین ساخت و طراحی ترانسفورماتور روی آورده اند. ابتدا مسیر تحول این گونه ترانسفورماتورهای مقاوم در برابر آتش آنها را به سمت عایق هایی مانند آسکارل سوق داد و مدت ها این سیال مقاوم در برابر آتش در صنعت ترانسفورماتور متداول بود اما خطراتی از جمله سرطان زا بودن آن موجب شد استفاده از این سیال به مرور از رونق بیفتد تا جایی که امروزه استفاده از آن به کلی منتفی شده است. اما با توجه به برجا ماندن مشکل آتش سوزی و انفجار، محققان روبه ساخت ترانسفورماتورهایی آوردند که هیچگونه سیالی در ساختمان آن به چشم نمی خورد. این نوع که ترانسفورماتورهای خشک نامیده می شود مشکل انفجار و آتش سوزی را برطرف و برخی از مزایای ترانسفورماتورهای روغنی را نیز از دست داده اند. مثلا در انواع روغنی سیال وظیفه عایقی و در عین حال خنک کنندگی ترانسفورماتور را به طور همزمان به عهده دارد و این در صورتی است که در ترانسفورماتورهای خشک دیگر روغنی جهت خنک کاری وجود ندارد که این مورد امکان ساخت ترانسفورماتورها را در توان بالا محدود می کند. ترانسفورماتورهای خشک معمولا در محدوده توزیع تولید می شوند و مزیت عمده آنها عدم اشتعال پذیری آنها می باشد.

تولید ترانسفورماتورهای خشک رزینی از اوایل دهه 1970 میلادی آغاز شده و در حال حاضر در بسیاری از کشورهای آمریکایی، اروپایی و آسیایی تولید می گردد از جمله کشورهای آسیایی تولید کننده این محصول می توان از چین، کره جنوبی، مالزی، تایلند، ژاپن و… نام برد. تقاضای این نوع ترانسفورماتور در اروپا در حدود 60 درصد تقاضای بازار بوده و روز به روز نیز بر مشتریان آن افزوده می شود. در کشور ما نیز با توجه به مزایای مختلف این نوع از ترانسفورماتورها و نیز رشد و توسعه صنایع مختلف از قبیل پتروشیمی، صنایع نفت، گاز و برج سازی، ترانسفورماتورهای خشک رزینی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته اند و تقاضای مشتریان برای خرید این نوع از ترانسفورماتورها روبه افزایش است. ترانسفورماتورهای خشک براساس استاندارد بین المللی IEC 60726 می توانند با سیستم عایقی کلاس های A,E,B,F,H,C طراحی و ساخته شوند. به علت بکارگیری عایق های جامد از کلاس های مذکور و به دلیل مزایای مختلف ترانسفورماتورهای خشک، این نوع از ترانسفورماتوها قابل استفاده در مناطق خاص محیطی و استراتژیک هستند.

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 464
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

۲-۱-۱-۳-نسخه های گوناگون درمان ذهن­آگاهی

در دو دهه­ی اخیرعلاوه بر ذهن­آگاهی مبتنی بر شناخت درمانی، تعداد زیادی از مداخلات و درمان­های دیگر مبتنی بر ذهن­آگاهی ظهور کرده­اند)بائر[۱]،۲۰۰۶)، این مداخلات شامل تمرین توجه متمرکزاست که درآن فرد توجه خود را روی یک محرک خاص همچون تنفس، احساس­های بدنی و غیره در طول یک دوره­ی­ زمانی خاص متمرکز می کند و برای این کار از تکنیک­های آرامبخش ذهنی و جسمی و فنون شناختی بهره می­گیرند(کران[۲]،۲۰۰۹). که از آن جمله می­توان به موارد زیر اشاره کرد؛

روش کاهش اضطراب مبتنی بر ذهن آگاهی[۳]( کابات زین،۲۰۰۳،۱۹۹۰)؛ هدف این روش آموزش ذهن آگاهی به بیماران به منظور افزایش رویکردهای ذهن­آگاهی برای مواجهه با موقعیت های استرس­زا است. این روش در گروه هایی آموزش داده می­شود که هدف یادگرفتن مهارت­های مقابله با استرس و تنظیم هیجان است(بیشاپ،۲۰۰۲).

