نوشته شده توسط : admin
دانشگاه آزاد اسلامی
|
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده:
ارسال ویدئو به روی شبکه های AD HOC بیش از هر شبکه بی سیم دیگری با چالش روبرو است. ارتباطات در شبکه های AD HOC به شدت اختلال پذیر هستند زیرا حرکت گره ها، تداخل، فیدینگ و عدم وجود زیر ساخت، همگی مسائلی هستند که محیطی کاملا تصادفی را ایجاد می کنند، لذا جهت کنترل این مسائل تصادفی بایستی از روش های وفقی استفاده نمود تا بتوان با بازده بهتری از منابع رادیوئی شبکه استفاده نمود .
در این راستا در این طرح با استفاده از یک روش وفقی سعی بر آن است تا کیفیت دریافت ویدئو را در گیرنده بهبود بخشید و برای نیل به این هدف به تغییر وفقی سه پارامتر ) 1: اندازه منظومه مدولاسیون (2 ( MQAM، ) نرخ ارسال سمبل و ) 3 طول بسته ها، پرداخته و اثر این روش وفقی را به روی کیفیت سیگنال ویدئویی دریافتی در گیرنده بررسی کرده و در آخر پیشنهادهایی جهت به کارگیری این روش وفقی ارائه می شود و البته نکته ای که بایستی در این میان مورد توجه قرار گیرد این است که بایستی نیازمندیهای داده های ویدئویی جهت پخش بلادرنگ و بدون وقفه که شامل ) 1: تاخیر (100 تا 700 میلی ثانیه ) 2، ) نرخ ارسال (0,1 تا 10 مگا بیت در ثانیه) 3و ) نرخ خطای بیت (یک بیت در یک صد هزار بیت)، است برآورده گردد. جهت 1 پیاده سازی این طرح مدلی که تا حد ممکن با واقعیت مطابقت دارد را در محیط شبیه سازی ns-2 تعریف نموده و سپس روش وفقی را به روی آن اجرا می نمائیم و پس از آن با بررسی اثر پارامترهای مختلف روش وفقی به کار گرفته شده به روی بازده شبکه بخصوص از نظر 2 گذردهی روشی اتخاذ می شود که به بیشترین گذردهی در شرایطی دست یافت که نرخ خطای بیت از یک طرف و تاخیر از طرف دیگر تخریب نگردند و در نهایت با به کارگیری روش وفقی و بررسی کیفیت ویدئوی دریافتی در گیرنده مشاهده می گردد که به کارگیری روش وفقی 3 پیشنهادی باعث بهبودی مساوی 10 دسیبل در قله سیگنال به نویز نسبت به روش غیر وفقی می گردد.
مقدمه:
با اختراع تلگراف بی سیم در سال 1986 و در پی آن ارسال اولین پیام تلگراف از یک سوی اقیانوس اطلس به سوی دیگرآن به مسافتی بیش از 4500km مخابرات بی سیم وارد عرصه جدیدی گردید که نتیجه آن معرفی کاربردها و خدمات مختلف بی سیم به طور روزافزون بوده است که از آن جمله می توان به رادیو، تلویزیون، تلفن همراه و ارتباطات ماهواره ای اشاره کرد. مزایای ارتباط بی سیم که باعث توسعه آن گردیده است عبارتند از: پیاده سازی و اجرای ساده تر و در زمان کوتاه تر نسبت به رقیب با سیم خود از یک طرف و کاهش هزینه ها از سوی دیگر. اما در عین حال مخابرات بی سیم مشکلات خاص خود را نیز دارا ست که از آن جمله می توان به مشکلات ناشی از نویز، تداخل، فیدینگ و تداخل با کانال های دیگر اشاره نمود. البته مسائل دیگری نظیر: امینت و جلوگیری از استراق سمع نیز به نوبه خود گریبانگیر این نوع ارتباطات هستند البته در این میان مشکلات غیرفنی مثل مشکلات سیاسی نیز موجود است. با این حال در طی سالیان اخیر با توسعه مخابرات، بحث شبکه های ارتباطی و ارتباطات داده ها، صدا و تصویر بسیار مورد توجه قرار گرفته است که نتیجه آن ارائه معماری های مختلفی برای شبکه ها از یک سو و معرفی پروتکل های انتقال انواع داده ها از سوی دیگر بوده است که یکی 1 از انواع شبکه ها که در سالیان اخیر مورد توجه قرار گرفته شبکه AD HOC است که به دلیل ساختار و معماری خاصی که دارد و براساس آن فاقد زیرساخت های متداول در معماری های دیگر است لذا پیاده سازی آن بخصوص در شرایط خاص مثل صحنه های نبرد و حوادث طبیعی مثل زلزله که معمولاً انواع دیگر شبکه های دارای زیرساخت از کار می افتند، بسیار سریع و کارا خواهد بود اما از سوی دیگر این شبکه اصولاً ترافیک تصادفی تری را تجربه می کنند که در آن گره ها که در اینجا متحرک فرض می شوند با یک روند کاملاً تصادفی به شبکه وارد شده و یا از شبکه خارج می شوند. رفتار تصادفی گره ها در کنار دیگر مشکلات عمومی شبکه های بی سیم، و مسائل دیگری مثل امنیت و مسیریابی چالش های جدی را در مسیر پیاده سازی این نوع شبکه ها قرار می دهد که باعث ایجاد زمینه های تحقیقاتی زیادی در این راستا گردیده است تا بتوان بر این مشکلات فائق آمد.
برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیـــده :
با ورود کامپیوترها و دیگر تجهیزات الکترونیکی به عرصه سیستم های قدرت انتظارات مصرف کنندگان برق روز به روز در حال افزایش است . با توجه به چنین توقعاتی راه حل هایی همچون اتوماسیون فیدرهای توزیع برای داشتن انرژی برق بی وقفه وکاهش زمان خاموشی م شـتریان اجتناب نا پذیر است . شرکتهای توزیع کشورمان نیز با اجـرای طـرح مکانیزاسـیون سیـستم توزیع گامهای نخستین را برای اتوماسیون شبکه های توزیع برداشته و اجرای اتوماسـیون در برخی قسمتهای آن به مورد اجرا گذاشته شده است .در این سمینار با بررسـی امکانـات لازم برای اتوماسیو ن فیدر، تاثیر اتوماسیون را در کاهش زمان خاموشی مـصرف و پروتکـل هـای استاندارد در این زمینه را جهت اتوماسیون فیدر تشریح SCADA کننـدگان و سیـستمهای ارتباطی و مخابراتی می کند.
مقـــدمه :
گسترش روز افزون شبکه های توزیع موجب شده تا دیگر امکان استفاده از روشـهای سـنتی بهره برداری ، نگهداری و حفاظت شبکه میسرنباشد . به همین دلیل برداشت اطلاعات شـبکه های توزیع ، مدون سازی آنها ونیز بهره گیری از سیستم اتوماسیون امری بـدیهی و اجتنـاب ناپذیرمی باشد . طبق تعریف ارائه شده از سوی موسسه IEEE سیستم اتوماسیون توزیـع ، DAS سیستمی است که قادر به نظارت ، هماهنگ نمـودن و اعمـال فرمـان روی تجهیـزات بصورت بلادرنگ و از راه دور درکل سیستم اعم از پست ، فیدر و در محل مصرف میباشد . معمولاً میتواند بصورت فاز به فاز اجرا شود . ضرورت اجرای DAS سیستم اتوماسیون در ایران با توجه به شرایط نامطلوب اکثرشبکه های توزیع ، بیشتر احساس می شود . در حال حاضر از دغدغه های مهم صنعت برق کشور که توجه تمامی مسئولین و کارشناسان بهره بـردار را بـه خود جلب نموده ، مشکلات و معضلات موجود درسطح شبکه های توزیع می باشـد . از جملـه مشکلات موجود در شبکه های توزیع ، بالا بودن تلفات ، افت ولتاژ غیرمجاز ، خاموشی هـای طولانی مدت برق می باشد که با توجه به حجم زیاد سرمایه گذاری انجام گرفته در ایـن نـوع شبکه ها و لزوم بهره برداری مناسب ، ایجاد مراکز اتوماسیون توزیع بعنوان یک راه حل اساسی مطرح میگردد. پیاده سازی سیستم اتوماسیون در شبکه توزیع به اقتصادی کردن بهره برداری منجر خواهد شد . مسئله اقتصادی آنقدر اساسی و مهم است که در یکایک اهداف اتوماسیون بخوبی قابل لمس می باشد . بطوریکه ازعوامل اصل روی آوری و استفاده از آن در شبکه های توزیع می باشد.
برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده
در سال های اخیر ساختار های جدیدی در حوزه الکترومغناطیس و مایکروویو ظهور کرده اند، که به
معروف هستند. این ساختار ها در طبیعت وجود ندارند، و به طور مصنوعی ایجاد Metamaterial
می شوند و خواص جالبی مانند ضرایب نفوذپذیری الکتریکی و مغناطیسی منفی و در نتیجه ضریب
شکست منفی یا نزدیک صفر دارند که باعث ایجاد رفتار های جالبی در واکنش با امواج الکترومغناطیسی
می شوند. در این رساله، ساختار های متامتریال معرفی شده و مفاهیم بنیادی آن وکاربرد هایش در حوزه
الکترومغناطیس بیان شده است.
مقدمه
به صورت ساختارهای الکترومغناطیسی همگن موثر با (MTMs) متامتریال های الکترومغناطیسی
خواص غیر معمول که در طبیعت یافت نمی شوند، تعریف می شوند. یک ساختار همگن موثر ساختاری
از MTM خیلی کوچکتر از طول موج هدایتی است. موضوع P است که اندازه متوسط سلول ساختمانی
همزمان منفی “، μ و ε سال 1967 با ارائه یک مقاله غیر قابل باور در آن زمان با عنوان” وجود مواد با
در این مقاله بیان کرده است که Veselago . فیزکدان روسی مطرح شد Viktor Veselago توسط
انتشار امواج الکترومغناطیسی در این مواد، با میدان الکتریکی و مغناطیسی و بردار ثابت فاز به صورت سه
گانه چپگرد است که برخلاف مواد متعارف که به صورت سه گانه راستگرد می باشند، است. این ساختار
ها کاربرهای زیادی در حوزه الکترومغناطیس به ویژه آنتن و موجبر ها پیدا کرده اند، که ویژگی های
جالبی را نتیجه می دهند.
فصل اول
کلیات
1-1) هدف
در این سمینار ساختارهای جدید که در حوزه الکترومغناطیس و مایکروویو، با عنوان متامتریال ظهور
کرده اند را معرفی کرده و ویژگی ها و مفاهیم بنیادی آنها را با استفاده از معادلات ماکسول و تئوری خط
انتقال بیان می کنیم. ساختار های متامتریال، کاربردهای جدید در حوزه الکترومغناطیس و مایکروویو به
خصوص آنتن و انتشار موج را معرفی می کنند که چند نمونه از این کاربرها معرفی شده است.
2-1 ) پیشینه تحقیق
μ و ε از سال 1967 با ارائه یک مقاله غیر قابل باور در آن زمان با عنوان” وجود مواد با MTM موضوع
فیزکدان روسی مطرح شد، اما در آن زمان مورد توجه واقع Viktor Veselago همزمان منفی “، توسط
به طور تجربی نمایش داده شد، ولی برخلاف پیش LH نشد تا اینکه 30 سال سپری شد تا اولین ماده
Smith این یک ماده طبیعی نبود بلکه یک ساختار همگن موثر مصنوعی بود که توسط ،Vesalgo بینی
در دانشگاه کالیفرنیا و سن دیگو پیشنهاد شده بود. این ساختارها از کارهای Colleagues و
در کالج امپریال لندن انجام شده بود، نشات گرفته است.
برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده:
در این سمینار سعی بر اینست که بتوانیم نگاهی بر روی ساختار های کنترل استفاده شده در فرآیندهای پالایشگاهی داشته باشیم.با توجه به اهمیت برج تقطیر در یک پالایشگاه ، در هفت فصل به بررسی سیستم های گنترل آنها خواهیم پرداخت .
در فصل اول به کلیات سمینار ارایه شده و هدف و پیشینه تحقیق و روش کار پرداخته شده است.