ذهن­آگاهی مبتنی بر شناخت درمانی؛ یک مداخله­ی گروهی است که مهارت­های ذهن­آگاهی را با تکنیک­های درمان شناختی ترکیب می­کند تا فرد بر افکار خود متمرکز شود، البته بر خلاف درمان شناختی ، در این شیوه­ی درمانی هدف تغییر محتوای فکر نیست (بایر،۲۰۰۶؛ هایز و همکاران،۲۰۰۶)، بلکه فرد یاد می­گیردتا افکار و احساساتش را به شیوه­ای متفاوت ببیند(هایز وهمکاران،۲۰۰۶).

رفتار درمانی دیالکتیکی[۴]، به عنوان یک رفتاردرمانی چند بخشی توصیف شده است، چرا که تفکر دیالکتیکی را با آموزش یک سری از مهارت­ها مانند مهارت­های ذهن­آگاهی ترکیب می­کند(لینهان[۵]،۱۹۹۳). موفقیت این شیوه­ی درمانی در درمان اختلال شخصیت مرزی، سوء­مصرف مواد و اختلال خوردن به اثبات رسیده است(راندولف و همکاران،۱۹۹۹).

درمان پذیرش و تعهد[۶] ؛ در این روش درمانی عناصر رفتاری و ذهن­آگاهی و تعهد با­هم ترکیب می­شود. هدف این شیوه­ی درمانی بهبود بخشیدن انعطاف پذیری روانی از طریق آموزش تعهد وبودن درزمان حال است. در این شیوه از تکنیک های درمان شناختی رفتاری، گشتالت درمانی و درمان ذهن­آگاهی استفاده می­شود(هایز وهمکاران،۲۰۰۶).

۱٫Baer

۱٫Crane

  1. ۲. Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR)
  2. ۳. Dialectical Behavior Therapy

۴٫Linehan

  1. Acceptance and Commitment Therapy

 

متن کامل پایان نامه



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 469
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

۲-۱-۱-۴-مکانیسم عمل ذهن­آگاهی

فنون ذهن­آگاهی در افزایش آرام­بخشی عضلانی و کاهش نگرانی، استرس و اضطراب مؤثر می­باشد(کابات زین، ۲۰۰۳). به­نظر می­رسد مکانیسم اصلی ذهن­آگاهی خودکنترلی­توجه باشد چرا که متمرکزکردن مکرر توجه روی یک محرک خنثی مثل تنفس، یک محیط توجهی مناسب بوجود می­آورد (سمپل، ریدومیلر[۱]،۲۰۰۵). مطالعات محدودی روی اثربخشی مداخلات و تکنیک­های مبتنی بر ذهن­آگاهی صورت گرفته است که از آن جمله می­توان به پژوهش های لیندن[۲] (۱۹۷۳) روی اثر بخش بودن ذهن­آگاهی روی اضطراب امتحان و پیشرفت تحصیلی، و مطالعه مرداک[۳](۱۹۷۳؛ به نقل از سمپل و همکاران،۲۰۰۵)روی افزایش توجه و آرامش عضلانی و بررسی مفید بودن این تکنیک­های روی افزایش تنظیم توجه اشاره کرد.

شناخت­درمانی مبتنی بر ذهن­آگاهی شامل مدیتیشن­های مختلف، یوگای­کشیدگی، آموزش­مقدماتی درباره­ی افسردگی، تمرین مرور بدن و  چند تمرین شناخت­درمانی است که ارتباط بین خلق، افکار، احساس و حس­های بدنی را نشان می­دهد تمام این تمرین­ها، به نوعی توجه به موقعیت­های بدنی و پیرامون را در« لحظه­ی ­ حاضر»میسرمی­سازد و پردازش­های خودکار افسردگی­زا را کاهش می­دهد.  در این شیوه، منابع حسی مانندالگوهای معنایی است.  تمرین­های بدنی، باعث تغییر شکل مدل طرحواره می­شود)تیزدل  و همکاران؛۲۰۰۰).

در ذهن­آگاهی،  فرد در هر لحظه از شیوه­ی ذهنی [۴] آگاه می­شود و مهارت­های شناسایی شیوه­های مفیدتر را فرا می گیرد.  برای ذهن، دو شیوه­ی اصلی در نظر گرفته می­شود: یکی«بودن[۵]» و دیگری«انجام دادن[۶]». در ذهن­آگاهی فرامی­گیریم که ذهن را از یک شیوه به سوی شیوه­ی دیگر حرکت دهیم(کابات زین به نقل از سگال و همکاران،۲۰۰۲). ذهن­آگاهی مستلزم راهبردهای رفتاری، شناختی و فراشناختی ویژه برای متمرکز کردن فرآیند توجه است که به نوبه­ی خود به جلوگیری از مارپیچ فروکاهنده­ی خلق منفی – فکر منفی – گرایش به پاسخ­های نگران کننده و رشد دیدگاه جدید و پدیدآیی افکار و هیجان­های خوشایند منجر می­شود (سگال و همکاران،۲۰۰۲).

  1. Sample, Reid & Miller

۴٫Linden

۵٫Murdock

۶٫Mentak gear

۷٫being

۱٫doing

 

متن کامل پایان نامه



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 459
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – کنترل

عنوان:

بهینه سازی کنترل توان راکتیو

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده:

پخش توان راکتیو در سیستم های قدرت به علت وجود جواب های متعدد به عنوان یکی از مسایل کلیدی بهینه سازی مطرح می شود. با تعریف هدف مسأله بهینه سازی به صورت یک مسأله چند منظوره از روش های مبتنی بر هوش مصنوعی جهت حل این مسأله استفاده می شود. استفاده از بار فازی به عنوان بار واقعی سیستم یکی از این راه کارها می باشد. نتایج به دست آمده از بررسی این روش ها بر روی سیستم 30 باسه IEEE صحت روش ها را نشان می دهد. پس از مشخص شدن متغیرهای کنترلی، اهداف مسأله و منحنی بار، توسط الگوریتم ژنتیک، ترکیبی از متغیرهای کنترلی به دست می آید که اهداف مسأله را تحقق بخشند. مدل بار به صورت فازی در نظر گرفته می شود تا نامعینی های ناشی از تغییرات بار در طول دوره های زمانی تا حدودی برطرف شود. در نهایت سیستمی فازی طراحی می شود که مقادیر متغیرهای کنترلی پیوسته را براساس مقدار بار قرار گرفته بر روی سیستم محاسبه کند.

مقدمه

یکی از مهمترین اهداف سیستم های قدرت انتقال توان از تولید کننده به مصرف کننده می باشد. این انتقال توان اکتیو از تولید کننده به مصرف کننده نیاز به بستری مناسب خواهد داشت که این بستر را پخش صحیح توان راکتیو به وجود می آورد. به همین خاطر پخش توان راکتیو در سیستم های قدرت به عنوان یکی از مسایل کلیدی، مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. حل این گونه مسایل به علت وجود جواب های متعدد به عنوان یک مسأله بهینه سازی مطرح می شود. مسأله بهینه سازی کنترل توان راکتیو با توجه به اهمیت اهداف بهینه سازی، به عنوان یکی از مسایل با اهمیت در مهندسی برق و طراحی سیستم های انتقال تبدیل شده است. تعیین مقدار و زمانبندی مقادیر بانک های توان راکتیو و ولتاژ ژنراتور در سیستم های قدرت به منظور نیل به حداقل توان / انرژی تلفاتی و بهبود پروفیل ولتاژ از اهداف بهینه سازی توان راکتیو می باشد. به منظور حل مسأله بهینه سازی روش های متنوعی به کار گرفته شده است که روش های مبتنی بر هوش مصنوعی و روش های مبتنی بر روش های عددی از آن جمله است. روش های مبتنی بر هوش مصنوعی، به علت ساده تر بودن الگوریتم پیاده سازی، کاربرد بالایی در حل این گونه مسائل دارا می باشند.

با تعریف هدف مسأله بهینه سازی به صورت یک مسأله چند منظوره، از روش های مبتنی بر هوش مصنوعی جهت حل این مسأله استفاده می شود. تئوری فازی، الگوریتم ژنتیک و شبکه های عصبی مصنوعی به منظور حل مسأله بهینه سازی به کار گرفته می شوند. پس از معرفی مختصر این روش ها در فصول اولیه، روش هایی جهت حل مسأله بهینه سازی توان راکتیو ارائه می شود. استفاده از بار فازی به عنوان بار واقعی سیستم یکی از این راهکارها می باشد. نتایج به دست آمده از بررسی این روش ها بر روی سیستم 30 باسه IEEE صحت روش ها را نشان می دهد.