در فصل دوم پس از پرداختن به انگیزه های کنترل فرآیندها ، به اهدف استفاده از سیستم کنترل در این فرآیندها میپردازیم ومراحلی فرآیندی را که در یگ پالایشگاه نفت دنبال میشود نظیر : فرآیند های جداسازی، فرآیندهای تبدیل ،فرآیندهایی برای بهبود مشخصات فرآیندهای پایانی، فرآیندهای حفاظت از محیط زیست را مورد بررسی قرار میدهیم . در فصل سوم به فرآیند تقطیرنفت خام در برجهای تفطیر آتمسفری و خلا خواهیم پرداخت.و در ادامه این مطلب به اجزاء تشکیل دهنده برج تقطیر آتمسفری و شرح عملیات آنها میپردازیم.
در فصل سوم جهت مدلسازی ، به دسته بندی متغییرهای فرآیندهای شیمیایی پرداخته و در ادامه مدل ریاضی یک برج تقطیر باینری را با استفاده از معادلات موازنه و سپس یک مدل ورودی – خروجی بدست میĤوریم .همچنین ضمن بررسی مشکلات مدلسازی به درجات آزادی و کاهش آنها در برج تقطیر باینری خواهیم پرداخت.در ادامه ضمن تحلیل رفتار دینامیکی فرآیندهای شیمیایی به بحث در مورد خطی کردن سیستمهای چند متغییره میپردازیم.
در فصل چهارم به بحث اصلی در مورد ساختارهای کنترل به ساختارهای مختلف کنترل فشار و سطح مایع مخازن رفلاکس و جوش آور مپردازیم همچنین در ادامه روشهای کنترل ترکیبات در برج تقطیر از جمله به ساختارهای LV , LB , DV یم پردازیم.
در فصل پنجم ضمن ارایه مدل مورد بررسی ، به شبیه سازی آن در دو حالت حلقه بسته(با ساختار LV ) و حلقه باز خواهیم پرداخت و نتایج آنرا بررسی خواهیم کرد.
در فصل ششم نتایج وپیشنهادات آورده شده اند.
در ادامه منابع مورد استفاده معرفی شده اند .
مقدمه:
طی چند سال گذشته تحقیقات آکادمیک و کاربرد صنعتی کنترل فرآیندهای شیمیایی بر اساس موارد ذیل شکل گرفته است .
ساختار فرآیندهای شیمیایی بدلیل مدیریت انرژی و مواد خام بهتر بطور فزآیندهای پیچیده شده است . در نتیجه در حال حاضر طراحی سیستم های کنترل مجتمع های صنعتی نسبت به طراحی کنترل کننده ها برای واحدهای منفرد از نقطه نظر مهندسی کنترل ، توجه بیشتری را بخود معطوف کرده است . علاوه بر این طراحی سیستم کنترل ارتباط تنگاتنگی با فرآیند دارد .
در طراحی سیستم کنترل ، تشخیص فرآیند ، انتخاب اندازه گیریها و اصلاحات مناسب و تعیین حلقه های مربوط به آنها و همچنین تشخیص قوانین کنترل صحیح اهمیت بسزایی دارد بعبارت دیگر موارد فوق مهمترین پرسشهایی هستند که در طراحی جدید سیستم های کنترل نسبت به روشهای پیشین مطرح می باشند .
ظهور و رشد سریع رایانه های دیجیتال تحولی در کاربرد فرآیندهای شیمیایی بوجود آورده و استفاده صنعتی از مفاهیم کنترل پیشرفته را مهیا نموده است .
I- انگیزه های کنترل فرآیند شیمیایی
یک واحد شیمیایی آرایشی از واحد های فرآیندی ( راکتورها ، مبدلهای حرارتی ، پمپها ، برجهای تقطیر و جذب تبخیر کننده ها ، مخازن و غیره ) است که بصورتی منطقی و اسلوبمند در کنار هم قرار گرفته اند . هدف کلی واحد ، تبدیل مقدار معینی از مواد خا ( م خوراک ورودی ) به محصولات مورد نیاز با استفاده از منابع انرژی موجود و با اقتصادی ترین روش است .
یک واحد فرآیند در طی کار باید دارای تمام مشخصات مورد نظر طراحان مربوطه بوده و در صورت هر گونه تغییر در اثر عوامل خارجی ( اغتشاشها ) شرایط کلی فنی ، اقتصادی را داشته باشد . موارد زیر از جمله این شرایط است .
برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده:
سیستم کنترل واتوپایلوت بی شک یکی از بخش های با اهمیت اجسام پرنده است که وظیفه آن
ایجادپایداری و دستیابی به عملکرد مناسب در اجرای فرامین بخش هدایت است.با توجه به دینامیک
غیرخطی و متغیر با زمان و دارای عدم قطعیت های ساختاری و پارامتری اجسام پرنده, در کنترل پرواز
رویکرد های کنترلی متنوعی در راستای نیل به پایداری,عملکرد مناسب و کم اثر کردن عدم قطعیت هاو
خطای مدل سازی…استفاده می گردد. دراین تحقیق، انواع روشهای طراحی سیستم های
کنترل(اتوپایلوت)در کنترل پرواز مورد بررسی وتحلیل و مقایسه قرار می گیرندو د ر هر مورد مزایا و
معایب آن بحث می شود.
مقدمه:
ناوبری ,هدایت وکنترل حرکت اجسام پرنده یکی از زمینه های علمی بوده که همواره مورد توجه
محققان قرار گرفته است .بی شک یکی از بخش های مهم اجسام پرنده سیستم کنترل آنست که وظیفه
آن ایجاد پایداری وتعادل و ع ملکرد مناسب سیستم حلقه بسته برای طی مسیر مورد نظر تا رسیدن به
مقصد است .اهمیت و حساسیت سیستم کنترل به عنوان بخشی از تمامی اجسام پرنده باعث ایجاد زمینه
علمی وتحقیقاتی به عنوان کنترل پرواز گردیده است .در کنترل پرواز طراحی سیستم های کنترل اجسام
پرنده شامل هواپی ماهاوفضاپیماها,هواپیما و بالگرد های بدون سرنشین و انواع موشک ها که سیستم هایی
با معادلات دینامیک غیر خطی , متغیر با زمان ودارای عدم قطعیت های غیر ساختاری و پارامتری اند
مورد بررسی قرار می گیرند.
دراین میان رویکردهای کنترلی بسیاری برای دستیابی به پایداری و عملکرد مطلوب با توجه به دقت ,
سرعت و قابلیت های مانور پذیری مورد نظر در جهت غلبه و کم اثر کردن عدم قطعیت ها ,خطای مدل
سازی و …تحقق یافته است .از جمله این رویکرده می توان روش های تطبیقی و مقاوم و نیز روشهای
هوشمند مبتنی بر سیستم های عصبی و فازی و یا ترکیبی از این روش ها اشاره کرد.
موشک ها از دسته ای از اجسام پرنده اند که به دلیل شرایط پرواز وکاهش جرم در طول پرواز و تغییر
ارتفاع ضرایبی آیرودینامیکی معادلات آن نامعلوم و دارای عدم قطعیت است.
اگر چه دینامیک موشک اساسا غیر خطی است اما اگر مسئله موشک به عنوان یک م سئله خطی در نظر
گرفته شود واتوپایلوت آن از کنترل کنندهای کلاسیک مرسوم طراحی گردد با توجه به تغییر شرایط
پرواز , نقطه کار تغییر کرده و سیستم حلقه بسته از عملکرد مناسبی برخوردار نخواهد بود که ناگزیر به
فرض مسئله غیر خطی وطراحی به روش های غیر خطی است.این مبحث در فصل دوم بیان می شود.
در فصل سوم روش های تطبیقی و مقاوم در کنترل پرواز و قابلیت روشها در مقابله با عدم قطعیت های
ساختاری و پارامتری مورد بررسی قرار می گیرد.
در فصل چهارم روش های کنترل هوشمند مبتنی بر سیستم های فازی و عصبی و بعضا به همراه روش
های تطبیقی و مقاوم مورد بحث است.
برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده :
امروزه روشهای تشخیص هویت بر پایه ویژگیهای بیومتریک اهمیت فراوانی دارند. از جمله این روشها
میتوان به شناسایی چهره، شناسایی اثر انگشت، شناسایی صدای گوینده و شناسایی عنبیه اشاره نمود. در
این میان تشخیص هویت بر اساس بافت عنبیه به علت دقت بالا و امنیت بسیار مطلوبی که توسط آن بدست
میآید، از اهمیت خاصی برخوردار است. شناسایی هویت بر اساس عنبیه، اخیرا در سیستمهای امنیتی مانند
امنیت پرواز، کاربردهای فراوانی یافته است. یک سامانه بیومتریک، براساس مشخصههای منحصربفرد موجود
در هر فرد اقدام به شناسایی خودکار افراد میکند .شناسایی از طریق تصاویر عنبیه هم اکنون به عنوان یکی
از مطمئن ترین و قابل اطمینان ترین روش ها مطرح می باشد .بیشتر محصولات تجاری در زمینه عنبیه
براساس الگوریتم ثبت شده پیشنهادی داگمن ساخته شده اند که قابلیت شناسایی 100 % را دارا می باشد
ولی الگوریتم های ارائه شده در مقالات تحت شرایط مطلوب آزمایش و بدون در نظرگرفتن مشکلات عملی
گزارش می شوند . کارپژوهشی حاضر شامل طراحی و پیاده سازی یک الگوریتم جدید شناسایی از طریق
تصاویر عنبیه چشم می باشد .این الگوریتم علاوه بر تائید هویت افراد به عنوان یک روش بیومتریک، قابلیت
اطمینان بالایی را داراست و از درصد موفقیت قابل قبولی نیز برخودار است. برای بررسی قابلیت کارکرد این
به عنوان آزمایش بکار برده شد. سامانه ارائه شده شامل CASIA الگوریتم از مجموعه تصاویرپایگاه تصاویر
الگوریتم جداسازی عنبیه از تصاویر چشم مبتنی بر دو روش استفاده شده از عملگرهای شکل شناسی و
آستانه یابی بوده که می توانند مرزهای درونی و بیرونی عنبیه را به همراه مراکز و شعاعهای آن مشخص
سازند .ناحیه استخراجی پس از نرمالیزه و منتقل شدن به مختصات قطبی، به یک نوار مستطیلی با ابعاد
ثابت نگاشت می شود. در نهایت با استفاده از تبدیلات ویولت ، رژلت و کرولت و استفاده از ضرایب مرحله
سوم و چهارم تبدیل ویولت ، برای هر تصویر عنبیه، یک کد باینری تولید می شود .با استفاده از یک طبقه
بندی کننده مرکب از معیار فاصله های همینگ ، کد بدست آمده از هر تصویر ورودی با کدهای ذخیره شده
در بانک اطلاعاتی مقایسه شده و با تعریف یک آستانه، تشخیص هویت صورت می گیرد. نتایج بدست از
که شامل 756 تصویر از 108 نفر است، CASIA اجرای الگوریتم پیشنهادی در نهایت بر روی تصاویر
درصد موفقیت حدود 98 درصد را نتیجه داده است . تحلیل سامانه نشان داده شده است که شناسایی افراد
از طریق تصاویر عنبیه با الگوریتم پیشنهادی دارای نتایج قابل اعتنا و دقیق در بین روش های موجود می
باشد.
مقدمه :
امروزه با گسترش جوامع بشری ، امنیت و حفاظت در همه زمینهها بیش از پیش احساس میشود. در
سالهای اخیر مطالعات و تحقیقات زیادی بر روی روشهای مطمئن و امن تایید هویت و تشخیص هویت
صورت گرفته است که از این جمله پارامترهای حیاتی و روشهای بیومتری بهدلیل ماهیت یکتایی از اهمیت
بیشتری برخوردار است .
ازجمله این پارامترها میتوان به تشخیص هویت با استفاده از تصاویر صورت، شکل گوش ، حرکات لب ،
طرز راه رفتن و حتی بوی بدن اشاره کرد که در این بین تشخیص هویت با استفاده از تصاویر عنبیه از لحاظ
سرعت تشخیص و دقت اهمیت بیشتری دارد. مطالعات محققان نشان میدهد که الگوهای عنبیه هر فرد
تنها مختص به آن فرد بوده و حتی الگوهای دو چشم یک فرد و دوقلوها نیز متفاوت از یکدیگر است . از این
رو با توجه به موارد مطرح شده و اینکه الگوهای عنبیه یک فرد در طول عمر تغییری نخواهد کرد ( البته در
صورتی که چشم فرد دچار صدمات فیزیکی و بیماری آب مروارید و … نگردد ) از این روش به عنوان یکی از
روشهای بیومتری در تشخیص هویت میتوان استفاده کرد .
برای دانلود متن کامل پایان نامه اینجا کلیک کنید.
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
متن دلخواه شما
|
|