فصل اول

کلیات

یکی از مهمترین اهداف سیستم های قدرت انتقال توان از تولید کننده به مصرف کننده می باشد. در راه انتقال توان از تولید کننده به مصرف کننده مشکلاتی از قبیل افت ولتاژ وجود دارد که به علت وجود امپدانس خطوط در باس های سیستم می باشد. این افت ولتاژ در باس های سیستم به نوبه خود باعث افزایش توان راکتیو در باس مورد بحث می شود. این افزایش توان راکتیو نیز باعث افزایش جریان عبوری از این باس خواهد شد و افزایش جریان با توجه به امپدانس خط افت ولتاژ بیشتری را در باس ایجاد می کند و این مسأله تا جایی ادامه پیدا می کند که سیستم به یک حالت پایدار برسد.

کاملا مشخص است که انتقال توان اکتیو از تولید کننده به مصرف کننده نیاز به بستری مناسب خواهد داشت که این بستر را پخش صحیح توان راکتیو به وجود می آورد. به همین خاطر پخش توان راکتیو در سیستم های قدرت به عنوان یکی از مسایل کلیدی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. به منظور کنترل توان راکتیو در سیستم، بانک های توان راکتیو، که شامل بانک های توان راکتیو پیوسته و گسسته می باشند، و ترانس هایی با نسبت دور متغیر در سیستم قرار داده می شوند. مسأله پخش یا کنترل توان راکتیو در سیستم شامل برنامه ریزی و طراحی مقادیر بانک های توان راکتیو پیوسته و گسسته، تعیین مقدار ولتاژ ژنراتورهای سیستم و تعیین نسبت ترانس های موجود در سیستم جهت نیل به اهدافی است که در سیستم دنبال می شود. این اهداف می تواند شامل بهبود پروفیل ولتاژ، حداقل توان تلفاتی و یا حداقل انرژی تلفاتی باشد. حل این گونه مسایل به علت وجود جواب های متعدد به عنوان یک مسأله بهینه سازی مطرح می شود. به این صورت که بهترین ترکیب بانک های توان راکتیو و نسبت دور ترانس انتخاب شوند که از نظر هزینه بانک توان راکتیو و تلفات حالت بهینه ای را در سیستم به وجود آورد. به منظور حل مسأله بهینه سازی کنترل توان راکتیو روش های متنوعی به کار گرفته شده است. این روش ها، شامل روش های مبتنی بر هوش مصنوعی و روش های مبتنی بر حل عددی می باشد. روش های مبتنی بر هوش مصنوعی، به علت ساده تر بودن الگوریتم پیاده سازی، کاربرد بالایی را در حل این گونه مسائل دارا می باشند.

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 489
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

۲-۱-۱-۵-اثر بخشی درمان ذهن­آگاهی مبتنی بر شناخت درمانی

درمان­های مبتنی بر ذهن­آگاهی بواسطه­ی  این که به هردو بعد جسمانی و ذهنی می­پردازد دارای اثر بخشی بالایی برای درمان برخی اختلالات بالینی و بیماری­های جسمانی گزارش شده است. تاکنون پژوهش­های زیادی اثربخشی آموزش این شیوه­ی درمانی را نشان داده­اند،  برای مثال پژوهشگران ۱۴۵ بیمار افسرده­ی  بهبودیافته را آموزش ذهن­آگاهی مبتنی بر شناخت درمانی دادند و بعد از ۶۰ هفته پیگیری، نتایج نشان دادند که احتمال افسردگی مجدد در بیمارانی که ریسک بالای برگشت بیماری را داشتند)برای مثال، افرادی که سه دوره یا بیشتر افسردگی را تجربه کرده بودند  (۴۰درصد شده است، در­حالی­که این احتمال در افراد افسرده­ای که این آموزش را ندیده بودند،۶۶درصد بود(اسپیکام ، کارلسون، گودی و آنگن[۱]؛۲۰۰). تیزدل و همکاران(۱۹۹۵به نقل از حیدری،۱۳۸۰) به نتایج مشابهی اشاره کردند که نشان می­داد میزان عود از ۷۸ درصد به ۳۶ درصد کاهش پیدا کرده است.  در پژوهش دیگری، سون، نیکلیک، پاپ و پاور[۲](۲۰۱۱) ۲۳۱ دانشجوی دانشگاه پنسیلوانیا را به طور تصادفی به دو گروه ۱۰ نفری آزمایشی و کنترل تقسیم کرد و با هدف پیشگیری از اضطراب و افسردگی آنها را تحت آموزش ذهن­آگاهی مبتنی بر شناخت درمانی قرار داد.  پس از یک دوره­ی یک­ساله پیگیری، شرکت­کنندگان در دوره­ی آموزشی نسبت به گروه کنترل به طور معنی­داری اضطراب و افسردگی و نگرش های ناکارآمد کمتری داشتند.

در مورد تاثیر ذهن­آگاهی بر بیماری­های مزمن، فولی ، بایلی، هوکستر، پرایس و سینکلیر[۳](۲۰۱۰)۱۱۵نفرازبیماران سرطانی را به عنوان گروه نمونه انتخاب کردند و برایشان برنامه­ی آموزشی هشت هفته­ای، هفته­ای یک جلسه، ذهن آگاهی گذاشتند،۱۰هفته بعد نتیجه­ی پیش­آزمون و پس­آزمون­ها نشان داد که شرکت­کنندگان در مقیاس­های اضطراب، افسردگی و نگرانی[۴]کاهش معنادار و در مقیاس کیفیت زندگی بهبود معناداری نشان دادند.

۲.Speca,Carlson,Goodey&Angen

۳.Son,Nyklicek,Pop&Pouwer

۱.Foley,Bailie,Huxter,Price&Sinclair

۲٫Distress

 

متن کامل پایان نامه



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 456
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

سمینار برای درجه کارشناسی ارشد

مهندسی برق – مخابرات

عنوان :

نهان نگاری دیجیتالی

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

 

چکیده :

به دلیل مزایای دیجیتالی نسبت به آنالوگ دیتای مالتی مدیا عمدتا به صورت دیجیتال

می باشد و این مزایا در چندین دسته قابل تقسیم بندی هستند . اولا ایجاد دیتای مالتی

مدیای دیجیتال ساده تر و در مقابل خطاهای ایجاد شده مقاوم تر می باشد .

ویرایش و اصلاح اطلاعات در این حالت نسبتا آسان تر انجام می پذیرد ثانیا دیتای مالتی

مدیای دیجیتال تقریبا بدون هیج خطا و تداخلی در شبکه های کامپیوتری قابل دسترسی

و انتقال می باشد . ثالثا پردازش نرم افزار های دیتا در این حالت به جای پردازش سخت

افرازی موجب افزایش قابلیت شکل دهی مجدد اطلاعات سیستم ها می شود .

از طرف دیگر توزیع دیجیتال دیتای مدیا داری چندین عیب نیز می باشد . دیتای دیجیتال

بدون هیچ گونه کاهش کیفیت و محتوا قابل کپی کردن می باشد . این ویژگی مشکل بزرگی

در زمینه مالکیت معنوی و حقوق کپی رایت مالکین می باشد .

واتر مارکینگ یک راهحل برای حل مشکل ذکر شده می باشد که به عنوان جاسازی غیر قابل

مشاهده دیتای دیجیتال در دیتای مدیای میزبان قابل توصیف است

در این گزارش مشهر ترین روش های واترمارکینگ و تشخیص واتر مارکینگ ها و ویژگی های

آنها را بررسی خواهیم کرد .

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 444
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : admin

۲-۱-۲-درمان گروهی شناختی رفتاری

۲-۱-۲-۱-تعریف درمان شناختی رفتاری

درمانگری شناختی­رفتاری شکل سازمان­یافته­ای از درمانگری است که به واسطه­ی الگوی شناختی هدایت می­شود. الگوی شناختی بیانگر آن است که تفکر نارسا و ارزیابی شناختی غیرواقع­گرایانه در مورد رویدادهای معینی از زندگی می­توانند به طور منفی احساس­ها و رفتار را تحت تاثیر قرار دهند و این فرایند متقابل است و مولد اختلال­های شناختی بیشتری خواهد بود(علی پور،۱۳۹۰). به­عبارتی درمان شناختی رفتاری، نوعی روان‌درمانی است که به بیماران کمک می‌کند تا به درک افکار و احساساتی که بر روی رفتارشان تأثیر می‌گذارد، نایل گردند. درمان شناختی رفتاری در حال حاضر برای درمان تعداد زیادی از اختلالات، از جمله هراس‌ها (فوبیا)، اعتیاد، افسردگی و اضطراب به­کار گرفته می‌شود. درمان شناختی رفتاری عموماً کوتاه مدت است و بر کمک به بیماران در پرداختن به یک مشکل­خاص تمرکزدارد.  در خلال دوره­ی درمان، فرد یادمی‌گیرد که چگونه الگوهای فکری مخرّب یا مزاحمی که دارای تأثیرات منفی برروی رفتارش هستند را شناسایی­کند و تغییردهد.

 

متن کامل پایان نامه



لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 482
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()